- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Nexus 6, aicp nightly, eddig 3 óra 2 perc kijelző, 55% van még az akksiban, nexus 5 után nem gondoltam volna hogy így fogja bírni...
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
AICP tartalmaz Pie control-t?
Vagy melyik romot ajánlanátok (N6-ra csak az a topik nem pörög) amiben van pie és állandóra tudom tenni az immersive módot? -
rankesz
veterán
Nexus 5 cm11-el még a stock n5 romnál is lassabb, ahogy ma itt írta valaki, szóval az ok akár ez is lehet
Mindenesetre nálam tuti kiderül hogy muzsikál custom rommal majd a g2, N4-em volt, pár napja eladtam mert n5-t szerettem volna, de nem találtam az igényeimnek megfelelőt, így megunva a várást ma vettem egy g2-t, elvileg kedden már nálam lesz, hazaérve az első dolgom lesz 4.4.2-es PA romot tenni rá...
-
rankesz
veterán
Hali
Keresek eladó N5-öt, hol tudom most gyorsba legolcsóbban beszerezni?
Esetleg valakinek eladó?
-
rankesz
veterán
válasz
rootkiller #4252 üzenetére
Akkor nagy valószínűséggel megvan az ok.
-
rankesz
veterán
válasz
rootkiller #4249 üzenetére
Vágott SIM-ed van, vagy szolgáltatói origi. microsim?
Én azért kivenném, megigazítanám, visszatenném, hátha jó, mielőtt farkast kiáltasz... -
rankesz
veterán
válasz
GrooveHero #4228 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest