- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #6767 üzenetére
Rom ez lett.[link]
Kernel meg a kedvencem. Vissza raktam az Ex kernelt.
Alapon hagytam most, így működik a teló.Egy hibát találtam a rom- van, vagy nem találom a gyors töltés engedélyezés lehetőséget.
Minden ok vele egyébként!
Bár a PN jobb szerintem. A saját beállításai mindenképp! 😞Na de ismerkedek vele még!
A Magisk nagyon jól működik!
Szinte imádja az OTP ,,🤣 -
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #6765 üzenetére
Az alap ahogyan felrakom nem jó.
Pörgeti a telót állítólag.
Így töröltem. Sajnálom mert tuti jó kis kernel.De ha kapok segítséget a beállításra , újra felrakom.
Itt a hang tuning is működik jól.
Viszont olyan beállítás lenne jó, mi talán kicsit vissza vesz a proci teljesítményéből? A bootlop miatt is. Legalább elkerülhető lenne vele. -
Barto
aktív tag
válasz
BeastMode #6562 üzenetére
Én a debreceni MM-ben.
Most néztem az imei checker, nekem az országra HU-t ír, és a támogatottban ott van Mo. is. Akkor ez ide kiadott telefon? Gar vége 2018.04.06. Pedig én 2016.03.06-án vettem.
Szerk.: az októberi frissítéssel lényegesen jobb lett nekem az O fogyasztása. Csak szokásos használat / százalék arányt nézem, ami estére marad.
-
-
bakkir
tag
válasz
BeastMode #6469 üzenetére
Kicsit olvasgattam:
Huawei jegyzőkönyv:
A gyártói utasítások értelmében a készülék javításához szükséges fődarabcserét garanciális
keretek között nem tudjuk elvégezni.
Mobilcorner "garancia":
Huawei (2 év, ha fődarab cserés a készülék, akkor nekünk kell visszaküldeni és mi küldjük az európai márkaszervizbe( 4-5 hét a javítási idő), ellenkező esetben javít mindent az itthoni Huawei márkaszerviz)
Tehát Mo-n a cserét nem vállalják, ha jól gondolom, de a mást igen, nem? Jól gondolom? -
bakkir
tag
válasz
BeastMode #6465 üzenetére
Panaszlevélre a válasz:
Tisztelt xy!Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosított arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára.
Sajnálattal értesültünk az Ön által tapasztaltakról. A készülékét minden tartozékával illetve a vásárlást igazoló dokumentumokkal és a jótállási jeggyel együtt adhatja le javításra a vásárlás helyszinén. Az IMEI szám alapján megállapítást nyert, hogy a készüléket nem a Huawei Hungary Technologies hozta forgalomba, így azt nem áll módunkban javítani. A garancia feltételeit a következő linken találja: http://consumer.huawei.com/hu/support/warranty-policy/index.htm .
Üdvözlettel,
Huawei ÜgyfélszolgálatMost már kicsit erőlteljesebb levelet írtam, most már panaszkodok is
-
ShadowX
őstag
válasz
BeastMode #6329 üzenetére
Attól függ hol vette. Nekem Media Markt-os a készlék és ajánlgatták, hogy válasszak ugyanabban az értékben másik telefont, vagy ajándékutalvány formájában visszaadják az árát, amit le lehet vásárolni.
Az már más dolog, hogy nekem nem másik féle telefon kell, hanem vagy ugyanilyen, vagy a pénzem (kp-ban).
-
sqpp
őstag
válasz
BeastMode #6192 üzenetére
Húúú, ez elég érdekesen néz ki
Az N6-omhoz Ringke Max volt, azzal gyönyörű volt a telefon és még védte is rendesen, de itt elég fura az egész.
Várok még azért, hátha valaki használja ezt a tokot és ha esetleg nincs semmi, akkor max lesz amit linkeltél.
Ebből a telóból még kapni újonnan valahol? Illetve még annyi, hogy mekkora a legnagyobb verzió? 64-es 128-as?
-
válasz
BeastMode #6182 üzenetére
70 lehet a reális?
Köszi!@Brainiac: céges vásárlásra csak 12 hó a gari, magánszemély kap pulszban még 12 jótállállást, vagy mit. A lényeg, hogy cég csak 12 hónapot kap, míg magánszemély 24-et.
Gariban ezt már nem javítják, 30-40-50 ezres javítást meg nem szeretnék, a kijelző cseréje további 30. -
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #6136 üzenetére
Tükör mentés vissza állítása után soha nem voltak anomáliák. A pillanatnyi állatpot mentése ha jó,tuti volt minden telefonomon. Kivéve itt ! Itt még soha nem ment vissza !
Marhára nem értem,mert ugyn az a Custom Recovery.thasználom,mint már telefonnál.
De itt feladtam! Nem mentek mert vagy 20x próbáltam,de vissza soha nem mentSzerk:
Ilyenkor jól jönne,ha számomra új ROM ot próbálnék kide nem tetszene! Vissza rakom az előzőt,és minden ok az akkori állapotban térek magamhoz! -
SkyS1gn
félisten
-
Joccc07
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest