- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
tirszin
senior tag
válasz
aizen92 #4336 üzenetére
Kellemes Ünnepeket, így van!
A koppra merítést abból az aspektusból írtam, hogy nem szabad, főleg nem szabad úgy hagyni, az "nyújtja" meg legkönnyebben az akkut. Néhány ilyen művelettel jól tönkre lehet tenni az akkut.
Akkor nálad más gond lehet, jobban kellene ismerni a rendszert, így csak találgatás.
Megértelek, sok időt tölteni rendszer újrarakással nálam fekszik.
A Google, rendre a Nexus tulajokon teszteli az új oprendszereit
, ez viszont egy ilyen sport, gyakran jár hibával.
Ezért mondtam korábban többször is, aki jól működő rendszert akar, állítsa le a frissítéseket kb. az eggyel korábbi főverziónál, (mert ha dolgoznék a zsebszámítógépemmel, a francot sem érdekel, hogy elsőnek kapjam meg a legújabb fejlesztéseket, inkább legyen stabilan használható, energiatakarékos rendszer), de itt kb. mindenki lehülyézett ezzel a véleménnyel.
Én ezt fogom tenni, keresek egy jó 6.01-et és maradok azon, amíg a 7-es a fejlesztése végére nem ér. -
tirszin
senior tag
válasz
aizen92 #4331 üzenetére
Mennyi idős ez a két telefon és mennyit volt kopra merülve hagyva?
Arra nem gondoltattok, hogy akku csere?
Vagy ha ezt nem szeretnétek és régen jó volt, akkor vissza arra a verziójú Androidra???
A 3. megoldás pedig a türelem, ha szoftveresen orvosolható, a köv. frissítésben javítva lesz. -
csakany2001
senior tag
válasz
aizen92 #2981 üzenetére
Addigra már 5X-re kint lesz az 7.1,de azt hittem azt is mi teszteljük.
Legalább mire megkapjátok addigra stabil lesz mert van vele pár probléma,a SOT nem az igazi ha nem használom akkor jobban merül mint MM alatt(ha használom akkor meg jobb) illetve az alkalmazások nagy részét is újra kellet telepíteni. -
dud998
őstag
válasz
aizen92 #2198 üzenetére
Ha jól tudom akkor igen. Majd a végleges verzió nem fog jönni OTA-n.
Én magam nem teszteltem idén a Previewt, most nem volt kedvem.
Előtte a Nexus 5-tel megcsináltam mindent, amit csak lehetett.
De azért figyelemmel követem a dolgok alakulását és nagyon várom a Nugátot!
Szerintem marha jó lesz! -
Ronin-
senior tag
válasz
aizen92 #1765 üzenetére
Igen, Nekem is kapásból az tűnt fel, reflexből rányomtam vagy 3x ,mire leesett,hogy átvariálták.. előző teljesen jó volt,nem tudom miért kellett hozzá nyúlni.. ha részletes beállítást akar az ember,akkor úgyis belép a normál beállításokba.
Egyébként úgy érzem néha,hogy kezdenek átesni a ló másik oldalára és néhány dolgot csak azért raknak bele,mert "na,látjátok? Ez is változott" vagy " ezt is meg tudjuk csinálni". Pl a beállításoknál ha matat az ember, bal oldalra be lehet hívni a beállítások gyorsmenüt
Amúgy nimcs mit -
SkyS1gn
félisten
válasz
aizen92 #1747 üzenetére
Ez a flashelés animácó kicsit Applle beütésű, vagy nemtudom nekem az jut eszembe. Siri csak karikába
-
rayoliviero
veterán
-
ShadowX
őstag
válasz
aizen92 #1399 üzenetére
Soha nem is mondták, hogy lesz benne.
És ez mindig így volt. Ahogy közeledett egy verzió a véglegeshez, úgy szépen el is tűntették. Nekem nem is tetszett amúgy, mert elég sok helyen hibásan működött. Ha rendesen ráfeküdtek volna, talán még jó is lehetett volna.
csabikaa89: sajnos nem lehet itthon használni.
Pedig én használnám már de nagyon.
-
próbakocka
senior tag
válasz
aizen92 #1037 üzenetére
Cseles ... mert nem ebben a fórumban volt, hanem egy másikban, de ott tényleg leírta valaki, hogy a huawei-t felhívta, és ezt az infót kapta
-
ShadowX
őstag
Én a Rugged Armot használom, elég biztonságos, ugyanakkor még tűrhető a vastagsága. Van még egy Nillkin Frosted Shield-em is (hasonlít az általad használtra) az sem rossz (leheletvékony, de nem véd annyira, mint a Rugged Armor).
Mindkettővel sokkal jobb a fogása a készüléknek, nem olyan csúszós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest