Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Én rúgtam be helyetted a két sör + két jégertől!
"Egy jó fülesnek/fejesnek nem túl sok köze van a használt eszközHÖZ" akart lenni. Tehát ne ebben a topikban érdeklődjön a hangkeltő eszköz iránt, mert nem attól függ, hogy milyet kell vennie, hogy ő most Nexus5höz, vagy S4hez veszi.
(#696) zola-
Ookidoki!
Eddig is mindig HDR+t használtam a szebb végeredmény érdekében! -
csipuka
senior tag
1 hetig ellenalltam, hogy nem rakok fel recovery-t, csak root-olok.
De a vegen meguntam, hogy nincs %-os battery, ami rendesen mutatja, hogyan all az akksi.
Remelem nem fogok elveszni es ROM-olgatni
-
Zakii
csendes tag
Ha valaki hianyolja a szazalekos akksikijelzest
Csak feheren mutatja a szamot, viszont nem kell hozza root.
-
ßrainiac
addikt
ne engem hibaztass.. csak nehany ember jott el, es a reggelig ivasbol lett egy olyan h mar itthon is vagyok.. FELKETTOKOR!!4 ahah
amugy ez jelent vmit konkretan es en rugtam be ket sor + ket jagertol vagy te nem vagy a helyzet magaslatan:
"Egy jó fülesnek/
fejesnek nem túl sok köze van a használt
eszköznek "?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
icons
addikt
Áhá! Egy picit nekem is rossz minőségűnek tűntek, de az igazat megvallva a telefonon is ilyennek néztek ki! Kipróbálom, amit tanácsoltál, köszi!

(#693) ßrainiac
Azok az igazán jó bulik, amin előkerül az N5ös, és az ember felmegy PH! fórumra...
(#692) Algotis
Szerintem a megfelelő topikban profibb segítséget kaphatsz
Egy jó fülesnek/fejesnek nem túl sok köze van a használt eszköznek (nyilván ne vegyél egy überprofi fejest, mert nem fogja tudni a teló kihajtani
)Továbbá a személyes preferancia sokat számít: füles vagy fejes, ha füles akkor agybadugós-e, stb.
(#675) zola-
Jól néz ki a mod! Szerintem majd én is felpakolom
(bár a kommentek között akadnak kétkedők, majd még végigolvasom előtte inkább
) -
Algotis
addikt
Telóhoz kéne valami füles, mert ugye nem adnak hozzá.
Milyet ajánlotok? -
leslien
nagyúr
-
tomiii007
senior tag
Itthon kb mikortól lesz elérhető a telo ?
-
Kari1
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Az LG rész szerintem nem igaz, nézz vissza az LG-vel folytatott levelezésemre. (Ha azóta van változás pls írd le honnan szedted ezt az infót)
Egyelőre annyit lehet tudni hogy az LG akkor fog bővebb infót adni a külföldön vásárolt telefonokkal kapcsolatban hogy ha nálunk is megjelenik, hivatalosan, ergo akármi lehet még. Ha szerencséd van akkor ha "rendes a számla" (szerepel rajta az IMEI szám, sorozatszám) / vagy van LG-s garipapír akkor fogják javítani, de ez közel sem 100%. Ezért sem lenne jó csak úgy tudatlan/vaktában ezt terjeszteni... -
lord.lakli
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Ha play-es, akkor tuti csak az adott országban lehet érvényesíteni, mert google-nak kell visszaküldeni. Ha nem play-es, akkor jelenlegi információk szerint ha megjelenik idehaza, akkor LG Magyarország fogja szervizelni.
-
hakydakillah
senior tag
Nekem vásárlással kapcsolatban lenne egy apró kérdésem. Ha például németből venném a telót, viszont idővel megjelenik nálunk is a telefon. Későbbiekben - ne legyen, valami gond lenne a telefonnal, akkor németbe kellene visszavinnem, vagy már nálunk is megoldanák?
-
einperson
csendes tag
válasz
kisgergelyb
üzenetére
nincs olyan a papíron hogy fizetnem kéne a következő kártya cserénél, nagyon ki sincs töltve a papír csak be van húzva hogy cserélték és ennyi, csak alá kellett még írnom.
-
Falka
tag
Jelenleg nekem ilyen problémám van a Notification-okkal.
Csak akkor müködik az egész ha felébresztem a telefont, ami lényegében megöli az egész LED notif. hasznát. Néha meg megy simán... Hozzátenném, ez már a Nexus 5 compatible verzió.
Szerk.: Ha megy is a LED kb 30-40 sec-re rá hogy kiadom a TEST parancsot.(5sec, ami után mennie kéne)
Igen, tudom, hogy maga a LightFlow szar, de nah de nah.
-
Falka
tag
G+ backup nem az igazi, degradálja a képeket. Én Tasker+Foldersync-et ahsználok Drive-al. Amint a lakásajtóba érek, magától csatlakozik a wifihez, ami elinditja a Tasker profilt: PC auto bekapcso, Billzár kiiktat, Photo backup indit.

Igen, a problémák többsége szoftveres, ami részben zavaró, mert pár dolog olyan egyszerüen javíható lenne...
-
icons
addikt
Király, hogy ennyiszer beírod, mennyire bírja az akksi, de még 2 teljes töltési ciklusod (min. 5óra töltés teljes lemerítés után) sem volt

Nekem is úgy tűnik, jól bírja, de ha mondjuk egy hét múlva írnád be az adatokat, akkor azok reálisabbak lennének. Addigra belőné az elektronika/szoftver a szinteket!
Más
Beállítottam az Auto Backupot fényképekhez, hogy felhőben is meglegyenek. De nem mindet szinkronizálja, lehet ezen segíteni?Pár kép: Moszkva tér, utca (ez nem lett olyan jó...), WC, Szabó Ervin
G+ ból lehet ezeket úgy linkelni, hogy nem a teljes albumot rakom be, de mégis max felbontásban látjátok? (ezért nem fogom gépre letölteni és felrakni valami másik oldalra mindet
) -
huan
őstag
Én kamerázni akartam az imént,de a piros kört nyomogatva nem történik semmi. Hogyan lehet elindítani a felvételt?
-
-
szabyka95
őstag
Beats Audio PRO feltetele utan sokkal de sokkal jobb lett a hangminoseg, ami eleg erdekes dolog ..
root kell hozza.. -
Algotis
addikt
Annyi kérdésem lenne még, hogy azért a kamera hozza az átlagos szintet?
Nem kell nekem hogy nagyon szuper legyen, csak lehessen vele fotókat csinálni viszonylag gyorsan, a mostani telóm a halálba kerget hogy kb. 3 másodpercig fókuszál...
Valamivel jobb itt a helyzet? Igaz, már meg van rendelve a teló szóval nincs vissza út, de azért kíváncsi lennék

-
Falka
tag
Nah több mint egy hét heavy user használás után a tapasztalataim a Nexus 5-el:
--------------------------------------------------------------------
Hardver:
- Akku lehetne ezerszer jobb, hogy élvezhető legyen a Google Experience. Naponta 2* töltöm a telefont! Hozzáteszem tényleg heavy user vagyok. Volt 2 nap amikor lecsillapodtam és kétszer kijöt a 16óra on-battery, ebből 5 ora On-Screen.
-Display A+. De ember válogatja...(AMOLED). Este a képernyő szélén látszik ahogy "ömlik" ki a backlight.
-Gaming/Browsing szerintem ottvan a többi (drágább) flagship telo mellett.
-Telefonálásnál a telefon tetején a pici kört pont a füled közepére kell rakni különben szr(halk) az egész. Ez lehet pozitivum vagy negativum, ember válogatja. A hang minöség A+. Nagyon jól megy a noise cancelling!
-Kamera terén annyit tudok mondani, hogy kell hozzá némi gyakorlás. Lőni kell vele pár képet mire ráérez az ember és aztán se lesz tökéletes. Ez egy Nexus! (...és egy telefon) HDR+ és a OIS menti meg a helyzetet általában, már amennyire menthető. Holnap lövök pár non-profi képet és kipostolom ide.
-Wifi vevő picit gyengébbnek tünik mint az általános telefonokban lévő, de erről persze lehetne vitatkozni.--------------------------------------------------------------------
KitKat
Pozitivban annyit, hogy nagyon szépen összerakták a 4.4-et. Odatették magukat, de vannak sajnos hibák...
Negativban:
Ahol kilehet löni a futo programokat néha magátol bezárodik és csak 2-3 tapp után jön ujra fel. Factory Reset után ugyanugy bszakszik.
Kontakt lista a G+ (rossz) integrálása miatt useless. Chris Hadfield, hogy mit keres a kontakt listámban senki nem tudja.
Persze, használhatnék sima telefonon tárolt kontaktokat, de amerre halad az android/google a kontaktokkal, elkerülhetetlen a G+. Aztán ott a Hangouts is amivel ingyen lehet chatelni (persze van 60 más popular program is, de abbol mennyi az amin haverok/szülök is tudnak velem beszélni pc-ről. Skype a laza 800-1.2gb ram zabálásával és le nem kicsinyithető chat ablakával eléggé offos)Ha már Hangouts:
Ha nem lennék olyan lusta levideoznám, hogy mennyire useless az UI! Nem tudod, hogy akivel chatelsz fentvan-e vagy sem. Azt tudod, hogy elolvasta-e az uzenetedet de, hogy fentvan-e azt nem!
Szintén a már 102* emlegetett kontaktlista a Hangoutsban még rosszabb mint a telefonálásnál. Ha mondjuk van 30 Youtube ember akit követsz G+-on, aztán még másik 100 celeb a netről a Following-odban, majd erre rájön mondjuk 100-200 ember a friend/family kategoriából. Ott van a Hangouts-od 300 kontakt-al és találd meg közte a nagymamádat! Azt már megse emlitem, hogy nagymamit nem "nagymama"-ként találod meg hanem az IRL teljes nevével fogod csak. Nem nevezheted át a saját kontaklistád, mert fckju, thats why.Notifications
Avagy értesítések. Hiszem, hogy nem mindenki szenved a betegségben, de nekem nagyon nem akarja időben mutatni a dolgokat. Emai,Hangouts olyan 20perc késésel jön csak meg. Van amikor azonnal, van amikor nem. Köze van a Heartbeat-hez ami a szolgáltatód és a routered tipusátol függöen vagy müködik vagy nem. Másik (elvileg) meghatározó faktor az, hogy PC-n be vagy-e az adott szolgáltatásba lépve, vagy sem. Ha a gépen Hangouts-olsz,kb. 80-90% hogy nem küldi ki telora az üziket.Disclaimer: Helyesírási/techikai hibákért felelösséget nem vállalok.

-
TOZ
addikt
Nekem eddig nagyon jónak ígérkezik az akku idő...
Holnap lesz azt első igazi munkanap. Kíváncsi vagyok. -
DarkByte
addikt
válasz
nemeth.akos
üzenetére
A Qi töltős rész engem is érdekel. eBay-en van egy csomó de mi az amit meg is éri megvenni? Gondolom az olcsóbbak 1A-es töltőjével olyan halványan tölt hogy csak ráfizetés. Gyanítom legalább 2A-es tápú set-et érdemes venni.
-
nemeth.akos
csendes tag
Usa bol jött meg telo akarok venni hozzá töltőt milyet vegyek? és Qi töltőből melyik falytát vegyem amivel müködik?
-
DarkByte
addikt
Mi ennek az időjárás widget-nek a neve? A gyári listában nem találom szóval gyanús úgy lett utólag leszedve.

-
válasz
RocknRoller
üzenetére
Szerintem még sehol. Még csak a sufni GSM-ek árulják, azok meg nem engedik meg bekapcsolni szerintem. Max kézbe fogni.
-
einperson
csendes tag
-
RocknRoller
aktív tag
Budapesten mely boltokban lehet kipróbálni, megtapogatni a Nexus5-öt?
-
einperson
csendes tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igen attól is függ milyen embert fogsz ki, szerencsére nálam egy Tés hölgy volt és nem kérdezett mást csak hozta az új kártyát.
-
DarkByte
addikt
Valamennyit valószínűleg lehet EQ-val is javítani rajta, de a kialakítása olyan hogy inkább csak a mélyközép hallatszik. Ha a füled felé fordítod az alját több magasat hallasz. Ezen szerintem nem sokat lehet javítani, de én komolyabb zenehallgatáshoz (ami kb. a kocsimat jelenti) úgy is A2DP-t használok. Fülest majd még vennem kell hozzá. Nem tudom melyik csatlakozó kiosztású headsetekkel passzol bár tippre az Apple féle 4 érintkezőset használja már kb. mindegyik gyártó.
-
Mr.Chow
tag
Hi! A nexus5 nek aztmondjátok hogy dobozhangja van , ez hardveresen vagy szoftveresen orvosolhato?
-
huan
őstag
Szia!
Kipróbáltad a Nexus Root Toolkit v1.7.6 -ot? Rootolta?
Root után automatikusan fognak jönni a frissítések? -
zola-
őstag
válasz
monroe8609
üzenetére
Android weather&clock widget
-
szuladam
aktív tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Velem idén januárba ezt csinálták. Kérdezték hogy minek nekem micro sim, mondom új telóba, erre mondták ha nem náluk vettem (ténél) akkor 4000 pénz lesz. Ha náluk vettem volna, akkor cserélik ingyen.
Gondolom arra hivatkozva, hogy nem áll érdekükbe kicserélni ingyen nekem a régi simet. -
einperson
csendes tag
Én a héten voltam Ténél hogy cseréltessem a sim kártyám, nekem cserélték is egyből.
Annyi hogy nagyon ritkán eldobta a hálozatot ezt mondtam is és nem is kérdezett mást hozta az uj simet.
Szerintem arra kell hivatkozni hogy dobálja a hálózatot és akkor cserélik szó nélkül. -
szuladam
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
ezt én is meg tudom erősíteni. Ténél voltam fél éve, hogy kéne micro sim. Azt mondták, itt vettem a telefont? Mondom nem. Akkor 4 ezer péz lesz. Erre én: Akkor csókolom a kezit aranyom. (+ a jó **** anyátok).
Első mobilos bolt 500 ért úgy vágták le, hogy a "kerete" meg maradt egyben, lecsiszolták és így ha bármikor a régi nagy simre lenne szükségem csak visszapattintom és olyan mint régen. -
TOZ
addikt
válasz
assemble
üzenetére
Nekem, mikor fél éve az új munkahelyem miatt migralni kellett Telenorhoz, már olyan kártyát adtak, aminek csak kézzel kinyomtam tegnap a közepét és kész volt a micro sim.
A céges notebookhoz kapott adatkartya is ilyen volt (szoptunk is vele elsőre, mert microkent tört ki, lehetett celluxozni, hogy be tudjuk rakni a gépbe)
-
assemble
addikt
Microsim telenor-nal tema ha valakinek aktualis:
Elotte is felhivtam azert oket h hogy megy, azt mondtak ha sajat neven van a kartya akkor egy szemelyi eleg, es helyben megcsinaljak ingyen. Ha viszonylag uj a kartya akkor elvileg kivagjak, ha regebbi akkor ujat adnak. Nekem ilyen feher volt amire meg pannon volt rairva, de mar uj logoja volt. Biztos ami biztos kicsereltek. Egy papirt kellett alairni, 5 perc az egesz. Ilyen szep kis fekete a kartya es nyilvan olyan fajta, hogy vissza lehet pattintani a keretebe es ugy regi telokban is mukodik (sima minisim-esekkel). Elvileg 24 oras aktivacios ido van, de azt mondtak nehany perc alatt meg szokott lenni, ott helyben be is raktam a telomba es mire bekapcsolt azonnal fel is ment vele a halozatra. Szoval gyorsan es korrekten ment, ingyen, semmi szorakozas nem volt, pozitivan csalodtam bennuk

-
TheCujo
csendes tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Igaz,ki is próbáltam...
Köszi -
n0_gAboR
őstag
Tokot vett mar ra valaki?
En a spiegen slim armort neztem ki, de visszatartott a sok panasz amit az Amazonon olvastam. Allitolag a power gombnal sok peldany nem illeszkedik rendesen.
-
n0_gAboR
őstag
Ha jol emlekszem csak angol nyelvnel mukodik
-
Integra
titán

2 db fehér 16gb
2 db fekete 16gb
3 db fehér 32gb
1 db fekete 32gb
16gb -> 135.000 Ft
32gb -> 149.000 Ft
irányár.
nem az enyém, találtam neten. -
TheCujo
csendes tag
Sziasztok!
Nexus 5 tulajként kérdezném,hogy hogy lehet működésre bírni a "ok google” parancsot?Akár mit csinálok,nem akar működni...köszi! -
zola-
őstag
Nincs valaki aki ausztriaban el? Szamlatartozas miatt ott is tiltanak imei-t? Fontos lenne.....
-
Kunsztler
senior tag
Jönnek át a LG G2 tulajok

jacis
Annyit tudok erre írni jobb mint az S4 aksija
-
TOZ
addikt
válasz
hakydakillah
üzenetére
Farmer zsebben elől siman elfér.
12 Gb. Azt neked kell tudni. Nekem egy életre elég. Aktuális zenék Gmusicból. Akár le is töltöm minden reggel az a két albumot ami éppen kell az útra.
Sygic térkép, alig valami.
Dropboxban minden.
Marad így üresen 8 giga.
Filmet nem nézek rajta. -
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne kinyerni a factory image-ből az új fehér ikonokat? Témázáshoz kellene.

-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Mennyit tud a Nexus 5 kijelző idő szempontjából?
Mennyire erős akksi szempontjából? -
hakydakillah
senior tag
Köszönöm az aksis infókat. Még olyan kérdésem lenne, hogy zsebben jól elfér? Jelenlegi telóm 3.2es kijelzö, tartok kicsit a méretétöl.
Szintén dilemma, hogy 16 vagy 32gb-osat vegyek. Töbh évre szeretném, és mivel nem bövíthetö, félek,hogy idövel az a 16gb vagyis 12 kevés ne legyen... -
assemble
addikt
Koszi, akkor nagyon ugy tunik hogy ez nem egyedi hiba lesz.
Meg mindig gondolkodom a gariztatason azert (a ket felig beragadt pixel miatt). Csak azert a varakozason tul (amig ott kikuldik plusz meg onnan ide kuldik) kicsit rizikos is, ha peldaul esetleg a replacement peldanynak valami komolyabb gondja lenne, meg egy kort megjarni vele igencsak idoigenyes igy h nem egy supportalt orszagban elek.
-
zola-
őstag
-
zola-
őstag
Ha rootolva van a telefonom jelenleg, es twrp recovery van, akkor OTA- fog jonni frissites?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig is mindig HDR+t használtam a szebb végeredmény érdekében!

)