Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
MartOOn
üzenetére
Hm.. ugy tunik hivatalosan csak 30fps.. ez elszomorito, azt gondoltam volna h a G2-hoz hasonloan ez is 60-at tud majd

xda-s arc irta ezzel kapcs.:
"It's weird, the Nexus 5 has the choppiest
video recording I've seen in a while. It can
only do 1080p 20fps, or 720p 22fps looking
at the video files. Anyone else having the
same problem? Phone likes the iPhone 5S or
Note 3 can do 720p 120fps.. this is
ridiculously bad."..bar ezen meg talan segithet az OTA-s fix. Hatha.
-
gulb
őstag
Sziasztok,
Spigen ultra thin air tokja van valakinek? neztem az oldalukon es nekem az lenne a max amit raraknek.. de nem lehet rendelni tipp hogy mi lehet?
-
twine
veterán
válasz
MartOOn
üzenetére
Majdnem

Javítsd a "fehéregyensúlyt "expozícióra, és helyben vagyunk
A slow Motion videó lényege pedig a nagy sebességű felvétel...mert egy 24-30 képkocka per másodperces videót, nem tudsz megfelelően lassítani ahhoz, hogy szép folyamatos mozgást láss...minél nagyobb a másodpercenkénti kocka szám, annál jobban tudsz lassítani,,,,

-
MartOOn
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
A HDR egymas utan tobb (altalaban 3db) kepet csinal mas es mas feheregyensullyal... Aztan ezeket egymasra illeszti. Ezert tart pl kicsivel tobb ideig a kep ellovese is. Legalabbis en ennyit tudok rola... A slomo video pedig az fps-el jatszik. Pl 60fps-el keszult videot ugy jatsza vissza h mp-kent csak pl 30at mutat meg... Igy fele olyan gyors azaz lassabb lesz a lejatszott video. Asszem ezert nem tudja sok keszulek meg, n5 is csak a gyorsitott videot tudja azaz pont forditva muxik. 30fps-el videozol de 60ason jatsza. Azzal bem vagyok tisztaban h a nexus tudja-e full hd-ban a 60fps-t. Ha nem akkor hardweresen alkalmatlan slomo videokra ha tudja akkor 3rd party appal lehet megoldhato...
Remelem vokt nemi valos alapja az okoskodasomnak... En igy tudom ezeket a dolgokat... Ha nem igy van msjd vki leirja es en is tanulok belole...

Huzogatos
irasra a gyari csak angolul kepes amúgy meg most is így írok SwiftKey az app neve... Tanul felismer állat! 
-
ßrainiac
addikt
attol fugg, mit nevezunk folyamatosnak - filmnel eleg az, a gyorsabb mar furanak hat (sorozatoknal lehet megfigyelni ilyen simabb mozgast, meg a 100Hz-es teveknel)
V.T: a HDR mod egy fotozasi mod, ahol elenkebbek a szinek, reszletgazdagabb a kep (legalabbis az en meglatasaim szerint, hivatalosan nem tudom mit tud), valamint sajat tapasztalatbol kva jol kiegyenliti a vilagos es sotet temak kozti egyensulyt, pl. lefotozol egy embert aki mogott az egbolt virit, a kepen teljesen jol kiveheto arc lesz es nem egy feher kiegett egbolt, hanem szep kek, felhokkel.
-
V.T.
aktív tag
válasz
mr.szabados
üzenetére
Sziasztok. En meg a lassitott videoda lennek kivancsi azt lehet e vele? Vagy a hdr nem erre valo?

-
mr.szabados
tag
Sorozatképet hogy bírok csinálni? Jól érzékelem hogy nincs ilyen vagy csak balfaf fagyok?
-
Algotis
addikt
Na mától hivatalosan is Nexus 5 tulaj vagyok, egyszerűen lenyűgözően király a teló!

Azt vettem észre, hogy a youtube FullHD vidik mintha nem lennének teljesen simák, talán a 30FPS miatt van? nagyon picit szaggatott, de ha nem azt nézem akkor nem veszem észre a videóban.
Nálatok is?
-
aMolnar
csendes tag
NFC-vel fizetett már valaki itthon? milyen appal?

-
ßrainiac
addikt
ez a camera fix mennyit dob a helyzeten?
irtak korabban, hogy valahonnan el is vesz, emiatt egyesek inkabb nem rakjak fel
valamint van ertelme szethekkelni a telot, ahelyett hogy megvarjuk a kovetkezo OTA-t?
van olyan rossz a felhasznaloi elmeny hogy megerje mokolni a cuccot? en meg nem igazan hasznaltam, csak a Falkaet nyomkodtam meg picit, de eleg meggyozo volt (nexus 4, note 2, g pro a viszonyitasi alap)
-
Kunsztler
senior tag
válasz
mr.szabados
üzenetére
Üdvözlünk

Más

Antutu nálam 27198 Stock gyári minden
-
mr.szabados
tag
Üdv mindenkinek 1 új taggal bővül a topik!

-
tetris
tag
Note3 a visszapillantóban

-
törölt tag
Ez elég jo lista, el is mentem. Ezentul igy veszek fulbevalot. (vicccc!!!!!) De komolyan, nem art tudni.assemble: nem véletlenul vagyok itt, egy gyémànt fulbevalo àràbol (persze méretfuggo) màr egész jo notebookok meg telefonok jonnek ki, szoval ha annyira el lennék eresztve, azt vennék inkàbb.

yaszi91:

-
Uzi74
senior tag
válasz
üzenetére
Bőven elég a cirkónium is

Ha ilyen tárgyak vannak nálad, már érdemes figyelni. Nekem a GG1-es Defy-m homok szántotta fel helyenként.
6 orthoclase, titanium, manganese, germanium, niobium, rhodium, uranium
6 to 7 glass, fused quartz, iron pyrite, silicon, ruthenium, iridium, tantalum, opal
7 quartz, vanadium, osmium, rhenium
7.5 to 8 hardened steel, tungsten, emerald, spinel
8 topaz, cubic zirconia
8.5 chrysoberyl, chromium, silicon nitride
9-9.5 corundum, silicon carbide (carborundum), tungsten carbide, titanium carbide, stishovite
9.5–10 rhenium diboride, tantalum carbide, titanium diboride, boron nitride, boron [11][12][13]
10 diamond
10 nanocrystalline diamond (hyperdiamond, ultrahard fullerite) -
törölt tag
válasz
jaszy91
üzenetére
(mert Bilux biztosan viccel) Nektek a smiley semmit sem mond? Természetesen nem gyémànt a fülbevalom, de a GG (ahogy én làtom) a dörzsölést nem szereti. Lehet az homok, vagy akàrmi màs a zsebben, ami nem a tesztekben mutatott vàgàsokat ejti rajta, amit értek, h bir, hanem szép lassan karistolja. De senkit sem akarok ràbeszélni, én tudom, hogy rosszul lennék akàr egy karctol is és folyton azt nézném, tehàt nekem no brainer.
F-ECT$: Nem vagyok kétbalkezes, csak a veszélyérzetem alacsony.
(Eddig még kézböl talàn kétszer esett le, de akkor sem fogtam igazàn...Asztalokrol, polcokrol, zsebekbol, cipelt könyvrakàs tetejéröl, ilyesmi.) -
assemble
addikt
válasz
üzenetére
Na igen, a magambol kiindulva fulbevalora ugye alapbol nem gondolok, az mondjuk (plane ha a ma ismert univerzum kb legkemenyebb anyagabol van
- az ellen mondjuk szerintem nincs is olyan anyag a Foldon egyaltalan (nem hogy egy sima edzett uveg) ami valos vedelmet biztositana
) el tudom kepzelni h szep kis karokat tehet benne.
Egy zippzar mondjuk nem gondolnam h artana egy GG-nek, de nem is nagyon probaltam...
Foliat azert biztos ami biztos szoktam rakni ra igy is
Amugy nem a temahoz kapcsolodik, de vannak uj reklamok: [link]

-
Lecs@
addikt
Azért ezt nem hagyom ki. Végre ! [ROM][4.4][UNOFFICIAL] PARANOIDANDROID 4.+ [20131126]
-
FinGod
csendes tag
Udv!
Tobb mint egy hete mar en is boldog N5 tulaj vagyok! Imadom a masinat! Az akku kapacitas ami picit zavar, ezzel kapcsolatban lenne egy kerdesem:
az USA model (nekem ez van) SAR specifikacioja kozel duplaja a nem USA modelnek. Elkepzelheto hogy ez onmagaban magasabb fogyasztast indokol? Hiaba raktam Franco kernelt, kapcsoltam ART-ot, 3-4 ora SOTnal tobbet almodni sem mernek... sok helyen pedig sokan 6-7 ora SOTrol beszelnek... tudom hogy ez az egesz sok minden egyebtol is fugg....koszi
FinGod -
Kunsztler
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
assemble
üzenetére
Hát nem tudom. Nekem nem volt választásom, mert a (gyémánt
) fülbevalóim telefonáláskor, meg a zippzárak zsebbe csúsztatáskor, stb. halálra ítélték az SIII GG-át. Ami miatt viszont ezentúl is mindenre megy a spiegen, az az, hogy míg az ismerőseim azonos telefonján egy eséstől hálós lett a kijelző, az enyém már vagy 20x esett mindenféle módon, és egyetlen észrevehetetlen horpadáson kívül semmi sem látszik rajta. Nem mondom, hogy ez a fólia miatt, de a törötteken nem volt... El tudom képzelni, hogy így jobban oszlik el a feszültség. Ez számomra akkora érv, hogy megér minden esetleges felhasználói élmény csökkenést. -
tetris
tag
Továbbá ha valaki rászánja magát kinyitni, rootolni a telefont, tapasztalataim alapján az alábbi rom/kernel/egyéb kombo a legjobb minden szempontból
(nem fagy semmi, rom alapja a stock, lényeges extra featureok benne vannak, akkuidő hibátlan -este 60% körül dugom töltőre-, nagyon gyors):Cataclysm ROM
ElementalX Kernel
Kamera FIX
Optimalizált DALVIK (nagyon sokat dob a sebességen) -
zsirfecske
veterán
sose értettem, mi értelme gyári/nem igazán arra való szoftverekkel tesztelni ilyesmit. sok tesztben írják hogy hát sajnos a telefon nem játssza le az mkv-t alapból stb, szerintem ez full irreleváns infó, akinek számít a videózás úgyis rászán 1000 ft-ot egy jó playerre, vagy használja free-ben/warezol egyet.
-
tetris
tag
Rootolt Nexus 5 tulajok figyelmébe:
Optimalizált Dalvikot ajánlott ráflashelni a telefonra, INNEN letölthető.

-
MartOOn
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Spigen azonnal csereli... Meg a rosszat se kell visszakuldeni. N4 bumperem jott szet. Kuldtem nekik emailt es 3nap mulva itt volt az uj. Emailben kerdeztem mi legyen a regivel, mondtak tartsam meg es ne haragudjak a kellemetlensegert. Odaadtam regit havernak, 1perc pillanatragasztozas es hasznalta mig el nem evult...

-
Drakuf
tag
Spigen Neo Hybrid tokot nem ajánlom senkinek akinek fontos a fej/fülhallgatón keresztüli zenehallgatás, mivel nem lehet rendesen csatlakoztatni a telefonhoz a jack dugót.

-
assemble
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Hat jah, amugy a folia az ilyen gg-s uvegeknel tenyleg inkabb csak elovigyazatossag, ha kicsit vigyaz az ember, anelkul sem lesz lathato karc rajta.
Ilyen kulcsok, femek amgy tipikusan nem karcoljak egyaltalan, foleg kb csak a homok tudja megkarcolni, arra kell vigyazni kicsit. Ha meg leejti az ember, azon max a tok meg az imadsag segit, de tokot en nem szoktam rajuk rakni
-
ßrainiac
addikt
kozos dbrand folia rendelesben benne lenne valaki? nagyon gondolkozom rajta, mert vadito otleteket latni az oldalukon, na meg a feher nexusom fenyes keretet is meg szeretnem vedeni az esetleges karcoktol, ha epp nincs tokban (vagy epp a tok es a telo koze beszorulo szemcsek altal okozott karcoktol)
szoval ugy nez ki, hogy vagyunk ketten, esetleg Falka forumtars a harmadik, minel tobb, annal jobb

pvt-ban johetnek az orderek, ha megkaptam a lovet, rendelem is meg oket (azert csak akkor, mert itt szemelyreszabott megoldasok vannak, es ha vki keri de kesobb nem fizeti ki, valszeg masnak nem tudom tovabb adni, mert esetleg neki mas szinu folia tetszene)
en az oldalara fekete titaniumot, a hatuljara pedig feher bort neztem ki magamnak ;P
-
ßrainiac
addikt
válasz
assemble
üzenetére
nyilvan nem, csak azert van ott h azert megse karcosan szallitsak le a vadiuj gepallatot xD
meghat jo az addig amig az ember nem vesz ra jot
en szemely szerint lehet h nem rakok ra, vagyis amit a spigenhez adtak kiprobalom, ha nem jon be a telo kezelese azzal, akkor leveszem..
a tok szuperul megvedi az elejet is ha arccal lefele teszem le - a nexus 4emen sem volt folia es karcmentes allapotban adtam el, igazabol ezek az "uvegek" mar eleg jol birjak, de vigyazni is kell rajuk, ha ez megvan, akkor nem lesz problema

-
*RLaci*
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
4ezer.Nekem 4,3ba volt szàllítàssal.A spigen fóliàt mindenkinek ajànlom.Nagyon jó minőségű.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Köszi a linket :-) Én már vagy 4-5 tesztet megnéztem / olvastam, ahol vagy 10 tokot hasonlítottak össze, és mindig a neo hybrid nyert.
Biztosan van hibás széria is, és elégedetlen vásárló is - példaként itt a Nexus5 - , de amíg nem jön meg, és nem fogom kezembe, addig nem alkotok végleges véleményt. Külsőre nekem ez jön be a legjobban, és ha mégse fog tetszeni, megy eladásra :-)
Szóval XtremeGuard + Spigen Neo Hybrid tegnap óta megrendelve, remélhetőleg jövő héten megérkeznek, és majd dobok én is egy rövid tesztet :-) -
assemble
addikt
Olyan ertelemben folia ami a kijelzo hosszabbtavu megvedesere lenne, nincs rajta.
Ami folia rajta van az arra valo amig ki nem csomagolod a telefont, szep nexus logo virit a kozepen is h nehogy veletlenul rajtahagyd (lattam olyan embert mar aki N4-nel a gyari "foliat" hasznalta amin rajta viritanak a hangero +/- jelolesek, stb, eleg vicces volt
) -
Kari1
aktív tag
válasz
mrdavid
üzenetére
A 10.31 szerintem nem a magyarországi forgalmazást jeleni mivel akkor mutatta be a google... én november közepén írtam az LG Mo-nak akkor ők még azt írták hogy Mo-n dec elején kezdik el forgalmazni. (Szerintem csak jobban tudják mint a MM). Amúgy sincs annak értelme hogy 10.31-én már megindult a magyarországi forgalmazás de még senki nem árulja "hivatalosan" a telefon. (Akkor mégis milyen nexus 5 forgalmazása indult meg itthon akkor?)
-
zsirfecske
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
azért ha megnézed ezt a videót, eloszlik a félemed. engem legalábbis megnyugtatott, nagyon fasza toknak néz ki ez a neo hybrid.
-
Edge
veterán
Skacok, gyárilag van rajta vmilyen fólia?
-
mrdavid
aktív tag
Megérdeklődtem a magyar MM-nél, hogy mikor fog forgalmazásra került itthon a nexus 5
a válasz az volt, hogy Mo-n a nexus 5 forgalmazás 10.31. napjával indult meg, az MM pedig hamarosan forgalmazni fogja, de pontos naptári napot nem tudnak mondanién nem is tudtam , hogy már forgalmazzák itthon

-
*RLaci*
addikt
Nekem is van egy eladó spigen ultra hybridem.Szép és jó,de újra rá kellett
jöjjek,hogy nem szeretem a tokot(semmilyent) a telón.Ha valakit érdekel írjon rám.Kb 2 percet volt használatban. -
*RLaci*
addikt
hali
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
mondtam en, hogy ultra hybrid

eddig mindenki meg van vele elegedve aki tolem atvette
persze csori Falka nem, mert neki vmi nem stimmel a cuccal, emiatt spigennek megy is majd level, hatha kuldenek ujat
meg mindig van 1 db tok, amiert nem jelentkeztek
-
hakydakillah
senior tag
-
Uzi74
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Bár nem akarlak lebeszélni a neo hybrid-ről, de szeritem túl nagy, az enyém a fiókban porosodik. ( 2 nap után leszedtem ).
Amúgy jól néz ki, míg kézbe nem veszed a telót addig ok, utána már bizonytalan 1 kézzel kezelni és pont emiatt fogod leejteni
-
33as
senior tag
Ha akartok stabil custom romot akkor hajrá: Cataclysm for Nexus 5

-
Lecs@
addikt
Egy nagyon jó kis gyűjtemény, aki Stock Rootoltat használ. Xposed modulok : [link]
-
Falka
tag
Tudtam, hogy nem én vagyok a béna! Másoknak is megjelenik random ures homescreen.

-
Algotis
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Azt hittem hogy 4490-ért vágják ki.

Ha nem fogadják el a dumát akkor valóban új simet kell venni, de már többen voltak akik így szereztek új simet szóval valószínű adnak másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

irasra a gyari csak angolul kepes amúgy meg most is így írok SwiftKey az app neve... Tanul felismer állat!

) fülbevalóim telefonáláskor, meg a zippzárak zsebbe csúsztatáskor, stb. halálra ítélték az SIII GG-át. Ami miatt viszont ezentúl is mindenre megy a spiegen, az az, hogy míg az ismerőseim azonos telefonján egy eséstől hálós lett a kijelző, az enyém már vagy 20x esett mindenféle módon, és egyetlen észrevehetetlen horpadáson kívül semmi sem látszik rajta. Nem mondom, hogy ez a fólia miatt, de a törötteken nem volt... El tudom képzelni, hogy így jobban oszlik el a feszültség. Ez számomra akkora érv, hogy megér minden esetleges felhasználói élmény csökkenést.
Nalunk is csak pár napig marad, amíg a spiegen meg nem jön. De annyit elbír sztem.