Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nzolo76
tag
Engedjétek meg, hogy erre leírjam a saját tapasztalatomat, ami egy hete történt.
Adott egy Nexus 4, érintője nem reagál, illetve csak néha, valamint ghost touch is jelentkezik időnként. Ausztriában vásárolva (Dietech) 2013.06.10-én. Sajnos nem sikerült visszavinnem az osztrák boltba, így Bp. Váci u. LG szervíz.
A számlán 24 hó gari szerepel, de azt mondta a srác, sajna az LG csak 1 évet ad, így a teló nem garanciális. Mondtam, hogy az osztrák bolt bezárt, csődbe ment vagy mi így oda nem tudom vinni. (Legalább is egy ismerősöm ezt mondta, és nem találta nyitva a Bécsujhelyi boltot.) Ezért kivételesen megcsinálják nekem garanciába, mondta a szervizes srác. És valóban az nap kész is volt.Le a kalappal előttük, óriásit nőttek a szememben.

Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest