- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
seduction3
csendes tag
Van egy valami ami semmire nem jó hozzá, de a Forscan ingyenes leszedhető és 2 hónap kiterjesztett licensz amivel mindent át tudsz állítani. Alapban semmire nem jó ha nem fizetsz a Forscan-nek.
Gyorsan megjött (1hét) de én vmi fekete péntekes akcióban 22eFt-ért vettem. Most úgy 31ért látom. -
seduction3
csendes tag
Kösz, valami oknál fogva ma kb. 3x indultam kiszálltam az autóból és elindult a Bt.
Tehát minden OK, működik.
A Kiegyeselésen pedig azt értem hogy 1xcsak tele lesz a drive rész a sok egyre nagyobb térképpel. Én már most is azon okoskodom hogy az lst file-ból kigyalulom a nekem nem kellő sorokat, és a hozzá tartozó térképállományokat sem rakom a SyncMyRide mappába. Így csak 2-3 GZ file-t rakok fel.
Pl. Map EU Common, Lizenz, Map EU Central, Map EU ext, esetleg a Map EU East.
Aztán semmi. Majd nyáron meg felrakom a South-ot is de az már valszeg akkorra 12-es lesz.. -
Igen. Kb. 20-30 perc volt. A térképek már durván elhúzódott. Nagyjából 3 órám ment rá. Végig járattam a motort, néha mentem egy-egy kört, hogy ne melegedjen annyira, de a végére elfogyott a benzin, mert nem tankoltam előtte. Szóval az utolsó 40 percet a benzinkút parkolóban toltam le, nehogy baj legyen.
De sikerült ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest