Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Nah, el is kelt a telo, de mondom, nem astam en el orokre a nexus 5-ot, mert tetszik es sokat vartam ra. Valszeg a tortenelem ismetli majd onmagat es megveszem fel ev-1 ev mulva.
Nyilvan a G2-t nem a szuper frissitesek miatt valasztottam, amikor megunom h nem jon ra semmi, el lesz adva szepen xD
leslien: a nexus 4 mar nekem megvolt akkor, a haveromnak mentunk venni toled ugyanezt

-
vick33
tag
Azért választottam az s4-et, hogy ott a gyári rendszer ha extra feature-öket akarok, de mivel van GPE változat ezért majd ha gyári androidot akarok meg a legfrissebb rendszert akkor fel rakom azt, ha meg touchwizt akkor felrakom azt. Erre megoldották hogy fél év alatt nem tudtak stabil CM romot kreálni. A 4.4 ami ugyanarra a hardverre készült pedig napi 30 szor újraindulgat... A gyári 4.3-ban a chromeban a tabok villognak bugos az opengl 3.0 és a beállítások menüben navigálás vagy a notification shade 10 szer lassabb. Köszönöm maradok a nexusnál, egy nem nexuson a CM sosem lesz fele olyan stabil és gördülékeny mint egy nexuson. Ha meg 60 fps-t akarok, akkor gopro a telefont úgyse fogom snowboardozáskor a sisakra erősíteni:-)
-
w333
félisten
válasz
kovadika
üzenetére
Ezzel én is így voltam az elején, aztán kipróbáltam a CM10.2 majd a MiUi és azt kell hogy mondjam sokkal jobbak mint a gyári rendszer ...

Nem a gördülékenység + gyorsaság miatt használnak az emberek a Nexus telefonokon főzött romokat, hanem azért mert nagyon sok beépített kényelmi funkciók vannak bennük, szerintem ez Link nagyon hiányzik a gyári rendszerből

-
gulb
őstag
Valaki aki hasznalja a kamerajat a telefonnak mondja mar el mi a turora jo a 60fps????? Ez akkora marketing mint lachaza...eleve alkaatlanok ezek az eszkozok jo minosegu kep video keszitesre..En hasznalom a telefont fotozni de jo kepet csak Eos al lehet csinalni.
-
kovadika
őstag
-
w333
félisten
-
kovadika
őstag
"Persze lehet javítani, de a 60 fps videót soha nem fogja tudni ... "
Na engem ez az, ami totálisan hidegen hagy egy telefonnál. Ha valaki jó kamerás mobilt akar, az tud jobbat venni a G2-nél is.
Pedig elég sok hasznos változás van a 4.4-ben. A rendszerigényt is visszavették, amire a ramzabáló G2-nek elég nagy szüksége lenne.
És itt nem csak a 4.4-ről van szó, hanem arról, hogy a G2 egy lassan több, mint egy éves rendszerre építkezik, ami óta már két verzió megjelent, melyik közül az egyik főverzió. -
vick33
tag
Én galaxy s4-ről váltottam. Előtte nexus s-em volt úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem az a touchwiz. Elméletileg az s4 egy erőgép a g2 is az kell legyen, valahogy mégis a nexus 5 annyira más élmény akkora ugrás, mint amikor a nexus s-ről a galaxy s4-re váltottam.
Ha egyszer kapunk manual modeot a kamerához akkor 10x ezt választanám bármilyen más készülék helyett. -
Uzi74
senior tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
És zsebbe már tetted?
Nálam ott kezdődtek a gondol igazán -
Eyesis
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igen a szín... Nekem egy matt fekete adná, a kéken sokaig filóztam, mert az hasonlított ehhez a legjobban, de végül inkább a szürke mellett döntöttem

-
hakydakillah
senior tag
Nálam óriási huza-vona volt dönteni a két telefon között :-D Tényleg felhasználótól függ, hogy az ember melyiknél dönt. LG szerintem egész szimpatikusra hozta össze a felhasználói felületet, és nem pakolta tele a telefont annyi felesleges appal, mint a konkurencia szokta. Szerintem nagyon gyorsan fut az egész. Akksija meg jelenlegi mezőnyben szinte verhetetlen.
N5 szememben ami a külsőt illeti nagyon bejön, sokkal jobban, mint az LG. Kamerája gyengélkedik, de gondolom javítanak majd rajta. Ami a rendszert illeti ott az előny, hogy legalább 1,5évig a legfrissebb updatek, bár roottal az LG-nél ezt is elérhetem. Hátránya az aksi, sok panaszt olvastam neten, és én is az a user kategória vagyok, aki rühell napi szinten tölteni.
Szóval nálam az üzemidő lett a döntő kritérium + hogy G2-höz jelenleg olcsóbban hozzá tudok jutni. Ha lenne valami óriási dolog, ami a Nexus mellett szólna, akkor dilemmáznék még egy ideig – de hardweresen ikrek, kamera LG, aksi LG, üzemidő LG, egyedül gyorsaság + design Nexus. Sajnos N5-höz még nem volt szerencsém, csak G2 + N4-et tudtam tesztelni. Szóval jobban csak netről informálódtam… -
zsirfecske
veterán
feltettem a spigen neo hybridet, nagyon fasza! tökéletesen passzol, nagyon jók a gombok és a védelem/méret arány. egyedül talán a színválaszték lehetne jobb, az ezüst kicsit világos, de kétségtelen hogy nagyon szép.
nekem ez 9/10, max lenne ha lenne grafitszürke oldalsávval is. -
Edge
veterán
-
zsirfecske
veterán
megjött a spigen rendelésünk, mindenkivel egyeztetek, kizárólag privátban!
-
Edge
veterán
válasz
leslien
üzenetére
hallod sztem n5-el lehet ugrani majd egy gen-t szal n6-ot majd simán ki lehet hagyni.
más: ugye én gnexről váltottam, ahhoz használtam egy igényes bőrtokot, legnagyobb meglepetésemre az n5-höz is tökéletesen passzol. ezaz ha vkit érdekelne:

http://www.youtube.com/watch?v=Hpx3jfL2VMw -
gulb
őstag
Hoppppaaaaa ez a folia valami brutal
ma reggelre olyan szepen "raszaradt" a kijelzore...ez valami brutal szep lett
megerte a pepecselest es a tobb probalkozast. -
TOZ
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
Volt valaha Nexus készüléked? Ebből a G2 dologból arra következtetni, hogy nem igen. Szerintem aki egyszer Nexust használt, az android vonalon nem akar mást.
A kamera dolgom még értem is, valamennyire... Bár nekem azt egyik huszadik rangú kérdés. De másik az igények, ezt aláírom.
-
-
MartOOn
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
MartOOn
üzenetére
Mar az eleje ota probalom gyozkodni magam (az elso teszt videok ota), hogy jo lesz ez, es ugyan latszik is a fejlodes a nexus 4-hez kepest, valahogy nem gyozott meg teljesen soha. szeretnek minel jobb videokat csinalni a csaladrol, meg minden, es ehhez a G2 jobb valasztasnak tunik.
Nem igazan neztem utana soha a G2-nek, mert nem is johetett szoba eddig, nexus 5 elvakultsagomban nem erdekelt mas

Biztos nem lesz tokeletes, foleg szoftver teren (fajo pont..), de el leszek vele egy ideig, es ha nagyot dobnak google-ek a frissitesekkel, akar meg vissza is terek az eredeti tervhez

-
Kunsztler
senior tag
-
ßrainiac
addikt
Sracok, en eladom a meg nem erkezett feher 32-esemet. Tul sok videot neztem a G2-rol...
Tudom, szegyen es gyalazat, foleg h annyit irkaltam a nexus 5 javara, de a kamera egyszeruen jobb, akarmit is csinalunk. Kisse zavar a "csak" 30 fps is, ezt mar korabban is irtam viszont..
Lehet, hogy lattok meg itt, mert erdekel a telo, sot ha rajtam marad akkor annal is tobbet lattok majd
de egyelore varom h elvigyek, holnap valszeg erkezik is a G2, mig a nexusra meg varni kellene 3 napot ahah, tudom.. beteg vagyok..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gulb
őstag
Feltettem a BadLand jatekot
hat brutal agyzsibbaszto de nem ez a lenyeg.
Teljesen full screen re tudott valtani se statusz bar se gombok nem volt a kepernyon csak ha oldalrol behuztad azokat. Kicsit meglepett.. ez jo lenne mas programoknal is NAGYON JO lenne.. -
gulb
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Ma nekem is megjott a folia xtrem..hat en meg ennyit nem b..odtam a felrakassal mint ezzel. Ez a vizezzzuk be a foliat es ugy tegyuk fel jonak tunt de valami kis maszat es mintha valami kis koszdarabka alatta maradt..3szor vettem le tettem fel most hagyom ezt es ha nagyon zavar felrakom a 2.at
de kivancsi leszek a tok melle ajandek folia mit tud... -
Lecs@
addikt
Na kérem szépen. Nem amatőrségből, hanem kapkodásból beleestem saját csapdámba

Van egy nagyszerű mentésem ( TWRP ) egy belakott Romról. Gondoltam egyet, felrakom az XDA-n lévő ZIP filet ( full gyári odex, recoveryből telepíthető ). Gondoltam újra használom a gyári Romot, max Rootolom.
Belépek Recoverybe, és csináltam egy wipét. DE ! cache, dalvik, system, data, és sd kártya is ! Láttam hogy SD- t beikszeltem véletlen, de épp jött a főnökasszony, és beraktam a telót a fiókba. 10 perc, és kivettem, majd megcsináltam a wipét. Törlődött a systemem, és az egész sd tartalmam ! Tehát a rajta lévő zip filetől, a mentésemen át mindenig !
Elkezdek olvasni XDA-n, mit lehet Flashelni gépről, mert recoverym ugye van, minden ok, csak üres az SD.
Természetesen tudom megoldható, és nincs is bennem para, de még melóznom kell. Ha valaki tudja a megoldást, akkor nem kell meló után keresgélnem még késő este !Thx !

-
kovadika
őstag
Még egy hónapot várnom kell, mire ismerős haza hozza.

(#1737) l4c
Remélem 3G-vel nem lesz probléma (azt olvastam, hogy annak hibátlanul kéne működni). N4-em is USA-ból van és semmi gondom nem volt.
(#1743) TOZ
Egyelőre.
"Az elérhető sebesség tarifacsomagonként eltérő, de most bármely adatforgalmi keretet biztosító Telenor számlás tarifacsomaggal vagy havidíjas Mobil Online szolgáltatáscsomaggal 2014 január 15-ig kipróbálhatod mobilon a 4G hálózat nyújtotta lehetőségeket! 2014. január 15-től azonban a 4G/LTE hálózat csak Smarttarifa 5,6 és Smarttarifa Extra 4,5,6 tarifákkal lesz elérhető."
-
l4c
senior tag
Nem állítok semmit, csak belefutottam ebbe, de mivel engem nem érintett, így annyira nem is hozott lázba, hogy kövessem az ezzel kapcsolatos történéseket.. Nyilván az is lehet, hogy éppen más toronyból kapta a jelet. Nem tudom, hogy az antenna közötti eltérés okozhat-e ilyet, de a technikai adatok nem indokolják. Én csak azt mondom érdemes utánajárni, mert azért nem mindegy...
North America (D820)
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
CDMA: Band Class: 0/1/10
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41Rest of World (D821)
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20 -
FrankMonzano
őstag
Erdemesebb kivarni szerintem a hazai megjelenest,kesobb lehet,hogy nagyobb problemakat okoz majd a kapkodas. En jelenleg egy g2-t nyuzok,megvarom,amig megjelenik nalunk es valtok ra,vagy egy i5-re.
-
-
GrooveHero
addikt
semmi

-
dnbmax
csendes tag
LG customer service válaszolta ma:
A készüléket függetlenül és szolgáltatónál is megvásárolható majd. A megjelenése kártyafüggetlenül december első felében várható, míg a szolgáltatófüggő változat januárban lesz majd elérhető. Ennél pontosabb dátummal nem tudunk szolgálni egyelőre.
-
kovadika
őstag
LTE nekem is húzós kérdés volt USA rendelésnél, aztán csekkoltam a Telenort és kiderült, hogy "2014. január 15-től azonban a 4G/LTE hálózat csak Smarttarifa 5,6 és Smarttarifa Extra 4,5,6 tarifákkal lesz elérhető." Mivel üzleti csomagban vagyok számomra ez teljesen irreleváns. Egyelőre nincs LTE, ahogy magamat ismerem jövőre beruházok majd a következő Nexusra, ha addigra számomra is elérhető a 4G, akkor európai modellt választok. Most nem érte volna meg a felárat. Adóval, kiszállítással(USA címre) együtt 83 ezer Ft volt.
-
Zeze94
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jolvanna
tudnak ezek a telok meg GPRS-t? Mer' akko' azis! 
-
Algotis
addikt
Nekem picit halk a hangszóró.
Egy iPhone 5-nek ezerszer hangosabb hangszórója van, de még apám SGS2-je is hangosabban szól.
A volt Optimus 2X-emnél valamivel hangosabb, de én sokkal hagosabbra számítottam
-
chop
őstag
Sziasztok!
Ha az USA-ból rendelek egy Nexus 5-öt (van egy ismerősöm, aki karácsonyra haza tudná hozni), akkor milyen problémákkal nézhetek szembe, ha európai hálózaton szeretném használni?
Köszi.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
sztem a hangszórója is fasza nagyon tisztán szól, legalábbis a gnexhez képest felüdülés.

-
zsirfecske
veterán
épp először hallgatok zenét n5-ön. legyen akár wolfson vagy qualcomm, nagyon szépen szól (akg k370 + poweramp + daft punk).
-
hakydakillah
senior tag
Elég szerencsés vagyok a mostani rendeléseimmel. Tegnap írtam, hogy megjött a Spigen tok, ma meg jött a XtremeGuard fólia is :-) Remek gyorsaság mindkét gyártónál.
-
Kari1
aktív tag
válasz
Tisza96
üzenetére
Fogalmam sincs, ha ezen a héten nem lesz változás (külföldi boltokban nem jelenik meg) akkor idén már nem hinném, hogy meg fog jelenni. Nem hinném, hogy karácsony előtt 1-2 héttel fogják forgalmazni mivel az már későn lenne. Illetve szerintem azért sem fog idén megjelenni mivel így a Googlenek a forgalma is "megmarad".
Szerintem ha kapható lesz akkor valamikor jan-feb környékén. (Bár remélem hogy nem lesz igazam mivel én is 32GB-os változatra várok egy ideje.) -
leslien
nagyúr
N4 topikból , köszi Integra
-
zsirfecske
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
update: kiderült a spigen gebasz. a csomag 20-án (8 nap alatt) kijött és 27-én is próbálkoztak vele, de a gógyis futár nem volt hajlandó becsöngetni a kaputelefonon (egyértelmű cégnév a címzésen+cégtábla+kapucsengő összerakása). holnapi nap folyamán kiszállítják, privátban írhatjátok hogy kinek milyen találka felelne meg (szerda du 5-től belvárosból kiindulva).
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére

Grat, örülök, hogy bejön. Ezek szerint vmi samuról váltottál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annál biztos elégedettebb leszel vele. Az IPS-t sztem egy idő után jobban megszereted, mint az amoledet.
-
Tomace91
senior tag
A Spigen Crystal fólián, nincs kivágva az előlapi kamerának meg a fényérzékelőnek lyuk, mondták youtube-on, hogy ebből adódhat probléma. Ez vajon igaz? Akinek van már rajta ilyen fólia az tudnak nekem véleményt mondani ezzel kapcsolatban? Rosszabb az előlapi kamera minősége így? Az érzékelő se megy rendesen emiatt? Köszönöm!
-
Kari1
aktív tag
válasz
Tisza96
üzenetére
Ez igaz a többi külföldi boltra is, hogy ha a viszonteladók forgalmazhatják akkor elkezdik árulni. Az hogy az expansys kitett egy képet még nem jelent semmit. (Ha megkérdezed szerintem ők is azt fogják válaszolni mint a többi külföldi bolt hogy még nem tudják mikor kezdik el árulni a 32Gb-os változatot). Senki ne higgye azt hogy nálunk fog először megjelenni a 32GB-os változat, ez mégiscsak Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam ott kezdődtek a gondol igazán
ez a "kamera update" hardveresen fogja cserélni a kamerát ? 
(honnan rendelted egy link jöhetne thx)
csak h koppanjanak a nagyok!
majd varjuk a velemenyeket!