- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
koti
tag
válasz
daveseaman #2456 üzenetére
DONTINDX.MSA
-
koti
tag
válasz
daveseaman #2456 üzenetére
Feltettem végre az F13-as térképet (Ford Kuga 3.423188 szoft mellé). Nem csinált naplófilét. Megcsináltam és visszatöltöttem az Online felületen. Elfogadta és abban a pillanatban kipipálta. Most ismét azt látom van letölthető térkép, de újra azt akarja letölteni ami kocsiban látható a szoft.frissítésnél ( F13).
Mit kellene csinálnom?
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #2425 üzenetére
Köszi.
-
koti
tag
Feltettem a 3.42388 verz. sync programot. Aztán a térképpel bajlódtam, mert álló helyzetben az 5A-os töltő kevésnek bizonyult. Végre egy hosszabb úton felment a térkép. Megcsináltam a naplófilét. Feltettem és újra azt írta új térkép létezik. A kocsiban F12 ír.
Lehet amit találtam F13???
Ez az új: Map_25033017476 RAR file neve. -
koti
tag
Kedves Fórumtársak! Ford Kuga Sync3-as térkép frissítését szeretném megoldani álló helyzetében. Letöltöttem a penre az új térképet. Rákötöttem az akkutöltőt. Bedugtam és kiírta, hogy frissít. Nem találtam, de emlékeim szerint így 3 órát dolgozik? Aki csinált ilyet mi lesz a menet vége? A naplófájl részét már megcsinálom, de addig van teendőm?
-
koti
tag
Ford Kuga frissítését sikerült megoldanom. A térkép viszont nem akar felmenni. 50-60 perc elég volt eddig. Most autózással a 80 perc sem. Gondoltam megpróbálom töltővel álló helyzetben. Rákötöttem a töltőt. Rátettem a gyújtást és bedugtam a PEN-t. Updating még 4 óra után is. A térképet alvázszám alapján a hivatalos oldalról töltöttem le. Mit kellene csinálnom? Jah: sync3.
-
koti
tag
Feltettem Online felületről a Ford Kugámba a Sync3 legfrissebb verzióját és a hozzá tartozó legfrissebb térképet, mert úgy jártam, hogy egy veszprémi éjszakán ködben alig találtam meg a kiutat. Próbáltam újra, de még most sincs rendesen frissítve a rész. Ami viszont furcsa, hogy most akadozik és elfelejti a hangutasítások végét mondani. Van valami gyógyszer a jelenségre?
-
koti
tag
Feltettem a Ford Kuga (2021) kocsimra a legújabb felajánlott szoftot. Feltettem a napló filét. Aztán a térképpel kínlódtam, de szerintem sikerült. Itt a naplófilét nem csinálta meg, de megcsináltam és feltöltöttem. Most egy 4,9 GB-os térképet ajánl újra (Map_9107979598_Update). Ez meg hibásan jön le.
Kell ezzel foglalkoznom? -
koti
tag
válasz
Handball94 #1996 üzenetére
Gondolom azt nem téveszteted el, hogy a PEN-t exFAT-ra kell formázni!
-
koti
tag
-
koti
tag
válasz
qqrique #1978 üzenetére
Végül menet közben csináltam meg. 65 perc alatt töltötte fel. F10-re módosult. Most megcsináltam a napló filét és a térképre újabb frissítést írt 9,3 Gb amit most töltök le. Most akkor mi van? Pár napja gondoltam a legfrissebbet ajánlja fel. Erre most itt ez a frissítés ami valójában harmada az F10 méretének.
Ez az új frissítés neve: Map_9152262382_Update. Most ezt megpróbálom álló helyzetben feltenni akkumulátor rákötése mellett. Ha valaki tudja ez akkor most mi valójában?? -
koti
tag
válasz
qqrique #1972 üzenetére
Tudom először a Sync3 szoftot telepíteni utána a generált xml filét online vissza. Akkor engedi meg a térkép mappájának letöltését. Utána ismét generálni az xml filét és visszatölteni. Ezek után, ha belépek a Ford oldalára kiírja, hogy van-e új frissítési lehetőség.
Azt még kérdeznék. Ritkán megyek olyan hosszú úton, hogy a térképfrissítést menet közben elvégezzem. Viszont szeretném mielőbb megoldani. Nincs valami gyorsabb megoldás amivel megoldható a frissítés. Próbáltam automatikus WIFI frissítéssel, de az szerintem hosszú órák alatt oldja meg. Közben sikít az akkumulátor miatt.
-
koti
tag
válasz
qqrique #1970 üzenetére
Köszi. Sikerült felraknom az új versiont (3.4 / 21194 ). Én nem veszem észre, hogy gyorsabb lenne. Kicsit kínlódtam vele, mert a 3. pent fogadta csak el. Külön kellett naplófilét generálni. Most jön majd a térkép. Eddig F8 volt remélem ez frissebb lesz! A letöltött MAP tartalmában nem látok utalást, hogy melyik verzió amit letöltöttem a naplófile feltöltése után.
-
koti
tag
válasz
qqrique #1968 üzenetére
Szia! Úgy jártam, hogy a napokban frissítettem a 3.4.21020 verzióra. A térképet letöltöttem, de még nem volt oly hosszú utam, hogy feltelepítsem. Most az F8-as térkép van fent. Mindegy most felteszem azt amit javasoltál. Letöltöttem és ezután jön majd akkor a térkép.
A kérdés, hogy a frissítési ütem ilyen gyors szokott lenni? A térképre is ez a jellemző? ( a legutóbbi szoft gyakorlatilag 1 hónap után frissült)
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1233 üzenetére
Ok. Köszi
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1231 üzenetére
Nekem elég lenne Navi magyar hanggal esetleg a menü is magyar. Hangutasítást nem használom. Jelenleg a legfrissebb online elérhető szoft és térkép van rajta.
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1228 üzenetére
Esetleg segítenél hogyan kellene megoldani? Gondolom, ha cserélni tudnám azt a filét akkor visszaállítva nem lesz garancivesztés. Szívesen lecserélném magyar hangra.
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1226 üzenetére
Hogyan lehet ezt lecserélni? Hozzáférhető valamilyen módon a file és a mappa?
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1220 üzenetére
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1217 üzenetére
Ezzel azt mondod, hogy a hivatalos verzión biztosan nem lesz video lejátszására alkalmas lehetőség?
-
koti
tag
válasz
wong kok wah #1214 üzenetére
Láttam az egyik belinkelt képen, hogy végre filmanyagot is tud. Nem tudom ez a tudás vajon a hivatalos verzión is megjelenik?
-
koti
tag
válasz
sparta2 #1208 üzenetére
Igen valóban erről van szó. A kép egyértelműen mutatja. Egyébként én szeretem a Ford navit, csak a feleségem szeretné, ha magyarul értekezne.
Hyena írásából kiderül lehet már magyarítani, de akkor ugrik a GARI. Ennyit nem kockáztatok, még 2,5 év a lejáratig. Akkor meg eladom.
Nem marad hátra a WAZE-t kell ráerőltetni, ha magyar nyelvet szeretne.
Köszönöm a segítségeteket és türelmeteket. -
koti
tag
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. A Vaze-t nem tudtam kitenni a Kuga kijelzőjére. Ez volt az első kérdésem, hogy mit kellene tennem. Igazából azonban nekem az nem is tetszik annyira, de azért legalább magyarul beszél. Volt a másik kérdésem, hogy esetleg IGO-t ki lehet-e tenni a Kuga kijelzőjére. Értem: NEM. A Kuga navija valójában ezek szerint IGO alapú csak sajnos a Sync3-ban nem tud magyarul. Mondjuk nekem nem tűnt fel az IGO hasonlóság. Köszönöm a tájékoztatást.
-
koti
tag
válasz
sparta2 #1200 üzenetére
IGO-t használtam általában. Korábban Garmint és TomTom-ot. A Vazee nem igazán tetszett. A telefonomra még nem tetettem fel az IGO-t. Azért kérdeztem, hogy a Kuga kijelzőjére ki lehet-e vetíteni telefonról, mert akkor feltetetem rá. Az IGO lelkét már ismerem és tudnám a térképeket is cserélni. Ezek szerint akkor menni fog rajta? Köszi
-
koti
tag
Szeretném megkérdezni mit kellene tennem? Ford Kuga 2017-es frissített navival. Magyarítani nem merem, mert elvesztem a garit. Sajnos így magyarul nem tud. Mind1. Megpróbáltam az Android autóval a kijelzőre varázsolni a telefon naviját. A Google működik. Gondoltam megpróbálom a Vazee-t. A telefonon fut, de a kijelzőre nem tudom ráerőltetni. A Google erőszakosan elindul helyette hiába kapcsolom ki. Leszedni azért nem akarom, de kikerülhető? Esetleg feltetetek a Samu A20e-re egy IGO-t. Gondolom azzal is így fogok járni. Szeretnék tanácsot kérni! Mit kellene tennem. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged