Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
rolcsibácsi #887 üzenetére
Altalaban nem szoktak levenni a penzt, hanem csak terhelest tesznek ra.
HTC ugyanezt csinalta, amikor gariban kaptam egy uj hatlapot.
Elkuldtek nekem az ujat, en visszakuldtem a regit, es ha megkaptak a terhelest is leveszik.
Egyszer jartam ugy, hogy a Lufthansa leemelte a repjegy arat, majd utana beterhelte megegyszer. Ez mar tobb volt, mint a teljes hitelkeretem, de nem volt problema. -
Falka
tag
Google Staff: Javították a kamera code-ját, kövi OTA update-ben benne lesz (vagy külön updateben)
Ééésss az új Google Nexus Wireless Charger mágnese elég erősnek tünik....
-
rolcsibácsi
őstag
Alapbol nem valtoztathatoak a gombok.
Masodikra pedig annyi hogy mikor resetelted es lepkesz a kerdeseken at akkor van egy opcio amibol ki kell venni a pipat hogy restorolja e a dolgokat, egyebkent meg a play storeba lepve lehet szerkesztgetni hogy mik legyenek meg a sajat appokban.
Es igen mindenkinek lejon az a frissites az elso inditasnal.. -
Lecs@
addikt
Üdv! Beléptem a klubba én is. Insbruckban Média Marktban másfél órát rágódtam mit vegyek. LG G2 ( 459 Euro ), Note3 ( 659 Euro ) , találtam valami nagyon szép és jó alcatelt is 349 Euroért, de maradtam N5 - nél. Most 399 Euro 2 év garral . Ahogy bekapcsoltam , kaptam egy 169 MB-os frissítést. Az okés ?
Kérdés :
1 : Az alsó menüsáv "gombjai" változtathatóak-e ? Vagy csak Root-al?
2 : nem szerettem volna szinkronizálni a playbő az appjaimat. Tudom ez alap androidos kérdés. Hol a rákba nullázom le a playemet, hogy legközelebb ne töltsön le nekem 80 appot ? Szinkront google accountnál kikapcsoltam mindent, de csak húzta lefele. Eddig nem foglalkoztatott a dolog, mert wifiről mindegy volt. Most nincs wifim.
Előre is köszi urak a választ, segítséget !
-
rolcsibácsi
őstag
Akkor visszakerem a hibas darabot es elmegyek egy lg szervizbe vele
Meg amugy is letagadok mindent, ha azt mondjak leejtettem akkor megkerdezem hol a nyoma.. De valoszinuleg nem fognak ilyesmin buzulni, manapsag mar eleg konnyen szokott az ilyesmi menni, na persze nem magyarorszagi gsm boltrol van szo mert ott kicsit jobban aggodnek.. -
Revesz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #892 üzenetére
Mi lesz akkor ha a google azt mondja nem csereli ki megsem mert te okoztad a problemat?
-
kerjani
aktív tag
Azoktól kérdezném, akié UK-ból jött futárral.
Melyik futárszolgálattal érdemes küldetni, ill. mekkora költség ez?
Thx
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #887 üzenetére
-
gulb
senior tag
Mar csak 2ora es kezembe kerul a kicsike....alig varom
remelem az N4 utan orommel fogom hasznalni es nem lesz megbanas bennem
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
assemble #885 üzenetére
S3 is koztudottan repedezett eleg sok embernel ugyhogy az nem egyedi, ilyen hatlap lepattanast nemhiszem hogy enis tyl surun fogok latni, majd hanyagolom azt a gatyot-telo-futas kombot.
Persze tudom hogy biztonsagi okokbol csinaljak a penz blokkolasat de mint mondtam pl amazon nem cicozik, es googletol meg csak megjobb szervizt vartam volna el, de igy hogy jott az email hogy mar kuldik is, lenyugszom, csak mi lett volna ha nincs eleg penz a kartyamon.. Akkor elobb ez visszakuld, ami jopar nap, elbibelodnek az uggyel aztan kuldik a masikat.. Jo esetben is legalabb masfel het, addig telo nelkul lenni csak azert mert igy mukodnek... Na mindegy
@Bilux: ja beszerzek, kosz a tippet
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi #883 üzenetére
Futáshoz nemvéletlenül vannak felkarpántok, talán szerezz be egyet.
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #873 üzenetére
Ha jol tudom akkor van olyan opcio is, hogy eloszor elkuldod nekik a hibasat es ha megkaptak kuldik a cserecuccot, es ilyenkor nem vonnak le semmit. Egyebkent gondolom csak biztonsagi okokbol csinaljak igy, egyebkent pedig nagyon korrekten intezik az rma-t nagyjabol mindenki szerint az alapjan amit olvastam, altalaban napokon belul ki szoktak kuldeni az uj keszuleket.
Amugy tenyleg brutal ahogy kinez a cucc... Az persze vilagos h jo nagy es vekony igy "fogekonyabb" erre mint egy kis telefon, de azert erzesre eleg jol ossze van rakva a telefonra, nem gondolna az ember h normal hasznalattol ilyesmi csak ugy megtortenik. Mondjuk ha az S3 is repedezett nalad akkor van ra esely h tenyleg csak az egyeni felhasznalasi mododbol adodott a dolog (tul szuk zseb/stb?)...
-
rolcsibácsi
őstag
Ja eleg valoszinu hogy attol jott le, tul nagyok ezek a telok zsebbe, es ha a fules be van dugva akkor tuti hogy egy ido utan megtorik a kabeluk is mert pont ott hajlanak kb ahol kiernek a zsebbol, igy ha kicsit lehajol az ember vagy csak lepcsozik, mindig ott feszulnek.
Kaptam is emailt hogy elindult az ujabb cucc
-
Davey7
senior tag
Ma végre megkaptam én is a fekete 16GB-os verziót
UK store-ból lett rendelve
-
Kari1
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #870 üzenetére
Ha közben zenét hallgattál akkor lehet hogy a füles jack csatlakozója megnyomódott és azért pattant le a hátlap.
Sajnos az ilyen dolgokat nehéz megállapítani, hogy maga a termék hibás, vagy tényleg fizikai behatás miatt lett baja. Pl nálam Dell Latitude e5430-as laptopnál (ami bár nem olyan mint az e6000-es sorozat de jobb mint a cunsumer kategória) már volt törött zsanér, töltő felett elrepedt palmrest, megrepedt kijelző cserélve... nem dobálom a laptopot csak cipelésből eredő karcok vannak rajta, mégis ilyen hibák jöttek elő
-
F-ECT$
titán
válasz
DarkByte #877 üzenetére
Vagy csak simán mindent megcsinálnak minden nyelven, és akkor "kapcsolják be", ha megvan a jogi/pénzügyi háttér ahhoz, hogy megérje. Ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. (Vettem már részt egy pár IT fejlesztésben, ha eleve több nyelvűre terveztek egy rendszert, akkor 1-1 nyelv beépítése néhány nap alatt megvolt.)
-
DarkByte
addikt
válasz
zsirfecske #854 üzenetére
Egyébként az mi beteg hogy a Play-t még itthonról nem lehet elérni de így a proxy-n keresztül felismeri hogy magyar a böngésző beállítás és minden adat magyarul jön. Szerintem lesz itt hamarosan Play Devices nyitás is. Nem ölnének ebbe energiát egyébként.
-
rolcsibácsi
őstag
te tudod, en megutaltam a sonyt egy joideje, meg hat ki tudja az hogy viselkedne.. meg azert az kicsit dragabb cucc (legalabbis itt kint) es nem egy nexus amit foleg a szoftver miatt vesz az ember
kulso behatas az hogy futok vele a zsebemben, ha szorozni is akarnak, nem latszik rajta semmifele kulserelmi nyom, nem ejtettem le vagy barmi hasonlo szoval nehezen kotnenek belem.
megkerdeztem googlet hogy van e vmi limit hogy hany keszuleket lehet venni toluk egy accounttal de nincs ilyen, illetve olyan van ha elerem a napi limitet amit nem mondtak meg hogy az mennyi, akkor kell 24 orat varnom hogy ujra tudjak rendelni
-
jaszy91
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #873 üzenetére
Hát ezzel a képpel, most gondolkodóba ejtettél. Most már jobban hajlok a Z1 fele, mint az N5 irányába
-
zsirfecske
addikt
válasz
ezek szerint akkor mégiscsak külső behatásra történt ez a csúnyaság? remélhetőleg nem szőröznek vele és tényleg cserélik/jóváírják.
fórumos hozzászólások alapján látatlanban nem könnyű eldönteni, hogy most akkor ropi-e ez a nexus5 vagy nem, már eddig is voltak kétségeim hogy mit fogok szólni hozzá a full fém/kevlár razr hd után
-
Uzi74
senior tag
válasz
Levonják a pénzt mégegyszer, ez így szokott lenni valóban - később írják jóva
-
rolcsibácsi
őstag
a helyzet az hogy az hogy visszapattintottam a helyere nem oldott meg minden gondot mert azt vettem eszre hogy a fenyerzekelo szenzor kicsit meghibasodott mert azonos fenynel is mintha ugralna a fenyero automatikusra allitva azt, tovabba a headset lefele- hangero gomja csak neha mukodik neha nem, egyertelmuen kontakhibas lett belul valami.
a headsetet kiprobaltam masik telefonnal is (S4) de azzal semmi baja, illetve egy beats in ear fulhallgatoval is ugyanez a gond a nexuson.felhivtam a googlet hogy mi a szitu es aztmondtak sajnaljak stb stb es kuldenek egy linket ahol meg tudom rendelni a replacement keszuleket, majd vissza kell kuldenem a rosszat nekik.
(ez igy tok jol is hangzik mert az amazonrol is rendeltem mar parszor es ha valamit vissza kellett kuldenem akkor csak kikuldtek az ujat es vissza kellett kuldenem azt amivel bajom volt.)
itt azonban a linkre kattintva bejott az az oldal ahol meg lehet rendelni a nexus 5-ot annyi kulonbseggel hogy order new helyett replacement volt irva, DE ugyaugy kerte -gondoltam en, talan ellenorzes keppen- a fizetesi modomat, megadtam es vegbement a process, kaptam emailt is hogy az uj keszulek 2-3 heten belul elindul a raktarbol, ami meg oke is mert az elsonel is tobbet irtak joval mint a valos kiszallitasi ido volt, es a telefonban egyebkent is biztositott rola a csavo hogy azonnal postazzak, a bankszamlamat megnezve viszont nem voltam valami boldog hogy levontak az uj keszulek arat is es majd ha visszakuldtem a hibasat akkor fogjat elengedni a blokkolast az osszegrol....azert a google-tol jobb szolgaltatast vartam, de hat ez van..
amugy ez hogy a zsebemben igy kinyilt, nem tulajdonitok neki nagy segget mert lehet hogy a gatyam volt tul szuk, bar azert nem tapados vagy valami buzis.. egy iphone biztos jobban birta volna (egy s4 nem tuti) de az meg kicsit komolyabb terhelesnel meg be is torne vagy hajlana stb..
muanyagbol van tehat persze hogy rugalmas, es mivel eleg nagy is az 5incs egy elso zsebbe ertheto ha elofordul az ilyesmi.. s3-am is a keretenel ossze vissza volt repedezve.. ez nem hiba szerintem, egy tokban is ugyanugy tud hajlongani hisz attol meg muanyag..
S4 is a neo hybridben is recseg ropog.. -
kiki89
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #849 üzenetére
Ha akksit akarsz majd cserélni előtte menj el futni és nem kell szenvedned a hátlap lebontásával.
-
w333
félisten
válasz
Az mi már ...
-
mrdavid
aktív tag
válasz
ez azért kellemetlen kis eset...
remélem ezek a hibák amiket ítt posztoltok, nem veszik el a kedvem a nexus 5 től -
jaszy91
aktív tag
válasz
OOO WFT?? Ez nem valami biztató
-
SL-27
tag
válasz
zsirfecske #861 üzenetére
Ez tényleg nagyon szép.
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Milyen tokot ajánlotok hozzá? Kb 2 hét, és megjön az én Nexusom, és szeretnék valami normális tokot hozzá, ami lehetőleg nem túl vastag, de mégis jól védi a telót. Az ebay-en rengeteg tok van már hozzá.
Van esetleg olyan amit ajánlotok? Fóliát érdemes tenni rá?Előre is köszönöm!
-
Zeze94
tag
válasz
zsirfecske #857 üzenetére
Miert kellene munkahelyen ki-be dugdosni a toltot, amikor felveszed?... Csak siman odaemeled a fuledhez es kesz. Mig egy Qi toltovel, ez mar nehezebb mozzanat
-
ßrainiac
addikt
válasz
Ez egyebkent miert jo - azon kivul hogy "menooo"?
Nem akarok masok penzevel gazdalkodni, de nekem elegge penzkidobas kategoria.
Mellesleg soha nem okozott gondot bedugni a kabelt a telo seggebe
Egyik telomhoz volt egy dokkolo (jart hozza, egyebkent nem vettem volna meg
), egyszer hasznaltam, amikor meglett a telo es nagyon bejott, aztan allt uresen. A lakas kulonbozo pontjain van szuksegem a telora es kell mindekozben toltenem, a toltot egyszerubb ide-oda dugdosni, mint hogy egy ilyen valamit vigyek magammal es keressem neki a helyet. A masik, hogy ha hasznalni akarja az ember le kell emelni rola, amivel megszakad a toltes vs hagyomanyos kabeles dolog, amit akozben is hasznalhatsz.
Mar sok hsz-ben lattam ezt a qi maniat, mostmar muszaj volt rakerdeznem
-
TOZ
addikt
válasz
Már csak az a kérdés, hogy mivel nyújt többet, mint a 20 dolláros qi töltők.
Rolibá: uuuuu, bae, ezt így hogy?
-
zsirfecske
addikt
végre kijött a nexus5 qi töltő!
-
Kunsztler
senior tag
-
ßrainiac
addikt
válasz
rolcsibácsi #851 üzenetére
mi a tanulsag?
futasra tartani kell egy LG Flexet is
-
MartOOn
addikt
válasz
Nem jo nem jo...
-
rolcsibácsi
őstag
-
icons
addikt
válasz
dodicsaba #835 üzenetére
Az előző hsz-ed alapján ez nem volt nagy meglepetés
(#837) zola-
Az általad linkelt kamera mod alá a hsz-ekhez bepakoltak botrányos minőségű képeket, és mellé az eredetiket. Az eredetik sokkal jobbak voltak. Lehet valamit ők rontottak el, de én maradok még a gyárinál(#843) dodicsaba
Esküszöm nem ez a vesszőparipám, de ha a Szerkesztés gombot használnátok, az tényleg csodás lenne -
Algotis
addikt
Gyárilag van fólia a telón legalább a képernyőn vagy rendeljek hozzá?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Most mar kint van egy ideje a telo olyanoktol kerdeznem akiknek ien van, milyen hibakrol van eddig tudomasuk,bugok,szoftveres hibak vagy barmi egyeb. Ilyenre tervezem lecserelni az s3at. Mar beleolvastam iicsit a forumba, hallok itt video sistergesrol amik nem nagyon tetszenek
bar mondjuk eleg gaz hogy ezt kell kerdeznem de manapsag mar nem lehet tudni :/
Koszi -
dodicsaba
aktív tag
Ma beálltam a sorba
B-teltől vettem ma egy nexus 5. Svájc a régio kodja. Gyors kis gép.
-
Mett
senior tag
válasz
zsirfecske #832 üzenetére
g2-ben a legújabb wolfson van (wm5110) akkor különböző
-
MartOOn
addikt
Ha vkit erdekelnek nexus5 fotok. Sztem semmi baj sincs a minoseggel.
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki, hogy az All Call Recorder megy-e rajta? -
Mett
senior tag
wolfson dac van benne, mint g2-ben?
-
huan
őstag
Nova Launcher-ben hogyan lehet sorbaállítani az alkalmazásokat a menüben, mondjuk a telepítés sorrendjében?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit ajánlani,ami automatikusan repülőgép-üzemmódba kapcsol előre beállított időben?
Az általam kedvelt Auto Airplane Mode nem működik 4.4-en. -
assemble
addikt
Szinte barmiben fogadnek szinte, hogy sokkal-sokkal kevesebb hiba van a gyari 4.4-ben, mint nagyjabol barmelyik gyarto altal szetbarmolt, szemettel telepakolt, eroforraszabalo, altalaban izlesficamos rendszerben. Es amiket olvastam a G2 szoftvererol, arra ez fokozottan igaz.
De aki ezt magatol nem latja, annak egyebkent is kar magyarazni...
-
Falka
tag
válasz
Kunsztler #809 üzenetére
Hát nemtudom, kicsit utána néztem pár forumon és ismerőseimet is megcsörgettem, akik ugyanugy DiTech-től vették az N5-juket és mindenkinek ottvan a videoban a zaj. Remélem nem kapott a DiTech egy rossz raklapnyi telefont... Hivásnál viszont tökéletes a microphont. Forumokon irták, hogy beszéltek Google-vel és RMA-ztatni kell. Meglátjuk... Én nem videozom kb sose, szoval nekem annyira nem probléma főleg, hogy legalább 4-5 hét a csere darab érkezése. De legalább van egy jó okom bármikor gariztatni a telefont.
-
Falka
tag
válasz
Kunsztler #807 üzenetére
Igen, hallom én is... Passz
Ahogy nézem, nem csak mi szenvedunk ezzel.
-
Tisza96
csendes tag
válasz
assemble #728 üzenetére
Amúgy igen a jövőben FLAC-et használok majd. Nekem mondjuk meg van a Power Amp és nagyon nincsenek jó tapasztaltaim vele. Összegabalyodik a Beats Audióval + random lezárja a programot, hogy nem érvényesen használom, mikor én megvettem azt.
Nem nagyon szeretnék konvertálgatni (ha muszáj hát akkor muszáj) ezért lenne fontos ha gyakorlatban is tudnám, hogy van-e alac lejátszás. Nagyon tetszik a zárolt képernyős zene hallgatásos megoldása a nexusnak, jól néz ki ha az album borító ott van. Ezért ragaszkodok az alap lejátszóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest