- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeze94
tag
Hogy birtad ra a csillivilli uj FB Messenger appot, hogy olyan szepen egyuttmukodjon az SMSekkel is, mint a regi? Mert en most, miota feluletvaltas volt,meg ugy teljesen megujult az app, nemtudok a telefonkonyvben levo kontaktoknak SMSt kuldeni.. Regen, amikor raboktem, hogy uj uzenet, ki tudtam valasztani hogy Szabo Joskanak most SMSt akarok kuldeni, vagy FB uzenetet. Ezt most nemtalalom
Szerk.: amugy, egyelore Nexus 4em van, bar ez nemhiszem, hogy sokat valtoztatna. Az N4 topicot nem olvasom mar, lassan ugyis jovok az N5 tabort nepesiteni, ezt meg visszakapja a fater.
-
icons
addikt
Áhá! Egy picit nekem is rossz minőségűnek tűntek, de az igazat megvallva a telefonon is ilyennek néztek ki! Kipróbálom, amit tanácsoltál, köszi!
(#693) ßrainiac
Azok az igazán jó bulik, amin előkerül az N5ös, és az ember felmegy PH! fórumra...(#692) Algotis
Szerintem a megfelelő topikban profibb segítséget kaphatszEgy jó fülesnek/fejesnek nem túl sok köze van a használt eszköznek (nyilván ne vegyél egy überprofi fejest, mert nem fogja tudni a teló kihajtani
)
Továbbá a személyes preferancia sokat számít: füles vagy fejes, ha füles akkor agybadugós-e, stb.
(#675) zola-
Jól néz ki a mod! Szerintem majd én is felpakolom(bár a kommentek között akadnak kétkedők, majd még végigolvasom előtte inkább
)
-
Algotis
addikt
Annyi kérdésem lenne még, hogy azért a kamera hozza az átlagos szintet?
Nem kell nekem hogy nagyon szuper legyen, csak lehessen vele fotókat csinálni viszonylag gyorsan, a mostani telóm a halálba kerget hogy kb. 3 másodpercig fókuszál...Valamivel jobb itt a helyzet? Igaz, már meg van rendelve a teló szóval nincs vissza út, de azért kíváncsi lennék
-
Lmh
őstag
Igen, ezt sejtettem, félek is
Csak itt kint iszonyatosan kevés időm van netezni és nem tudom visszaolvasni a hsz-eket. Mindig szoktam, legalábbis igyekszem, de most korlátozottak a lehetőségeim. 2-3 belinkelt korábbi hsz is tökéletes lenne, ahol már valaki jól kifejtette a választ, de próbálok azért visszaolvasgatni. Mondjuk talán az kicsit indokolt kérdés, hogy itt kint gondolom a nexus 5 tök ugyanolyan, mint otthon, kártyafüggetlen...Viszont ha veszek egy LG G2-t az nem 100%, hogy használható otthon, legalábbis lehet nehezebb olyat venni, mert itt lehet, hogy vmilyen szolgáltatóhoz kötött
-
Davey7
senior tag
Hat engem az apple earpods-tol kiraz a hideg. Reg hallottam ilyen istenverte gyatra minosegu fulest
Nem tudom mit kondoltak mikor ezt kiadtak... Kb. a 800Ft-os maxell-ek szintjen van
Az S3-amnak az eredeti fulese pl kifejezetten jo, de az meg agybadugos.
AKG meg a Pioneer gyart meg jo minosegu fulest ami nem agybadugos, azokat nezegesd meg. -
DeathAdder
veterán
Engem is érdekelne majd, feltéve ha emberi áron lesz
én mondjuk ezt néztem, nem tudtam h lesz a guglinak saját Qi -je
(#250) Falka - úgylegyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged