- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
attol fugg, mit nevezunk folyamatosnak - filmnel eleg az, a gyorsabb mar furanak hat (sorozatoknal lehet megfigyelni ilyen simabb mozgast, meg a 100Hz-es teveknel)
V.T: a HDR mod egy fotozasi mod, ahol elenkebbek a szinek, reszletgazdagabb a kep (legalabbis az en meglatasaim szerint, hivatalosan nem tudom mit tud), valamint sajat tapasztalatbol kva jol kiegyenliti a vilagos es sotet temak kozti egyensulyt, pl. lefotozol egy embert aki mogott az egbolt virit, a kepen teljesen jol kiveheto arc lesz es nem egy feher kiegett egbolt, hanem szep kek, felhokkel.
-
rolcsibácsi
őstag
Akkor visszakerem a hibas darabot es elmegyek egy lg szervizbe vele
Meg amugy is letagadok mindent, ha azt mondjak leejtettem akkor megkerdezem hol a nyoma.. De valoszinuleg nem fognak ilyesmin buzulni, manapsag mar eleg konnyen szokott az ilyesmi menni, na persze nem magyarorszagi gsm boltrol van szo mert ott kicsit jobban aggodnek.. -
MartOOn
addikt
Vagyunk paran akik s4-rol jottunk, ugyhogy a laggolast varakozast nem kell bemutatni koszonjuk. Kameraban en sajnos sose ereztem az s4 kamerajat... Elotte n4-el is jobb kepeket csinaltam. Ez lehet nem a telo erdeme-hatranya hanem egyeni dolog de nalam ez van. Remelem n5-el sikerul par jo kepet lonom.
-
rolcsibácsi
őstag
hat te mar csak tudod ugye, neked is ottvan mindketto es ossze tudod hasonlitani...
nemhiszem mert akkor nem irnad ezt. 9505om van nem octas.. de igenis rocog neha, kressel a kamera stb..ha fel ev mulva rajovok akkor majd igazat adok neked, de egyelore ez jobb mint az s4..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest