Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Az akku %-os beállítását merre találom?
Rootolni hogyan lehet a legegyszerűbben? -
V.T.
aktív tag
Persze az alapok mennek. Csak pl hogy a színt meg a méretet mikor kell kiválasztani? Meg hogy német bankkártya számot kell megadni vagy elfogadják a magyart is? Illetve telefonszámot kell e megadni hogy ha hozzák a címre telefonálnak e előtte?
Karinho:
Köszönöm leírtam havernak hàtha segit neki. Én is fehér 32est szeretnék de azt irják csak november 22.tol lesz ha jol értelmeztem -
Karinho
csendes tag
Teljesen egyértelmű a dolog:
Az http://www.google.com/nexus/5/ oldalon megkeresni a Buy Now gombot, majd a vásárlási lehetőségek közül a Google Play-re kattintani. Ezután az IP alapján a Német Play Store-ban kell landolnia. Itt a kívánt verziót kosárba rakni, majd fizetni kell. Név, szállítási cím és bankkártya adatok kellenek.Nekem a fehér 32-es 4 nap alatt megjött, olyan gyorsan, hogy alig győztem MicroSIM-vágó gépet rendelni hozzá - egy napot így is céges kártyával ment
-
V.T.
aktív tag
Valaki abban tudna utmutatot adni hogy a német playon keresztul hogy kell rendelni németből? Ismerősöm rendelné, de nem teljesen perfekt
meg nem is csinált még ilyet olyanra gondolok hogy mi után mit kellene nyomni meg hogy milyen adatokat kell megadni? Vagy azért annyira nem bonyolult? Köszi előre is
-
Gábor-KJ
őstag
Szerintem erdemesebb varni meg egy kicsit, mert amik majd ezutan jonnek, azokon mar javitva lesz 1-2 hiba - foleg fizikalis problémakra gondolok...
Amugy az expansys tunik a legmegfelelobbnek, hivatalos garancia miatt foleg!
32GB vasarlashoz csatlakozhattok ha gondoljatok - jovohet vege fele szerintem mar lesz nekik!?.
-
törölt tag
válasz
ßrainiac #384 üzenetére
Igazából az a lényeg, hogy hol laksz. Nyilván 10 db-nál nem így működik, meg pl. ha totál bontatlan az is probléma, de ha a fóliákat leveszi róla az ember, akkor ugyebár a sajátját (meg a feleségéét, stb.) hozza magával. Ha hazafele hozol valamit, számlával, az már gáz lehet. Mindez persze csak akkor, ha megállítanak, ami nem gyakori. Nálunk a családban volt már lefülelés, dhát túl őszinte fejünk van.
Innen Svájcból viszont nyugodt szívvel vinnék haza bármit, hiszen itt lakom, továbbá sosem állítottak még meg senkit.
-
huan
őstag
Én Tegnap rendeltem egyet a Partnero GSM-től, ma megjött.
Minden szép és jó,de az sms-íráshoz telepített Hangouts-helyett hogyan lehet gyári sms-íróm?
Ti milyen tokot és kijelzővédő fóliát használtok? -
TOZ
addikt
válasz
rolcsibácsi #380 üzenetére
Honnan repülsz?
Ja látom, UK. Onnan nem para. Unió. Zöld folyosó.
-
leslien
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #380 üzenetére
sogi nyáron hozott 2db N4t nem volt gond
-
rolcsibácsi
őstag
Ha repulon vinnek haza 3t mondjuk azt lehet nem? Vagy arra mar fizetni kell ha ujan dobozvan vannak?
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #377 üzenetére
ha gyártói gari lesz akkor valóban jó vétel lesz ,de kíváncsi leszek a Telenor majd kártyás csomagban mennyiért fogja adni bár addigra itt is olcsóbb lesz ...
-
zsirfecske
addikt
átlag magyar ember még az expansys-ig sem jut el (mert nem ismeri, meg bankkártyás vásárlás meg stb.), nemhogy kimenjen bécsbe telefont venni vagy németül levelezzen egy ottani kiskerrel.
ahhoz képest elég jó ez, hogy gyártói garival 24 órán belüli szállítással meg tudod rendelni egy magyar nyelvű weboldalon, ahol van magyar nyelvű support egy angol kereskedőhöz, aki nem mellesleg hamarabb teszi elérhetővé idehaza a nexus5-öt mint az lg magyarország.
tehát örülni kéne hogy nem úgy mérik mint a batár speedshop (189k, holy fuck!). és hogy itt biztosan lesz magyar gari meg IMEI a számlán stb.
-
F-ECT$
titán
-
MartOOn
addikt
En most mar tenyleg nem ertem ezeket a teszteket...
Lg l9 II akksijarol az van a tesztben hogy 2150-es akksi bosegesen elegendo ahhoz a hardwerhez, keszenleti ido 1nap, visszafogottabb hasznalat mellett akar 1, 5-2nap.
Ellenben n5 akksi 2300-as es egy csucsgepet visz a teszt szerint is ugyanannyi ideig mint az l9 II. Es ez elmarad az elvarasoktol... Ertekelesben is asszem csak 6pont... L9-nel meg 8 pont Akkor most hogy is van ez?
Az mar csak erdekesseg h egy l9-rol sikerult 1oldallal tobbet irni mint a legujabb androidos referencia mobilrol... Lol... -
moli.hu
őstag
az, aki oda kikototte a robogojat, megis mit gondolt?
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #361 üzenetére
nem drága ez egy kicsit?
-
djgeg
őstag
válasz
Napfénysüti #363 üzenetére
LoL...Eddigi Nexusok olcsóbbak?
Max N4 volt olcsóbb, amikor megjelent.
Nexus S
$399+adóGalaxy Nexus (független)
£429 pre-tax ($680)Nexus 4
US$299 (8 GB) US$349 (16 GB$350(16GB) $400(32GB).
-
assemble
addikt
válasz
USA/EUR araknal sose volt olcsobb Nexus telefon, ugyanennyiert indult tavaly az N4 16 gigas valtozata, a kulonbseg csak az hogy volt 8-as is olcsobban, most meg 32-es van dragabban. UK ara lett kicsit magasabb mint anno N4 volt asszem, talan arfolyam ingadozasok miatt mert igy is kb ugyanannyi mint az EUR ara.
-
MartOOn
addikt
válasz
Ne az otthoni arakat nezd... Nexus arban van ez is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó telefon lett de keményen meg is kérik az árát. Eddig mintha arányaiban olcsóbbak lettek volna az aktuális Nexus készülékek.
-
ademfire
csendes tag
Ez engem is érdekelne hogy magyar bankkártyával nem rendelhetek a német play store-bol? Itt valaki írta h ezzel probléma volt, más meg azt hogy minden simán ment.....Van aki tud erről konkrétumot?
-
zsirfecske
addikt
6 napot ír az expansys érkezésre!
-
cefre00
tag
Már vagy másfél éve nem volt olyan droidos mobil, amire felkaptam volna a fejem, de ez nagyon jó lett. Az LG elég komolyan nyomja, mivel a G2 és az L9 II is olyan telefon lett, amiről az emberek beszélnek, és talán ez elég lesz az LG-nek ahhoz, hogy lassan túlnőjék a Samsungot.
Remélem így lesz, és ha majd meguntam a Symbiant, akkor vegyek egy LG Nexust magamnak. -
V.T.
aktív tag
Arrol tud valaki infot adni hogy az állapot jelző led hol található? Mert a leírásban olvastam de a képeken én nem látom. Lehet hogy vak vagyok
-
Uzi74
senior tag
-
atiska007
senior tag
Ez elég fura.
Én 1szer rendeltem nexus 7-et amerikába proxyval play-ből, saját magyar kártyával, kinti cmíre és minden rendben volt.
Aztán 1 hónapja 2013-as nexus 7-et Walmart-ból, szintén a fent említett módon, probléma nélkül.Majd 2 hete 2db nexus 5-öt szintén a fenti módon és semmi probléma nem volt, bár még nem szállították ki, függőben van a rendelés, november 26.-i kiszállítást ír a play.
Szóval a Te esetedben nem tudom mi lehetett a gond...
-
DeathAdder
veterán
4-5 Nexus tulajból 2-nek már pixelhibája van?
Vagy ez IPS átok? -
Soocy
csendes tag
Az imei számot a hátlapról nyugodt szívvel le szedhetem?
(gondolom az a készülék belsejében megtalálható) -
Uzi74
senior tag
válasz
assemble #291 üzenetére
Próbáld ki a dead pixel fixer appot, az elején nekem is 2 volt, de most már csak 1 fekete van a szélén és nem zavar (csak fehér háttér előtt látszik, de felül a menü általában eltakarja). Egy alap porszem hatása.
15 napon belül visszaküldheted indoklás nélkül amúgy, én akkor tenném ha élénk színű vagy nagyon rossz helyen van. -
ZAvi
csendes tag
válasz
tatomi92 #331 üzenetére
Sajnos német Play Store-hoz elengedhetetlen egy német bankkártya illetve egy német kiszállítási cím. Ha nincs ismerősöd az adott országban sajnos nem tudsz rendelni.
Én Németországban élek, Nexus 4esem először a magyar bankkártyámmal akartam fizetni és 5 nap után kaptam egy email-t amiben csalással vádoltak,és örüljek hogy nem törlik a Google fiókom...
-
leslien
nagyúr
-
Kari1
aktív tag
válasz
tatomi92 #331 üzenetére
Ismerős nélkül kb sehogy, annyit tudsz tenni hogy ott ahol írja hogy szállítanak Mo-ra (pl ditech) írsz nekik egy email és megbeszéled velük hogy hogyan működik. Mivel állítólag a ditech is szállít Mo-ra de a rendelésnél nem lehet azt kiválasztani, tehát ha tényleg szállítanak akkor gondolom emailben kell a részleteket megbeszélni velük.
(Play store-ból ismerős nélkül nem fogsz tudni rendelni, max úgy hogy vannak olyan cégek akik bizonyos összeért külföldi címet adnak és a hozzájuk beérkezett cuccot továbbküldik)
Más: Nem lenne jó vmi első hsz-t összedobni mivel egy idő után a'szem unalmas lesz újra és újra ugyanazokra a kérdésekre válaszolni.
-
tatomi92
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést a buta kérdésért, de még nem csináltam ilyet. Szóval, az oldalon található [link]-en lévő árkalkulátorban az szerepel, ha a német áruházból rendelném meg a telefont akkor 120eFT körül lenne az ára. Az a kérdésem, hogy én mint magyar emberke, hogy tudnám onnan megrendelni magamnak ide Mo.-ra úgy, h. nincs ott ismerősöm? A megrendelésre gombra kattintva ez fogadott kb.: az országodban nincs a vásárlásra lehetőséged..
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #325 üzenetére
Csak tippelni tudok és nem 100% de szerintem ez alapból így van, hogy pl egy idő után csak eltűnik a "Say Ok Google" felirat amíg az emberek ezt megszokják, még azt is eltudom képzelni hogy ebben van egy számláló és egy idő után pl. 100 "Ok Google" kimondása után már nem lesz látható a felirat
-
Kunsztler
senior tag
Senki nem kapod frissítést tulajok ?
Pedig November 13 írtak -
ßrainiac
addikt
Tokkal kapcsolatban keressetek meg Nov-Dec. fordulo korul, korulbelul 5 db biztosan lesz meg. Spigen ultra hybrid tok, nagyon Jo minoseg, tompitja az esest es latod benne a telo segget is
Az ar jobban Jon ki, mintha egyet vagy kettot rendelnel sajat reszre, mert 10 db van erkezoben
Az en telom egyebkent Dec. elejen kerul hozzam, USA-bol Jon, feher 32GB-os. Nagyon varas
A nexus 4-emet ma vittek el, konnyes bucsura sem volt idonk, mert olyan gyorsan tortent, de minden nap latom majd szinte az uj tulajnal, mert kollegak vagyunk
Per pill egy 4.0.4 (ICS-s) Mini pro-rol irok, hiaba a hardveres bill, egy nexus utan eleg sok ideig tart megirni ezt a hsz-t
FALKA: nem akarom az ordogot a falra festeni, de a kikapcsolos para nem moka. Ez volt a n4-emmel is, a wake my android pro (free) play-es alkalmazassal tudtam csak tartani benne az eletet. Csak azert mondom, mert ha tobbszor megcsinalja, szukseged lehet ra..
KNUSZTLER: na erre en is kivancsi lennek, mert en most nem tudom orult modjara nyomkodni a check for updates gombot (a fentebb emlitett okokbol kifolyolag
)
-
ViiiiktorOC
senior tag
Remek telefon lett!
4-nek sajnálom hogy nem vitték tovább a honlapját, nekem nagyon bejött. -
Falka
tag
Ez a post ugyis elfog merülni elég hamar, de akik aktivan olvassák... legalább ők tudjanak a dologrol:
Ovatosan rakjátok fel a Swiftkey/Swype appot...
- Swype deadlockolta a telefonomat jó fél órára.
- Swiftkey eltunteti a "Say OK Google" szöveget a kezdőoldalról és esélyes, hogy a hotword se fog menni... KÉP -
ademfire
csendes tag
Ti nézegettetek már nexus 5-hoz vmilyen tokot? Vagy felesleges rá venni? Hogy látjátok?
-
Megvagyok
tag
Mi a probléma ezzel?
Tisztában vagyok vele, hogy azok, akiknek úgymond "hibás"(bár a válaszlehetőségek közül szerintem egyik se tragédia) készülékük van, hamar megtalálják az xda-t és más helyeket ahol ezeknek hangot adhatnak, tehát egyáltalán nem mérvadó a statisztika. Ám, ha jól értettem assemble erre gondolt, nekem meg úgyis megvolt valahol lementve. -
assemble
addikt
-
icons
addikt
Az ART szar. A Dalvik működik.
Simasággal nincs probléma. Én még nem láttam rajta akadást, kivéve Killa Sampla, annál egy pillanatra megakadt (az se szaggatott, csak volt benne néhány lassulás).
(tudo, hogy már sokszor leírtam, de ha egyszer mindig felmerül? Az ART nem működik rendesen, kifagynak az appok alatta)
BTW gondoltam estére lemerítem a telót, úgyh Wifi be, és leraktam 8%on magam mellé (még nem töltöttem hétfő óta), és 3-4 órája tartja ezt a 8%ot
Eddig 2nap 1 órát bírt 4 órás kijelzőidővel. Viszont a Google Play Services 16%ot evett (kijelző 28%at), és ezzel a második legnagyobb fogyasztó. Ez gondolom az volt, amikor elindítotam a telefont, és szinkronizált mindent. Vagy nem. Mindenesetre eddig egészen jó, rosszabbra számítottam egy 2300mAh-es akksitól
-
zenefan
aktív tag
válasz
rootkiller #295 üzenetére
Várj(atok) egy picit, mert valószínű, hogy átnézek hamarosan (itt lakok Sopron mellett) és ha előre utalnak nekem többen is, akkor veszek többet és elhozom Pestre ingyen! Igaz, te lehet pont nem Pesti vagy. De a Sopron - Kecskemét vasút vonal mentén lehet tudnék kedvezni pár embernek.
Plussz jó lenne kivárni, hogy a kinti bolti és MM féle IMEI-s számlára mit lépnek a magyar LG hivatalos szervizei. EZ szerintem nagyon mérvadó lesz!
A szimatom azt súgja, hogy lesz pár akció osztrák boltokban és a MM/Saturn táján is.
De persze akinek nagyon viszket, az tegyen belátása szerint. -
Revesz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #217 üzenetére
Eszem agaba se lenne osszehasonlitani hisz fel ev van a ket telo kozott, csak te teszed ezt folyamatosan es bizonygatod, hogy jobb az n5. En a note 3-al hasonlitanam mert azzal van egy szinten, de nem kerdes, hogy a note jobb.
-
Falka
tag
válasz
DeathAdder #299 üzenetére
Swiftkey-t raktam fel és teszteltem épp aztán 1 perc dolgom akadt a gépen, mire visszanéztem a telora már döglött volt. Jó 30 perc volt felkelteni.
Lehet az ART-vol, passz. De egy jó szívbaj igy estére jóvolt, francnak se lett volna kedve visszavinni Bécsbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest