- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
válasz
maleirdaemon #2217 üzenetére
-
berek21
őstag
válasz
sportgéza #2024 üzenetére
Ugyanazt a 3.0-ás verziót, ami a gondot okozta, nem tudtam rátenni mégegyszer. El sem indult a telepítés. Most újra megpróbáltam, hogy megy-e a downgrade, de nem. 3.0, és 3.3 volt a tesztalany.
Biztos vagyok benne, hogy van ennek egy olyan írásvédett memóriája is, amit mi kívülről usb-s frissítéssel nem érünk el. Például, a syn3 frissítés után, megmaradt a vignale boot logo is. -
berek21
őstag
válasz
qqrique #2019 üzenetére
Én használtan vettem az S-Maxot. 2018/02. havi forgalombahelyezésű, 2017/12. havi gyártású. 3.0 volt a plafon, ami erre az autóra hivatalalosan letölthető, alvázszám alapján. Megjártam vele egy magyar, és egy osztrák kereskedést is. Tehát nekem csak a cyanlab megoldása maradt, vagy apim modul kivétel, és a 3.0 újrahúzása, ami 50-50% esélyes volt.
Még egy érdekesség. Az APIM modulok Zalaegerszegen, a Flex (előtte Flextronics) üzemében készülnek. -
berek21
őstag
Sziasztok. Ezt a topikot is akkor találom meg, miután beüt a geb@sz..
Az alany egy 2018-as S-Max, navis Sony-s Sync3-mal.
A tünet pedig a fagyás, akadozás, nagyon lassú működés, menüpontok közötti váltás, akár fél percig is eltart.
Az autó 2017-es gyártású, a csomagtérben található erősítőn is a Sony felirat található, ezért úgy gondolom, hogy még nem a Panasonic cucc van benne.
A szoftware száma 3.0,a build szám 20204,és ezt is írja alvázszám szerint a legfrissebb verziónak. 3 héttel ezelőtt lett frissítve erre, előtte 2.0, 16074 volt, és frissítés után sem volt vele baj, egészen csütörtökig. Létezik az hogy a frissítés teszi ezt a fejegységgel? Van erre valami szoftveres megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest