- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
herkulesminusz
tag
válasz
wong kok wah #2126 üzenetére
Szia.
Újdonsült Ford Transit Custom tulaj vagyok, 2.5 Sync-el szerelt egységgel, kérdésem, hogy lehetséges-e a HW upgrade, vagyis a képen látható 2.5-ös modult kiszedve, a helyére a 3-as bepattinva működik-e a dolog? (elvileg, mert az autó új, garanciás)Most ismerkedek a rendszerrel, de már látom a korlátait, nézegetem miket lehetne tweakelni egy forscan-al, de gyakorlatilag minden info a 3-as sync-ről szól. Van, ami releváns a 2.5-ös Sync-re is?
Amit szeretnék:
- van ugyan elektromos becsukódó visszapillantó tükör, de nem csukódik automatikusan, csak külön gombnyomásra, pedig elvileg lenne egy menüpont ennek beállítására (nincs), ezt szeretném előcsalogatni
-video lejátszó aktiválása a 8"-os képernyőn
-ajtók automatikus zárása
-Fermata Auto (illetve egyéb képernyő tükröző alkalmazások) nem hajlandóak megjelenni az autó kijelzőjén. Kinginstaller-el, AAStore-al, AAAD-vel próbáltam, de semmi. Próbáltam downgradelni a telefonban az Android Auto-t, de no effect (ismeretlen források engedélyezve lettek persze). Lehet ez nem is igazán a Sync 2.5 sara, nem tudom...
-bármi egyéb lehetséges beállítás, amit 2.5-el működik
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest