- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Szamomra szerintem egyertelmuen a legjobb telefon a piacon, pont. A kozelebe nem er semmi.
Kizarolag a hardvert nezve egy G2 nehany dologban jobb kicsit (valamivel nagyobb aksi, kijelzo, kamera) de az szoftveresen meg sem kozeliti, es soha nem is fogja. Meg ha rom-olgat is az ember, Nexus-okra mindig sokkal jobb es sokkal stabilabb rom-ok vannak, sokkal hamarabb mint barmi masra. Arrol nem beszelve h jelentosen olcsobb is ez a telo, es kinezetre joval szebb es igenyesebb sztem.icons: kereseshez ird be h "ok maps" es akkor le tudsz menteni dolgokat. Eleg hulye megoldas, de az uj verzioban masrol nem tudok...
borztej: 4.0 volt az utolso verzio amit hivatalosan tamogatott a flash player. Mivel altalaban nagyjabol visszafele kompatibilis, igy valszeg fel lehet rakni erre is, es ugy-ahogy mukodni fog bizonyos bongeszokkal, de valszeg jo bugos lesz.
-
icons
addikt
Tehát mivel mindenki mást gondol, és ennek hangot is ad, ezért megkérdezed újra őket, hátha? ...
Mást mondanak most?Ez olyan, mintha az epres fagyiról kérdeznéd az embereket! (az epres fagyi topikban persze)
(#739) Falka
Mondtam én, hogy veszélyes az az ART. Egyedül rolcsibacsi-nak nincs vele gondja(#702) ßrainiac
Csak nehogy túl sokat igyál, nem szeretnék detoxba kerülni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged