- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
assemble #885 üzenetére
S3 is koztudottan repedezett eleg sok embernel ugyhogy az nem egyedi, ilyen hatlap lepattanast nemhiszem hogy enis tyl surun fogok latni, majd hanyagolom azt a gatyot-telo-futas kombot.
Persze tudom hogy biztonsagi okokbol csinaljak a penz blokkolasat de mint mondtam pl amazon nem cicozik, es googletol meg csak megjobb szervizt vartam volna el, de igy hogy jott az email hogy mar kuldik is, lenyugszom, csak mi lett volna ha nincs eleg penz a kartyamon.. Akkor elobb ez visszakuld, ami jopar nap, elbibelodnek az uggyel aztan kuldik a masikat.. Jo esetben is legalabb masfel het, addig telo nelkul lenni csak azert mert igy mukodnek... Na mindegy
@Bilux: ja beszerzek, kosz a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest