-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tvse1995
senior tag
válasz
TaylorPro #50888 üzenetére
Én is feltettem a chromat első nem gyári romként a telóra de egy napig volt rajta mert a noti led folyamatosan beragadt. Próbáltam feltenni playből mindenféle led controll programokat de az se segített.
Aztán felraktam a Pure Nexust és ezzel elégedett vagyok.
- sok beállítás
- majdnem +1 óra SOT gyárihoz képest
- eddig hibával nem találkoztam -
LógaGéza
veterán
válasz
TaylorPro #50888 üzenetére
Nem védeni akarom, de azt tudni kell, hogy szerintem a beépített kernelével tényleg nem jobb az akksiidő pl, egy normális kernellel sok mindent lehet fixálni. Fekete képernyővel stockon találkoztam sokat, itt egyszer sem.
Mondjuk nekem meg vannak benne olyan funkciók, amik nincsennek benne a stockban, úgyhogy kinek a pap, kinek a lánya.
De legalább van ilyen vélemény is -
LógaGéza
veterán
válasz
TaylorPro #50841 üzenetére
Inkább recoveryből csinálj egy system-data-cache formatot, és utánna told fel tisztán.
Én franco.kernellel használom.
-
scream
veterán
válasz
TaylorPro #49366 üzenetére
Egyelőre újrarakás nélkiül gondoltam orvosolni a problémámat, mert mire megint mindent visszaállítok vagy 2 nap.
----
Gyári rom felrakása pontosan hogy megy?
Van a legfrissebb 6.0.1-ről fent image Google-nél? Leszedem, bl-t nyitok, felrakom? Root milyen eljárással varázsolható rá?
-
Dottore
addikt
válasz
TaylorPro #49233 üzenetére
Ez jó ötlet pedig. Ez lenne a legegyszerűbb ha valaki OTA párti. A beállítások elvesztése miatti parát soha nem értettem. Névjegyek, Google cuccok megvannak, sok programnak el lehet menteni beállításait, amit meg nem. ahogy használja őket, szépen beállítja.
bl4ze
Na látod. iGO pont nem az amit menteni kell. Minden benne van a mappában az SD kártyán. Kimásolod, reset, vissza, örül.Amúgy nem a Google ilyen hanem a számtech.
-
vacs
veterán
válasz
TaylorPro #47464 üzenetére
6 db fólia hány év alatt fogy el?
Nekem ilyen Spigen van, 3 db volt a csomagban.
Lassan 2 éve van rajta a telefonon, de olyan jó minőségű, hogy még nem kellett cserélnem, így a másik 2-re nincs szükségem!
Huan, ha kell az egyiket elküldöm neked! -
BirkMan
csendes tag
válasz
TaylorPro #47443 üzenetére
Érdekes, mert még én sem tapasztaltam (kopp-kopp-kopp).
Viszont olyan bug-ot tapasztaltam, hogy mikor töltőre rakom a telefont (kábeles), először nagyon lassan tölt. Olyanokat ír, hogy a teljes töltéshez 1 nap 10 óra szükséges. Ampere alkalmazás 70-110 mA-t ír. Kihúzom, újra bedugom, akkor megtáltosodik és rendesen tölt (700-900 mA).
Próbáltam másik töltővel, másik kábellel, újraindítottam többször a telót, a helyzet változatlan.Factory reset volt az OTA előtt és után is.
Találkozott már valaki ilyennel?
6.0 MRA58K, No Root
-
válasz
TaylorPro #46903 üzenetére
+1
3 db Moto G-m is volt, nagyon jó, de a Nexus 5 még (sokkal) jobb - leszámítva az akksit.Más: ma este frissítettem M dp3-ról a végleges M-re; először a user data megtartásával próbálkoztam, de egy rakat alkalmazás kifagyott. Végül gyalultam az egészet.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap amikor visszamásolom a fotókat PC-ről , akkor új fotóként érzékeli őket és fel akarja újra tölteni a Drive-ra? -
Dottore
addikt
válasz
TaylorPro #46756 üzenetére
Akkor alapban rootolt lenne.
Nem tetszik nekem ez az irány amerre mennek. Itt a boot is, hogy nincs frissítés, meg kernel kell hozzá. Értem, hogy a fizetős tartalmakért senki nem fizet ha van pl. root mert ezerféleképp le tudod menteni, megosztani másokkal, de akkor is. A Nexus lassan, a francokat lassan, már most sem fejlesztői telefon, szóval az ajtók asszem záródnak.
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
TaylorPro #44899 üzenetére
Én ezt használom pár hete nagy megelégedéssel. Pocket móddal mondhatni tökéletes. Kiveszem a zsebemből, egyből feljön, mutatja az időt, és az értesítéseket, kinyitni meg úgy lehet, mint a sima lockscreent, lezárás meg két koppintás a statusbaron.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
TaylorPro #44762 üzenetére
Az lehet. Nekem is csak harmadszorra sikerült letölteni, a belső tárhely tartalmát is csak most másolom vissza, mert hajnali fél kettőkor már nem volt kedvem.
@( V ) Hát nem tudom. Esetleg csinálsz egy mentést a mostaniról és ha nem jön be az M akkor mehet vissza a mentés.
-
vacs
veterán
válasz
TaylorPro #43839 üzenetére
Te b@sztad el, mert az eredeti kérdésedben hátlapot írtál tok helyett, és nagyon nem mindegy!!
Szerintem valami ilyesmit keresel, kb 5 perc alatt megtaláltam!(#43846) Just486: időt szánt Dottore arra, hogy megkeresse neki a hátlapot, csak hibásan lett feltéve a kérdés. Legalábbis én így látom!
-
Xaels
félisten
-
Martinitius
tag
válasz
TaylorPro #41898 üzenetére
nekem tök átlag akkuidőt produkál.
bugot egyet találtam: youtube-n minden videó (csak) 720p-be jelenik meg, fullHD-re nem engedi felvenni (illetve magát a felbontást sem kínálja fel mikor videó közben akarod állítani) nem tudom más találkozott-e ezzel a jelenséggel
plusz készenlétben mintha jobban merülne (CM12.1-hez viszonyítva legalábbis), szval ez a nagy doze dolog még nem működik, sőt paradox mód még jobban is merülettől függetlenül previewhoz képest meglepően stabil
-
L.L.
senior tag
válasz
TaylorPro #41969 üzenetére
Nekem az S6-nál pontosan ugyanannyi a töltési idő mindkettővel, (kiírja a készülék, illetve külső programmal nézve is ugyanaz az erősség), maga a töltőpad egyáltalán nem melegszik, a készülék sem, de mint írtam nekem nem nexusom van. Használat szempontjából szerintem kényelmesebb a samsung töltő, nem kell helyezgetni a telefont, illetve gyorsabban is reagál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest