- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
goccer #55594 üzenetére
Én tökéletesen elvagyok a gyárival, nem kell se AI kamera, se AI launcher, se beépített takarító, se beépített Skype, se Office csomag, se zenelejátszó... nem sorolom tovább. Majd én leszedem Playből, ha kell. Ezek után sztem látszik, hogy semmi szükségem Mi fiókra se. Csak plusz hibalehetőség és információt biztosítok a kínaiaknak.
vacs: Na már ketten is írjátok, szuper
Azonnal cserélném én a MIUI-t, de a BL csak 720 óra után old fel.. Ez olyan mintha a zsír új autóddal az első 10.000km-en maximum 60km/h-val mehetnél. Miért? Há' mert nem koptak össze az alkatrészek (vagy valami hasonló). Nem röhejes? Arról nem is beszélve, hogy alig találok stabil AOSP-szerű romot Xiaomi-ra.
Milyen alternatívák vannak még? XZ1 Compact jó lenne, csak arra már tényleg azt mondom, pici. A Nexusnak is kívántam néha, hogy bárcsak nagyobb lenne a kijelzője, mert van rajta hely.
-
gabro0
őstag
válasz
goccer #55592 üzenetére
A Nexust is használhattad baszkurálás nélkül, csak akkor sok lehetőséget hagytál volna ki. Más telefonoknál sok dolog alapból benne van, viszont sok olyan is, amire semmi szükséged.
A MIUI-t megszoktad? Nekem nagyon visszataszító, hogy Mi fiók kell ha jót akarsz magadnak, meg alapból van benne takarító meg minden hülyeség (normálisan kell megírni a szoftvert, hogy ne legyen szükség rá). Ahhoz hogy használj egy böngészőt, még Google fiók se kellene egy telefonra... Arról van szó, hogy úgy építik fel az ökoszisztémát, hogy kényelmes legyen és ne tudd megkerülni. Hát kösz nem
-
palesz53
senior tag
válasz
goccer #55319 üzenetére
No, feltettem a második (talán 28.-i?) bétát.
Egyelőre tetszik. Brutál sok beállítás lehetséges a kernelében!Amire figyelni kell - visszakerült a beépített root! A magisk nem kell!
Viszont a belerakott supersu vhogy nem okés. Rootoltnak tűnik, de mégsem. Feldobtam az utolsó (sr5) supersu-t, onnantól már rendben van a root. (Open gapps-szal.) -
( V )
veterán
válasz
goccer #54690 üzenetére
Meg lehet csak kicsit nyakatekert:
Srewd beállítások / navigáció fül / navigációs sáv -> smartbar beállítások -> gomb szerkesztő váltása - megjelenik egy piros X fönt , ekkor tudod szerkeszteni az adott gomb beállításait -> vissza gomb hosszan nyom, majd műveletek / hosszan nyomva / egyéni műveletek / alkalmazás kényszerített bezárása
ha kész a piros X el zárod be a szerkesztést
-
( V )
veterán
válasz
goccer #51518 üzenetére
igen, én is meguntam a várakozást és gondoltam addig kipróbálom a többit is. Pure Nexus nagyon szépen muzsikál és elég jó funkciók vannak benne az alap AOSP-re építve, de hasonlóan jó a Chroma is, ha nem akarsz nagyon eltávolodni a gyártól és mindkettő gyakran frissül (sajnos a régebbi nagy kedvenc Cataclysm már megszűnt az XDA- n). Ha más megjelenésre vágysz akkor a CM, MIUI és még FlyMe is elérhető a vasra
metal01
alapvetően stabil és nem találkoztam buggal, csak egy idő után zavaróan el kezdett lassulni a rendszer. ezzel a Pure-on még nem találkoztam - igaz még csak kb 3 hete használom. viszont ez a rom is nagyon szimpatikus ugyan olyan letisztult és funkció gazdag mint a chroma. -
rroar
csendes tag
válasz
goccer #47936 üzenetére
Én aliexpresszről rendeltem gyári akkut amihez szerszámokat is küldtek, tényleg 5-10perc az egész, ráadásul az enyém még szerelve is volt és oda volt ragasztva a hátlap. Használtan vettem a telefont, mint kiderült 2014 decemberi volt benne az aksi, de így is észrevehetően tovább bírja. (1hete cseréltem az akkut)
A nagyobb kapacitású akkukról meg általában kiderül hogy nem is bírnak annyit, illetve követhetetlenül merülnek.
Én gyárit vennék és nem para a hátlap leszedés -
-
goccer
aktív tag
válasz
goccer #36756 üzenetére
Úgy tűnik sikerült megoldani, úgyhogy ha esetleg másnak is hasonló gondja támad, akkor próbálja meg ezt.
-
gery2123
őstag
válasz
goccer #36756 üzenetére
Szerintem rakj fel egy CM - t, vág egy Stock (inkább cm) és ne állíts vissza semmit, hanem új eszközként állítsd be a készüléket. Ne telepítés fel semmilyen alkalmazást és nézd meg úgy. Mert ha semmi nincs rajta akkor nem szabad olyan gyorsan merülni. Aztán jöhetnek az appok. Jobbat nem nagyon tudsz. Esetleg wakelock detektor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest