Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
seduction3
csendes tag
válasz
qqrique
üzenetére
Jó reggelt
Megosztom azért hátha hasznát veszi vki.
Sikerült amit elterveztem, 2-3GB-nyi anyagot raktam 1x-re csak a PenDrájvra a SyncMyRide Folderba.
Természetesen az autoinstall.lst-ből "kivettem" azokat amit nem raktam rá. Mégppedig tanulva az elején lévő komment hogyan ment
; SYNC3 - Release - Only for Nav
tehát a pontosvesszőt és egy space-t be kell tenni azon 2 sorok elé amilyen térképet nem raktam a Folderba.
Azért 2 sorkat írtam, mert
Item1
Open1
ezek 1-1 térképhez vagy épp más installálandóhoz tartoznak párban.
Sorszámozást én újraírtam de lehet mindegy neki hogy 4-6 ig hajtja végre. A végén az Options sor mindig legyen benne élően.
Mi az előnye?
Ha csak fél vagy 1 órákat töltök a kocsiban vhová menve 3-4 út alatt az egész állományt fel tudom frissíteni (persze ha akarom Ciprust meg Észak-UK-t meg a futottak még-et mert én ezt nem rakom fel, hisz mikor is megy bárki is Ciprusra autóval???).
Tehát nem kell 2-3 órát ketyegtetni a garázs előtt az autót várva hogy befejeződjön a Sync frissítés, mert ugye megszakítani nem ildomos.
De mindenki úgy csinálja ahogy érzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest