-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
válasz
borist #30310 üzenetére
Nem pont erre válasz, de azért talán sikerül belőle kivenni valamit. Nejem Samsung S5-ét tegnap lecseréltem neki iPhone 5S-re.
Nekem a Samu nem tetszett, nemcsak a "televanbaxvamindenszarfjúcsörrel" miatt, hanem mert valóban nincsen meg az a zárt oprendszerekre jellemző felhasználói élmény, ami az N5-ben megvan. Sokkal lassabb mint az N5. (egyébként olyan vette meg, aki N5-öt használ /éppen árulja/)
Tegnap este egy kis sebességbeli felhasználóélményekben elkezdtem összehasonlítani az 5S-el, és döbbenten tapasztaltam (bár Youtube-os videókon láttam már, de én a saját szememnek hiszek) hogy sokkal gyorsabb mint az ájfon. Első körben csak a gyári böngészőket hasonlítottam össze, és már ott csúnyán elvérzett az N5 mellett az 5S, de azután jött a CM Browser...az viszont már csúfos volt. Én Blackberryről jöttem N5-re, előtte ájfonok voltak, de rendesen megdőlt az a hiedelem, miszerint a zárt forráskód gyorsabb mint a nyitott...de azért ez csak az N5-re igaz. Majd ma összehasonlítom játék és húzósabb progik megnyitását, használatát.
-
-
bucsupeti
senior tag
válasz
borist #30261 üzenetére
Nem tudom honnan veszitek hgy kopik. Néhány napja ezt olvasom itt az új vásárlók hozzászólásaiban hogy "állítólag kopik" a fekete. Abszolút nem kopik. Egyébként szerintem baromi jó az anyaga a feketének. Gumis hatású a hátoldala, de nem gumi! A gumi az valóban kopna, de ez nem az, hanem nagyon strapabíró műanyag.
Nincs semmi baja a fekete Nexus5-nek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged