Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Falka
tag
-
Xero
nagyúr
Lol...

Na de mindegy is.

Gyors kérdés: Ausztriában elérhető N5 valamerre értelmesebb áron? Karácsony előtt kiugranék vásárolni, és ha már ott vagyok letudnám a céges telefon cserét is.
Ha a válasz nemleges, akkor valószínűleg Olaszországban venném Play-ből januárban, de itt kérdéses a szállítási idő. Csak egy bő hetet töltenék kint. A kérdés pedig itt is adott, hogy a kártyához tartozó címet figyelik, vagy elég egy proxy és szállítási cím?
-
sanyi222
csendes tag
Sziasztok!
Sorry, tudom ,h tök láma kérdés, de bejövő hívásnál felold a képernyőzár, és úgy is marad arra az 1 percre, de ez zsebben ha nem tudom felvenni vmiért elég kellemetlen lehet..
Viszont fél órás görcsölés után se találom
, h hol kell átállítani ,h maradjon zárva, help please... -
leslien
nagyúr
csak ismerősödet nehogy elkapja az érzés must have, és csak ennyi bocsi

-
Algotis
addikt
Jujj megkérkezett a nexusom svájci ismerőshöz, hétfőn kapom kézbe

De várom már

-
gulb
őstag
Mondjuk ez a 4.4 tenyleg bug hegyekkel van tele...ennyi fc-t gyari appokba mar reg lattam mint amit 3 nap alatt..kapkodasbol lett ez a cucc kiadva az szent.
-
skyskin
csendes tag
Lehet valahogy a gyári billentyűzethez magyar szótárat varázsolni? Jó lenne, ha működne a szó javaslatos feature.
Vagy az egyetlen megoldás valami más billentyűzet modul? -
Falka
tag
Sok javítani való van a 4.4 ben, reméljük minél hamarabb jön a 4.4.1.
-
ßrainiac
addikt
a 2G / 3G kapcsolgatasaval lehet meg jatszani akkor, allitolag attol elegge merul a cucc, ha a telo automatikusan csinalja ezt
ha olyan helyen vagy ahol nem jo, erdemes lehet only 2G-re rakni
sot, rootolt telo eseten olyan is volt ami kijelzo offnal alapbol 2G-be rakta, ez iszonyat jo feature, hiszen ha nem hasznalod a telot epp, syncelni boven eleg a 2G
-
V.T.
aktív tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Sima atlatszo. Csak kozepen van rairva hogy nexus5 engem nem zavar szerintem egy ideig fent marad
Mas: aksi szazalek kijelzest nem ehet gyarilag beallitani?
Illetve hogy eleg gyorsan merul levettem a toltorol alig nyultam hozza es 84%ra ment le az aksim.
Ez az elso par toltesig normalis? -
gulb
őstag
Hat sracok ez az exchange hiba majdnem az allasomba kerult....egy pillanat valasztott el attol hogy nem b...ki a telefont a 4emeltrol... Ha barki hasznal exchanget jol nezze meg a mukodeset...
-
assemble
addikt
Kísérleti rádióengedélyt kért a Telenor a 800 MHz-es sáv kipróbálására
Alakul, szep lassan... -
aMolnar
csendes tag
problem. tudja valaki miért torz a hang telefonbeszélgetés közben? más is találkozott már ilyennel? idegesítő mert k.vara kell koncentrálni arra, h mit mond a másik, különben nem értem. messziről sem kristálytiszta...
térerő full.am. nem vagyok hardcore user, de nyomkodom rendesen. a fentin kívül más problémával nem találkoztam ami engem zavarna, üzemidő masszív másfél nap és bef.ok olyan gyors..

-
Tisza96
csendes tag
Tudtok olyan biztonságos magyar wepshopokat ahol lehet (vagy csak majd) 32GB-os N5-öt venni? Ti hol vettetek? A garanciát ha kell ezekben hogy érvényesíthetem? Van ilyenből tapasztalatok, mennyire megbízhatóak egy esetleges csere esetén?
-
Falka
tag
Hála Brainiac forumtársnak, lett egy Spigen Ultra Hybrid tokom a telohoz.
Eddigi tapasztalatok:
A screen protector amit hozzá adtak gyári hibás volt...
A power/volume gombokat meg kb a lehellet megnyomja mostmár, lehet le kéne faragni a gumi belsejéből.
A zsemembe magátol változtat hangerőt és kapcsolgatja ki-be a screen-t. lol.
-
assemble
addikt
A narancs szin a quick settingsben azt jelenti h nem tudott a google-hoz csatlakozni, igy ami push azon at ment volna az nyilvan nem mukodhetett. Egyebkent ez a gyakorlatban altalaban azt jelenti h nincs net, de ha mas oldalak bejottek, akkor valami net megis volt, csak valami nem volt a nettel jo mert nem tudott a google-hoz csatlakozni, ennek a konkret oka valszeg a mobilnettel kapcsolatos beallitasokban lehet, vagy esetleg valami atmeneti uzemzavar is lehetett a mobilszolgaltatonal, ilyesmi.
szerk: kozben latom ez megoldodott
A masikra: wifi beallitasokban alapbol be van kapcsolva a "scanning always available" igy ha nincs is bekapcsolva a wifi, a kornyezo wifi halozatokrol akkor is erdeklodhetnek az appok (nem csatlakozik, csak korulnez h milyen halok vannak koruletted), igy az aksinal is ugy jelenik meg mintha nem is lenne kikapcsolva. Ennek a gyakorlati haszna h a kornyezo wifi halok alapjan is sokszor meg tudja mondani hogy hol vagy, igy gps nelkul is tudja a poziciodat. Igy pl google now is ez alapjan is relevansabb infokat tud dobni. Ha zavar/nem kell, ki lehet kapcsolni.
-
Davey7
senior tag
Kovetkezo a hibajelenseg:
Van mobilnetem. Ma reggel ota azt csinalta, hogy quick settings-nel a cell info narancs sarga volt ami azt jelenti, hogy no service. A push notification-ok nem is jottek be, de mikor hivasom volt, vagy pl manualisan frissitettem az idojarast akkor gond nelkul ment.
Hazajottem, csatlakoztam a wifi-re es minden szepen feher volt a quick settingsnel, es a nap kozben push notificationok utolag megerkeztek egyszerre, valamint ment minden. Ez mitol lehet?
Parszor ujrainditottam, de semmi.Valamint mikor nezem az akksi infot azt jelzi, hogy a wi-fi vegig be volt kapcsolva, de ugye ejszakara, meg meloban is folyamatosan ki volt nyomva.
Valakinek van otlete? Vagy kene egy FR?
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Beléptem én is a klubba.

Eddig minden frankó, bár egy kicsit halknak találom. -
huan
őstag
-
Úgy hogy a béta Novát használod. Legyél béta teszter, állítsd be a Novában hogy a béta verziók is jöhessenek: Nova beállítások/Check for updates/3 pötty/Beta
Aztán ha frissült a legújabb bétára, akkor a Nova beállítások/ Megjelenés és működésnél be tudod pipálni az átlátszó értesítési, és navi sávot. -
huan
őstag
Sziasztok
A Nova Launcher Prime-ban hol kell azt beállítani, hogy az értesítősáv alatt és alul a menügombok alatt is legyen háttérkép? -
Lecs@
addikt
válasz
Kunsztler
üzenetére
Én nem vagyok nagy fotós, én csak megnyomom a gombot azt ennyi. A tesztírók hozzáértő emberek. De nem tudom miért szidták ennyire ezt a kamerát.
(#1048) w333 Köszi , de az N5 érdeme, nem az enyém
Tirolban vagyok. Tux a helység neve. Amúgy egész Tirol szép szerintem.(#1049) skyskin Majd ha síelni megyek, igyekszem bővíteni a mappákat eseménydúsabb képekkel is.

-
V.T.
aktív tag
Sziasztok. Ma en is csatlakoztam hozzatok. Feher 32es nexus 5. Eddig nagyon tetszik. Majd lesz egy ket kerdesem

-
zsirfecske
addikt
válasz
katalin888
üzenetére
én már javasoltam (razr i fórumon szerkesztettem én az összefoglalót), pl. zenefan elég aktív tag de nem harapott rá

-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Mikorra várható egy Nexus 5 összefoglaló (1. hozzászólás, GYIK)?
-
gulb
őstag
SOS exchange hasznalo van koztunk???? Egy db levelem nem megy ki csak jon......
-
kerjani
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Köszi az infót.
Sajnos én is 40 fontos futár árakkal találkoztam (dhl), tnt is 12k HUF-ban jött ki a kalkulátoruk szerint.
Akkor marad a várás karácsonyig
-
czombos
tag
Sziasztok N5 vásárlás előtt vagyok és két bolt jöhet számításba: Partnero GSM itthon vagy ditech ausztria.
Partnero milyen garanciával adja? Megéri inkább ausztriából hozatni? -
törölt tag
válasz
kovadika
üzenetére
Nem vagyok fangirl, a szabad versenyben hiszek, de
a kijelző az egyetlen, amit átraknék az S3-ról a N5-re. Ne bántsatok, ez vélemény, csak gondoltam, megosztom! Az N5 felbontása gyönyörű, tényleg, de a samu AMOLEDet az IPS mellé téve azt veszem észre, hogy
- az IPS fakóbb valamivel
- ha nincs az összes villanyunk felkapcsolva, úgy ömlik belőle a fény, hogy csak na, alacsony fényerőn is
- a fekete nem fekete (ami engem azt hittem, nem fog zavarni, de picit zavar)
- ha jól tudom, IPS idővel veszít a fényerejéből (talán akkor nem fog ömleni
)viszont az is biztos, hogy
- az IPS fényereje maxon lényegesen erősebb, mint az AMOLEDé
- _szerintünk_ kevesebb akksit fogyaszt (bár ugye a rendszer is más a kettőn!)
- az AMOLED nálam egy év alatt beégett, amit a samu ugye ingyen kicserél, szóval gyakorlatilag nemsokára új telefonom lesz, így engem ez abszolút nem zavar, sőt
- természetesebbek a színei (már aki azt szereti...)Én az S3-on sem látok pixeleket, csak ha egészségtelenül közel tartom az arcomhoz. Mindemellett megjegyzem, hogy számomra elég fontos a kijelző (hiszen ezt bámulom), de szó nélkül váltanék N5-re, nem csak S3-ról de S4-ről is, mert a (majdnem) vanilla szoftver, a támogatottság, a kevésbé gagyi anyaghasználat és a többi különbség _nálam_ veri a samut rendesen. Tökéletes telefon nincs, jó telefon viszont van, és az N5 qrvajó.
-
gulb
őstag
Wouuuuuuu Lte 26/22

-
Falka
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Szoftverjét fikázták, azt azért ne felejtsük.

-
MartOOn
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jol latom ezen kékek a számok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabyka95
őstag
konkretan mi az amoled hatranya az IPS -el szemben ? nexus 5t nezve az amolednek jobb a feketeje s a betekintesi szoge
az IPS elethubb kepeket allit elo ? azaz jobban befedi az sRGB haromszoget?
pentile vs RGB ? -
-
Lecs@
addikt
Csináltam egy kosárnyi benti fotót. Este, lámpafénynél van nagy része . Egy-két vakuval, de nagy rész simán + módban. Gyorsan lőtt képek, de kb látszik, mobilnak ez teljesen rendben van. KÉPEK.
-
Falka
tag
Én néhol picit akadozni látom szerencsétlent...

-
einperson
csendes tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én is a chrome böngészőt használom és szerintem is nagyon gyors, pedig használtan GN-en is ott nem volt ilyen gördülékeny.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Tényleg nagyon gyors a Chrome komolyan mondom

-
-
twine
veterán
Látom már inkább az utóbbi,,, és nem skizo,,, folyton a vélemény nyilvánítással jössz,,, pedig senki nem mondja hogy nem szabad ezt tenni,,, ami baj, azt már egyszer leírtam,,, fél infókat gyűjtesz össze, és azokat adod tovább , mint egy "pro versenyző", ezzel rengeteg embert félre vezetve....
Gyakorlatlan zöldfülűként osztod az eszet,, ez itt a baj kedves w....
Ismered a mondást? "Nem mindegy, hogy az okos ember hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik"
Pár zöldfülű örül az okoskodásodnak, de sajnos aki picit többet tapasztalt, az a fejét fogja....
Megjött n4 re a 4.4 először lázasan kérdezgetsz, mert azt sem tudod hogy rakd fel, aztán 10hsz-el később osztod, hogyan rakják fel az emberek,majd 50-el később kiderült fel sem tudtad rakni....
Írd le a véleményed, ahogy szeretnéd,, csak .....az eszet ne oszd, mert hülyeségeket beszélsz folyton...
Bocs mindenkitől....a hosszért, meg hogy itt fakadtam ki..De szerintem úgyis moderálják

-
assemble
addikt
Innen mondjuk nekem perpill nem vilagos sem az h magyar LG szervizben szervizelteti, sem az h ez a konkret telefonon UK Play-bol van. De jo lenne ennek utanajarni ha ez tenyleg igy van.
Maga a cikk viszont egyebkent vicc kategoria. Tobb dologgal kapcsolatban tenyszeruen teved vagy tudas hianyaban van, es egyebkent is nagyon eroltetett "erveles", mintha magat akarna meggyozni olyasmirol amirol ordit hogy nem igaz. Regota nem latogatom ezt az oldalt, ez a cikk megerositett hogy jol tettem...
-
gulb
őstag
Jah es a sokak szerint vacak chrome ugy hasit ezen a keszuleken mint a villam

-
w333
félisten
Akkor valamit nagyon félre olvastál, az a Nexus 5 előző topikban volt

Az első hozzászólást jól lenne szerkeszteni azzal a szöveggel "hogy itt ebben a fórumban nem szabad rosszat mondani a telefonról mert kakasviadal lesz belőle "

(#1010) gulb
Nem azt mondtam hogy add el a telefont ... csak azt hogy aki teheti az várjon egy kicsit a vásárlással mert az első szériában lehetnek hibák

És szerintem ne személyeskedjünk ...

-
panpeter92
tag
Felesleges vele foglalkozni. Ordít a hozzászólásaiból, hogy kellene neki ez a teló, de győzködi a népet, vagy inkább magát, hogy nem előrelépés a N4 után (mert neki olyan van). Megvolt már a G2 jobb, aztán apróbb, egyedi hibák felnagyítása. Én csak azt nem értem miért van itt? Tudjuk, hogy nincs ilyen telefonja és azt is, hogy nem is akar venni.

-
-
Kunsztler
senior tag
Senki se elvakult van hibája de mintha írtam volna az előbb nem lesz több rev,de úgy érzem te szeretnéd mert mondhatod te okos voltál vártál vele pár hónapot

Ne haragudj volt Nexus 4-em nagyon sokáig Nexus 5 sokkal de sokkal jobb .Kamerába meg pláne esti kép no vaku
-
twine
veterán
Te skizofrén vagy, vagy szellemi fogyatékos? Pár hete, meg azzal kiabáltad tele a két nexus topicot, hogy nem szabad első szériát venni,...most meg már "alig volt baja"...

Jössz ide is trollkodni hogy ocsmány a bevilágítás...gulb kollégára reflektálva, nem hogy harminc, még a húsz évet sem nézem ki az alapján amit a fórumon művelsz... -
ßrainiac
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
szerettem nagyon az amoled feketejet, de mivel ez az egy szeretheto dolog van benne, igy boldog IPS felhasznalo vagyok

az amoled topicban nem orulnenek jobban az ilyen kepeknek amugy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovadika
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az amolednek is megvannak a maga rákfenéi és persze előnyei is. Nem mindegyik készülék ilyen bevilágítós, de ez sajnos az LCD egyik velejárója. Mértéke lehet ténylegesen zavaró, de elhanyagolható is. Sőt, legtöbb esetben nem is látni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, h hol kell átállítani ,h maradjon zárva, help please...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

térerő full.