Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok!
A Partnero GSM-hez beregisztrálva hogyan lehet rendelni telefont? Nem találok rendelési lehetőséget. -
Kari1
aktív tag
Azt anno google-től megkérdeztem, hogy ha a play store-ból van a készülék mi a teendő.
Nekik kell visszaküldeni olyan országban ahol van play store (ha lehet abba az országba ahol vetted a készüléket) javítják és visszaküldik, DE csak országon belül, vagyis itt is kell egy harmadik fél mint a play store-os rendelésnél, mivel a google nem tudja a javított telefont más országba elküldeni.
Itt inkább az a kérdés hogy ha vki nem play store-ból vette hanem egyéb hardver/gsm boltból pl Ditech akkor neki vissza kell küldeni vagy azt itthon is javítják? Mivel tudtommal a ditech (és egyéb német/osztrák boltok) sem adnak garanciajegyet csak számlát pedig hivatalos forgalmazó(k).
-
Pőze
aktív tag
Hozom a popcornt jó a topic

-
Revesz
aktív tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Érdekes az s4hez hasonlitod folyamatosan amikor mar tobb mint fel eve megjelent megis jobb a kameraja meg ha fejen allsz is
, igazad van nagyon szaggat(valahogy nem tapasztaltam sose) az s4 csak pont a killa samplenel nem akad meg egyszer se meg energiatakarekos modban sem nem ugy mint az n5, es fejezd be az Octas s4eddel valo peldalozast mert a 9505 sokkal jobb
. Orulj a nexusodnak/hasznald egezseggel es majd fel ev mulva rajossz, h mit jelent a nexus olcso ara, hidd el en tudom mert van egy n7. -
icons
addikt
válasz
Cyberpunk
üzenetére
A fémmel teljes mértékben egyetértek! Talán az lett volna a legjobb, de szerintem ez a kellemes tapintású műanyag eszméletlenül jó. Nekem jobban tetszik a fémházaknál is (cserébe nem annyira ellenálló talán).
Nem értelek. Használati szempontból jobb a műanyag, esztétika szempontjából pedig jobb nem látni az üveg hátlapot (ha látod, akkor az is látja, amire érkezik egy esésnél), akkor miben jobb az üveg?
Ha az üveg borítás hülyeség, akkor miben visszalépés?
Nexus4nek eleje, hátula üveg, ha a szélére esik, akkor pedig úgy hallottam, könnyen törik. Ha meg mégsem, akkor csak kopik a krómkeret.
Ami szerintem is hülyeség, az a kiálló kamera. Így nem ül stabilan az asztalon. Általában nem probléma, de tud zavaró lenni néha. De az anyaghasználaton pont nem cserélnék semmit (komolyan
még fémre se. ez számomra sokkal kellemesebb)(#190) Kari1
Igen, én is ilyesmire gondoltam. De ez lehet angol/német/spanyol nyelven is. A probléma az, hogy nem fogunk tőlük (mi, mint Play Store-ból vásárlók) ilyet kapni. Azt se tudom, hova lehetne fordulni, áltlalában sz*rnak a vásárlókra.
Akik pedig Ausztirában vették: hajrá, remélem sikerül gariztatni!
-
kovadika
őstag
-
zola-
őstag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Az a helyzet, hogy az n5-ot kezbeveve nem mondanam, hogy gyenge az anyaghasznalat(bar az n4 utan en is mast vartam). Elotte volt lg g2 is, na az valami borzaszto....recseg ropog es csuszos muanyag. Na itt kezbentartva azert nagyon massziv es kellemes tapintasu. A kijelzo betekintesi szoge viszont eleg gyengecske es a fekete szint is picit feketebbre vartam....
-
Kari1
aktív tag
De akkor miért nem írták azt, hogy azt is elfogadják, mikor egyértelműen rákérdeztem?

Egyelőre úgyis mindegy nekem, mivel 32GB-os változat még nincs és mire lesz, szerintem LG is elkezdi forgalmazni és akkor náluk is rákérdezek, hogy ha olyan számlát adnak mint pl neked hogy az elég-e.
(#189) icons Ez alapján én úgy értelmezem, hogy kell hogy rendelkezz egy ilyen (ehhez hasonló) irattal is és csak akkor javítják:
-
icons
addikt
Erősen kétlem. A hardveres csalás olyan +10% környékén mozog, de lehet még pár ügyességet is bevetettek. Hogyha mondasz nekem olyan ingyenes játékot, ami a G2n éppenhogy elfut (legalábbis igénybe veszi), akkor kipróbálom N5ön is. Erősen kétlem, hogy ekkora különbség lenne, az OS szinte képtelen ekkora overheadet rátenni a hardveres elérésre.
Easter egg: "Go to Settings > About phone and tap on Android version multiple times"
Viszont azt nem tudja-e valaki, hogy az alap zenelejátszóval (Play Music) meg lehet-e azt oldani, hogy kikapcsolt képernyőnél a hangerőgombok hosszan nyomásával lehessen zeneszámot váltani? (elég alap feature, de a Settings-ben nem találtam meg a megoldást)
Köszi!
(#186) Kari1
Ha jól értem, akkor abban az esetben, ha a Google kiad garilevelet (amit kétlek), akkor a Play Store-os Nexusokat is szervizelnék
Az lenne a szép! (félek, hogy nem fogunk garilevelet kapni, igazából még rendes számlám sincsen hozzá... van egy számlának nevetett papír, de ár nincsen rajta (IMEI asszem van, meg még más dolgok).(#181) Cyberpunk
Anyaghasználatban szerintem jobb mint a Nexus4. Ezért is vártam meg ezt. Az persze király dolog, hogy az full üvegből van, de pont ezért tok nélkül nem szerencsés használni, tokban pedig nem teljesen mindegy hogy néz ki?
A Nexus5nek viszont gyárilag is nagyon jó a fogása, és ellenállóbb. A képernyőről pedig egy törléssel el lehet tüntetni az ujjlenyomatokat! -
leslien
nagyúr
-
Kari1
aktív tag
Másik topicban említettem hogy a telemax-nál is rákérdezek a külföldön vásárolt garira. Nekem ezt válaszolták:
Kérdés:
ha jól látom, akkor a honlapjuk szerint, Önök hivatalos szervizpartnere az LG-nek. Érdeklődni szeretnék, hogy ha külföldön vásárolok egy Nexus 5 (LG D821) készüléket, akkor meghibásodás esetén azt lehet-e önöknél garanciálisan javítani? Ha igen, érdeklődni szeretnék ennek pontos menetéről?
Például, elég-e a számla (ha szerepel rajta a telefon IMEI száma és széria száma) vagy kell LG garanciajegy/jótállási jegye? Melyik külföldi országokból vásárolt telefont javítják? Pl.: Németország, Ausztria, stb.Válasz:
Minden EU tagállamban vásárolt készülékre vonatkozik 1 év nemzetközi jótállás, ebben az időszakban szervizünk minden olyan készüléknek elvégzi a garanciális javítását, aminek márkaszervize.
Az LG készülékeknek hivatalos márkaszervize vagyunk.A garanciális javítás feltétele a készülék érvényes, aláírással és bélyegzővel ellátott jótállási jegye, azonban bizonyos gyártók kizárólag az általuk kibocsátott garancialevelet fogadják el, mint pl. az LG. Ezért az interneten vásárolt LG készülékek garancialevelét a webáruház üzemeltetőjétől kell kérni.
Pl.: Google Play áruházból rendelt készülék esetén a Google ügyfélszolgálatával kell felvennie a kapcsolatot a garancialevél kiállításával kapcsolatban.Ez két kérdést vet fel:
1. Az LG miért rázza le az embert azzal hogy amíg nálunk nem forgalmazzák nem tudnak infót adni?
2. Ha jól értem akkor jótállási vagy garanciajegy is kell és a sima számla (IMEI számmal nem elég) direkt kérdeztem hogy elég-e az. -
djgeg
őstag
Van már itt Hardveraprón is akár 117 900 ért keressetek rá. (ez reklámnak minősül? :| )
-
Paul119
addikt
Tetszik ,kar hogy nem ip67es
igy marad az s4 activ -
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, az anyaghasználat erős visszalépés, és lehetne jobb az üzemidő is.
-
-
zenefan
aktív tag
Vessünk véget ennek a légből kapott bencsmárki csatának! Lássuk a felhasználói eredményeket/tényeket összesítve.
Ha türelemmel és segítőkészek lesztek, akkor (első körben) minden honi N5 tulaj részt vehet az ország első és (egyik ha nem a) legpontosabb N5 TESZTELÉSében! Készítem az alapokat!
Amíg barkácsolok, addig is írjátok le, hogy mik azok az órában, százalékban, antutuban, istennyilában... mérhető értékek, amik mérvadóak lehetnek szoftver, aksi, fotózás vagy videózás tekintetében!
Pl. a melegedést, hogy lehet jobban tesztelni? Van valami olyan program/játék, amit ha pl. 1 óráig futtat valaki, akkor már tapasztalható melegedés?
Ehhez kapcsolódna a lagolás mérése. Ezt hogy lehetne könnyen mérni, méretni?
Hajrá!

-
zola-
őstag
Tenyleg jo kis tumultus van itt egyenlore..... Alapbol nagyon sok nekem a fenyero. Mar ment is fel a progi ami lentebb veszi.
-
F-ECT$
titán
-
icons
addikt
Kihangosítva valóban doboz hangja van. Fülessel (sajnos audiofil sem vagyok) viszont korrekt teljesítményt nyújt. Tényleg, keresek is valami jó csengőhangot!
Jaigen, QuickOffice: ppt-ket eszméletlenül lassan kezel, nem tudom, hogy melyik OS/telefon csinálja ezt gyorsabban. Viszont doc-ot nagyon jól kezel (akadásmentes), xls fájl pedig betöltés után ugyanúgy gyors (addig megakad)
Opp, és ma csináltam már képet. Makro jellegű és utca jellegű. Megosztanám a G+osat, de nem tudom, hogyan lehetne nem mappát belinkelni (vannak személyes képek), a jobb felbontású képet pedig nem tudom elérni. Ha lesznek igazán jók, akkor majd leszedem őket és felrakom valahova esetleg

(#174) Kunsztler
Szuper lenne! Van valami forrás? -
Kunsztler
senior tag
Ma úgy tudom kap frissítést Nexus 5 kamerája

-
mrdavid
aktív tag
úgy látom USAban fogyott el egyelőre out of stock,
*lejárt a szerk idő
-
mrdavid
aktív tag
a nexus 16 gb valóban elfogyott státuszban van a playen?
mobilporton írták...
mert az n4checkeren nem ezt látom... -
*RLaci*
addikt
Sziasztok.Csak egy vélemény.Az elmúlt 2 évben volt kb.10-15 androidos telóm.s2,s3,s4,htconex,nexus4,optimusg,stb...Lehet itt benchmark,meg antutu meg tököm tudja mik,de ezt a fajta gyorsaságot,gördülékenységet,minőség érzetet egyik sem nyújtotta amit a N5.Négy napja használom,abszólút nem bántam meg a beszerzését.(ditech).

-
nicu71
addikt
audio csak 5 pont?mifene...ilyen rosszat nem mostanában kapott telefon.

-
zsirfecske
addikt
PartNéró: LG D801 Nexus 5 16GB Fekete
biztos vennék olyan cégtől telefont, aki még a típusszámot is szarul írja ki... ezek után nem hiszem el hogy nem D820-at adnak és lesz LTE-d itthon.
mellesleg ez az apró regionális diffi a teszbe bele sem került, ahogy a telefonbeszélgetés és jack-es audióhallgatás minőségéről sem ártott volna részleteket írni. a kihangosításról pedig szintén nem ártana megjegyezni hogy elvileg készül hozzá patch a google részéről is (bár pont nem szidták a srácok), valamint gyártói/szolgáltatói megjelenésről néhány szót beírhattak volna elöljáróban, sőt akár még a hozzá való gyári Qi töltőt is megemlíthették volna (pl. lg behozza-e kis hazánkba).
a kommentekhez pedig:
nyugi tulajok, csak az elején van ekkora tumultus, lassan kikopnak a megmondóemberek és visszatérhetünk a tok/fólia/üzemidő/gari/beszerzési ár típusú megszokott témákhoz
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
De a G2, meg a többi akkor miért kap olyan magasat?

-
djgeg
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Talán azért "olyan gyenge"

-
hallerlaller
addikt
"Frissítve
2011. június 24."
-
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Szakmai topikban tilos hirdetni. Alapelvek III./10/16 pontban van leírva.
-
rolcsibácsi
őstag
Jol latom hogy eltunt egy hsz-em? Irtam valami durvat?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Az a Linpack miért ilyen gyenge?
-
b4zsi-
őstag
Szerintem egyben van a készülék. A Wi-Di és a Miracastért egy nagy pirospont.
-
Hunujv
tag
Gyorsak voltatok!
Jó "kis" mobil! 
-
icons
addikt
Nagyon vicces ezeket a benchmarkkal kapcsolatos hsz-eket olvasni.
Viszont én sem látom értelmét ezekben letesztelni, mert teljesen értelmezhetetlen eredmény jön ki. A probléma persze az, hogy nincs ennél jobb módszer, nade ez meg félrevezeti azokat, akik egyáltalán nem értenek a témához (lsd. néhány hsz itt)!
Flamewar téma (kamera): én nem értek annyir a fotózáshoz, de szempont volt, hogy olyan telefont válasszak, ami értékelhető képeket csinál. Nekem az N5 ilyen volt. Megnézve pl a G2 képeit, én nem látok akkor különbséget!
N5 fák, G2 fák
N5 épület itt az épületnél a vonalélesség nagyon rendben van, viszont pl a Mondeo-nál torzul a kép, G2 épület
és így tovább. Azért éppen a G2t említettem, mert ezzel van egy súlycsoportban, árban, és a legtöbbször itt is erre hivatkoznak. Egyébként most a tesztekben MA-n mindkettő 8 pontot kapott, ami szerintem korrekt. Főleg ezért az árért.Azzal kapcsolatban, hogy miben jobb a Nexus:
Gyors, szép, letisztult. Nekem az tetszik, hogy WPhez és iOShoz hasonló laggolásmentes OS fut a telómon. Ha ennyi pénzt áldozok egy telefonra, akkor nálam ez alap. Ezért nem vettem S4et, G2t, stb. Azok sok más dologban többet nyújtanak. Ez meg abban, hogy megjön rá másfél évig a frissítés (a legújabb Droid! Tehát nem lesz 2 verziószámmal lemaradva), és az OS nem fog megakadni rajta (egy pillanatra se).BTW átraktam ART-ra a telót, és a WhatsApp indulás után le is állt. Úgyhogy amíg ezt nem fejlesztik, senkinek se ajánlom, tud random hibákat dobni a teló. A másik fórumban írtam, hogy a tárcsázónál (vagy hívásnál, valahol akörül) is gondok voltak, lehet hogy ugyanez volt. Szerintem mindenki maradjon a jó öreg Dalviknál

3
-
MartOOn
addikt
válasz
Dreadloord
üzenetére
Es a g2 mennyi kartyafuggetlenul? Mondjuk a 32-es?
N5 arakra ajanlom mindenki figyelmebe: [link]
-
djgeg
őstag
Miután nincs sok helyen még az N5 így azért elég nehéz
Főleg, hogy itt ott még nincs is N5... és amit néztem pl nincs 16gb os G2 csak 32... pl 165 ért... N5 32GB os meg nem lesz több 150 nél, valószínű.
Ez van, ha olyan nyomi országban élünk amibe nem érdemes egy nyamvadt Google Play Store-t rakni...Egyébként ezek a G2 árai már mentek le a megjelenés óta 2 hónap múlva N5 is olcsóbb lesz... Csak nem mindenki győzi kivárni.
(#151) Dreadloord
Ez most mi?
-
Dreadloord
senior tag
"Magyarországon kártyafüggetlenül 140 ezer forintért lehet hozzájutni a készülékért"
-
Kunsztler
senior tag
Jó kis telefon

Képek is nagyon jó

-
jozso1989
őstag
Új álomtelefon!
-
djgeg
őstag
Aztán semelyikre nincs gari

(#146) Steven
Google Playből, Google adja a garit és a ott gariztatja egyéb forrás meg kérdéses. de ha pl nincs IMEI szám a számlán akkor végkép bukta.
(#144) MartOOn
Ja.. Hadilábon. hozok én neket mind 2 őt 110 ért. Aztán ne keress ha gari kell.
Garis N5 140 G2 150-160? Ezt nézzük ne egy xy gsm bolt árát. -
110 a 16gb-s angliába... nagyon baba ár... ha hivatalossan nagybátyám megveszi és ide küldi nincs itthon gar az LG nél ?
worldwide garancia? nem kötelező 1 év az euba?
-
Gyorsan teszteltétek!

-
F-ECT$
titán
Ha már hasonlítunk, akkor 1 helyről tegyük. P..ro-nál: N5 16 GB: 128e, G2 16 GB: 125e, G2 32 GB: 129e. A legtöbb külföldi teszt azért is értékelte jóra az N5-öt, mert 300 euróért tudja majdnem azt (sőt), amit az 500 eurós versenytársak. Nálunk messze nincs ekkora különbség az árban, így azt kell mérlegelni, hogy kinek mi a fontosabb. Akinek a Holo UI és a frissítések, az vegyen N5-öt, akinek a +30% akksi, szebb kijelző, jobb kamera, az meg vegyen G2-t.
A hátlapi gombok meg lehet, hogy szokatlanok, de a kijelző kopogtatással való felébresztéséhez olyan könnyű hozzászokni, hogy a gombokat szinte nem is használja az ember, csak telefonáláskor.
-
joey04
titán
LG G2 egy tízezressel olcsóbb, néhány ezressel drágábban pedig Sony Xperia Z1-et lehet kapni.
mondjuk ez a 2 készülék a nyomába sem ér szvsz. -
zola-
őstag
Na megegyszer.....nektek ha van nemfogadott hivasotok akkor villog a led? Nekem nem megy.
-
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Kijelző kérdésben mi a véleményed az S4 után a N5 -ről?
Feketében már a videókon látom, hogy mennyire elhasal, de a mindennapi használatban mi erről a véleményed?
Szeretem az amoledet, de nem vagyok elfogult, kíváncsi vagyok egy 5"-os fhd ips-re
-
margithid
veterán
140k t-mobile-nál, telenornál is asszem ennyi.
Nekem biztos ez érné meg jobban, már csak aksi miatt is.
Mondom ezt úgy, hogy nexus párti vagyok, nekem is egy nexus s-em van.
Egyébként kb fele ennyit vagyok hajlandó kifizetni egy telefonért, de ebben a kategóriában nekem a G2 jobbnak tűnik.DeathAdder
Minimális akadások nem érdekelnek, szeritnem nexus 5 is képes rá.
Egyébként meg lesznek rá jó kis cm Romok, szeritnem érdemes midnegyik készülékre ezeket feltenni, messze a legjobbak, ég és föld a különbség a gyártók és e között! -
válasz
margithid
üzenetére
Mondjuk nekem meg nem fordulna a fejemben a G2 vétele a N5-el szemben.
Az a hátlap és a hátlapi gombok... másrészt rosszabbul optimalizált, néztem böngésző teszteket, az oké, hogy lassabb, de gyakran be-be röccent a N5 mellett. Aztán ott van még a felhasználói felület, a holo nálam mindent visz. Kinézetre is sokkal bejövősebb a N5 és a frissítések sem elhanyagolhatók
Egy ami jobban tetszik az az, hogy 5.2"-os a kijelzője
-
djgeg
őstag
Gyártói Garis elvileg... Igaz azért az elbizonytalanító, hogy normális Boltokban 170-180... a 32gb os LG G2. GSM bolt meg ki tudja kategória
Expansysnál 163 (+posta) -
djgeg
őstag
válasz
margithid
üzenetére
G2 ugyan ennyi? Normálsi garis 32 GB osat csak 160 körül láttam. Fos szürkeimportos gari nélkül oké van 140-150 ért is...(130 ért 16 os) de ilyen Nexus 5 öt meg megkapsz majd 120 körl már. Mint fenti linken is 128... boltból...a ki tudja honnan származó gari nélküli...
G2 nálam pl a hátlapi nyomi gombnál elhasal... eszméleten szar... (szerintem) -
Draken
őstag
A partneronál feltüntetett árak LG márka esetében hivatalos garanciát jelentenek?
-
leslien
nagyúr
2

-
v_angelus
tag
Megjelent a PartNero-nál is.
-
galaxy07
tag
Megint gyorsak és profik voltatok sràcok. Szerintem ez lesz a nexus 4 utódja nàlam. De addig is megjöhetne màr az n4-re is a kitkat.
-
zenefan
aktív tag
Úristen mekkora porfelhő lett itt a sok(k) számból.
Kérdés, hány N5 felhasználó van már itt a fórumon? 10? 20?
-
hallerlaller
addikt
Nézd már meg milyen gyakran frissítik ezeket a programokat. Quadrant egy kb fél éve volt utoljára, linpack 2011, smartbench 2012 itt ugye nem kell mondani semmit, talán valamennyire antutu releváns, de gyanítom azt sem frissítették még 4.4 ha megnézed utolsó logot, orosz nyelv meg új gui került bele.
-
fojuzer
aktív tag
Nos kijött a Csoda? Igaz majdnem mindent tud.müszakilag.Az "Ára??" hazánkban szokás szerintmagas.Se baj 2-év mulva kukás lessz ez is,.Ha igy folytatodik átlag ban biz 2-évente lehet méregdrágán,új csoda telefont venni,A népnek ere többség biz nem tellik,hja átlag a "Telefonnal telfonál" s amig ara megfelel nem dobja el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MartOOn
addikt
Miert van az h kameraban jobban hiszek a te velemenyednek?

Batai: engem lehurrogtak amikor kb ugyanezt irtam a n5-os MaTV adashoz. Egy "laikus" tobb infot osszeszed a telorol mint a fiuk, mert ot erdekli a dolog. Nem nagyon ertettek mi nem tetszik.
A tesztben probaltak mar nem annyira sarkosan fogalmazni, viszont tenyleg egy spec eleg lett volna. Meg par link hogy hol vannak hosszabb leirasok, tesztek a keszulekrol.
Azt hogy a magyar araknal a speedshopot veszitek alapul... 140.000 ft-ert. Az se hivatalos, ott sincs gari csak bóti. Ertem en h reklam de azert meg lehetett volna emliteni hogy kis utana jarassal kb egy 20-assal olcsobban is be lehet szerezni ugyanolyan nulla garival mint a gyorsboltbol.
Fotozasra visszaterve: ertem h ertetek hozza, el is hiszem. Viszont masok is. Legyszi olvassatok el a hsz-eket, hogy mik a reakciok a kepekre. Na ezert volt a tegnapi osszezorrenes a "szar" kamera miatt... Peace. -
Peterson_
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Jó kérdés, bár a Note 3 kijelzője annak ellenére, hogy igencsak látványos, meglehetősen túlszaturált is, szóval kár hozzámérni pl egy IPS élénkségét.
Apropó:
Ha már úgy is ennyire rövidre vettétek a cikket, nyugodtan bele lehetne tenni egy fényerő-táblázatot.
Szerintem nem elhanyagolható egy ilyen kategóriájú készüléknél. -
Arra a kijelzőre volnék még kíváncsi, mit értünk az alatt, hogy „A technológia IPS, a betekintési szögek óriásiak, a színek viszont lehetnének egy fokkal élénkebbek.”?
Egy Note3 –hoz képest hova tennétek?Mentségemre szóljon, hogy nem láttam még 5" körüli FHD IPS kijelzőt!
-
-
mumk1
addikt
Egyértelmű, hogy az alkalmazások zöme nincs optimalizálva 4.4-re. Nálam ART motorral pl. a Titanium Backup el sem indult, csak dalvik alatt. A benchmarkok pedig egyértelműen kevesebb pontot adtak, de ebben semmi csoda nincs.

-
Durván jó képeket csinál.

-
dsr
senior tag
Ennyi pénzért jó vétel

-
Kari1
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor pls te is mond meg hogy miért lesz jobb ha egy tesztben az egyik teló pl 1000 pontot kap a másik meg 500-at? Ha a valós körülmények között az a gyorsabb amelyik csak 500 pontot kapott egy szintetikus tesztben.
Vagy te folyamatosan csak benchmarkokat futtatsz a telefonodon?
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Te most játszod, a hülyét vagy tényleg az vagy? Megjelenik egy újabb Android verzió és mindig ez van. Ha fognál egy GS4 et amit nem tudsz és hármat egymás mellé raknál 4.2 4.3 4.4, és fognád az arra/akkor megjelent bench progikat mind mind más eredményt mutatna... Nehéz felfogni?
Úgy néz ki...
-
assemble
addikt
Ezen kívül viszont összességében korrekt tesztnek tűnik.
Az ár/érték arány 7-es pontszámát nem nagyon értem amikor az árkategóriájában meg sem közelíti semmi, de még a kétszer drágább modelleket is a legtöbb dologban elveri. Ha létezik 10/10-es árkategória, akkor azt szerintem ennek a modellnek (illetve általánosan a legtöbb Nexus-nak) meg kéne kapnia, effektíve közvetlen profit nélkül, előállítási költségen árulják. Vagy ha a magyar árak miatt kapta ezt a pontszámot, az még valamennyire megmagyarázza (de még úgy többet érdemelne szerintem, még úgy is kiemelkedő az árkategóriájában), de arról meg sokkal inkább a magyar forgalmazás tehet, mint bármi más... -
zola-
őstag
Hat atlagban nekem az antutu 20000pont korul hoz mindig akarhanyszor lefuttatom. Azert akkor is erdekesnek tartom.....szerintem a 4.4 miatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, igazad van nagyon szaggat(valahogy nem tapasztaltam sose) az s4 csak pont a killa samplenel nem akad meg egyszer se meg energiatakarekos modban sem nem ugy mint az n5, es fejezd be az Octas s4eddel valo peldalozast mert a 9505 sokkal jobb

A Nexus5nek viszont gyárilag is nagyon jó a fogása, és ellenállóbb. A képernyőről pedig egy törléssel el lehet tüntetni az ujjlenyomatokat!
igy marad az s4 activ

Jó "kis" mobil! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)