- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Drakmusz #6818 üzenetére
A fenti videót ajánlom én is, nyáron ennek a segítségével cseréltem le a komplett hátlapot (meg ezen felül aksit és ujjlenyomat olvasót, mert ezüstről feketére váltottam). Egy baj van vele, hogy lövésem nincs 1:14-nél hogy került a műanyag alá az az eszköz. Én hiába próbáltam melegítéssel, nem nagyon tudtam bejátszani, de nekem volt tartalék üvegem és műanyag fedőlapom, így annyira nem törekedtem a megóvására.
Szerintem amennyiért egy szakember megcsinálja annak a feléből rendelsz hozzá minden eszközt (ha még nincs otthon) és amiket olvastam egy-két visszakapott készülékről még talán szebben is tudod feltenni rá. Már ha van egy kis affinitásod az ilyesmihez.
-
tirszin
senior tag
válasz
Drakmusz #5513 üzenetére
Köszi az infót!
Mondjuk nem nagyon értem a választásukat, eddig is nagyon zajos volt a G5-jük, miért 1.12 µm-es pixelméret mellett döntenek, amikor már a 6P-ben is 1.55 µm pixel size van???Ez a leggyengébb pontja a mobilok kameráinak, számomra érthetetlen, hogy épp itt miért nem akarnak előbbre lépni.
Ilyen szenzor mellett nem csodálom, hogy ennyire erős zajszűrést állítottak be, megpróbálván kiszolgálni a közízlést.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Drakmusz #5507 üzenetére
apaszka: NOOOO WAAAY
Drakmusz:"Én legalább örülök hogy egyelőre nem nagyon tudok mire váltani,egy gonddal kevesebb!
"
Igen, ugyanez itt is. Azert is kerestem ra Pixel vs G6-ra, mert nagyjabol ugyanaz, a kulonbseg meg (szamomra/egyelore) elhanyagolhato.
Szoval nem gyozott meg, az S8/S8+t is sikerult mara elfeledni
Lassan ugy vagyok vele, hogy az iden megjeleno Pixel 2-t (?) varom a legjobban. Persze ha ilyen horror aron jon, akkor az soka lesz, mig en olyat veszek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest