- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
seduction3
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet (akár Forscan is jöhet) véglegesen kikapcsolni a Start/Stop-ot? Ugyanis felállítottan a Fscan-ben az akku %-ot 90-re (80-ról) s azóta ha meleg a motor akkor leállítja piros lp.-nál, tehát működik. Minden első indítás után ki lehet kapcsolni de ez is felesleges figyelnivaló.
A St/St szerepel vagy 5 modulban a Forscan-ben. Mindnél ha Disabled-re veszem akkor kiüti? Vagy ha elég egy helyen akkor melyik az?Aztán a modulok legfrissebb Firmware-t elvileg le lehet tölteni vmi Ford szerverről, de ugye az nem mindenkinek engedélyezett. honnan lehet fellelni ezeket a legfrissebbeket VIN alapján a modulokhoz?
2018 Mk4 TDCi A8 váltóshoz kapcsolási rajzot-huzalozás rajzot honnan lehet fellelni? Ugyanúgy érdekelne biztosítékkiosztás is. Nincs kezelési sehol a NET-en.
kösz
-
seduction3
csendes tag
Egy kérdés. Nemtom hogy a Forscan turkálás következménye, de pár napja van egy sárga villáskulcs ami folyamatosan világít. OK-ra a felugró ablak eltűnik de minden indításnál előjön. Valahol azt olvastam hogy service jóváhagyást/elvégzést hiányol.
Hogyan lehet ezt eltüntetni? Akár Forscan-nal akár egyéb módon?
Kösz -
seduction3
csendes tag
Van egy valami ami semmire nem jó hozzá, de a Forscan ingyenes leszedhető és 2 hónap kiterjesztett licensz amivel mindent át tudsz állítani. Alapban semmire nem jó ha nem fizetsz a Forscan-nek.
Gyorsan megjött (1hét) de én vmi fekete péntekes akcióban 22eFt-ért vettem. Most úgy 31ért látom. -
seduction3
csendes tag
válasz
qqrique #2161 üzenetére
Jó reggelt
Megosztom azért hátha hasznát veszi vki.
Sikerült amit elterveztem, 2-3GB-nyi anyagot raktam 1x-re csak a PenDrájvra a SyncMyRide Folderba.
Természetesen az autoinstall.lst-ből "kivettem" azokat amit nem raktam rá. Mégppedig tanulva az elején lévő komment hogyan ment
; SYNC3 - Release - Only for Nav
tehát a pontosvesszőt és egy space-t be kell tenni azon 2 sorok elé amilyen térképet nem raktam a Folderba.
Azért 2 sorkat írtam, mert
Item1
Open1
ezek 1-1 térképhez vagy épp más installálandóhoz tartoznak párban.
Sorszámozást én újraírtam de lehet mindegy neki hogy 4-6 ig hajtja végre. A végén az Options sor mindig legyen benne élően.
Mi az előnye?
Ha csak fél vagy 1 órákat töltök a kocsiban vhová menve 3-4 út alatt az egész állományt fel tudom frissíteni (persze ha akarom Ciprust meg Észak-UK-t meg a futottak még-et mert én ezt nem rakom fel, hisz mikor is megy bárki is Ciprusra autóval???).
Tehát nem kell 2-3 órát ketyegtetni a garázs előtt az autót várva hogy befejeződjön a Sync frissítés, mert ugye megszakítani nem ildomos.
De mindenki úgy csinálja ahogy érzi. -
seduction3
csendes tag
válasz
wong kok wah #2156 üzenetére
Azé régen az iGo-val is úgy volt hogy minél több térkép volt rajta annál lassabb volt a tervezés, és a menüben lépkedés is.
Erről a Sync-ről már most sem lehet mondani hogy villámgyors. Mi lesz 4 év múlva 2x ekkora térképállomány kezeléssel? -
seduction3
csendes tag
Még van kérdésem habár itt lehet kicsit OFF mert nem Sync, de hátha segít vki.
A jobb első és bal hátsó ajtóm csak folyamatosan nyomva a gonbot húzódik fel és le is, de felhúzáskor felmegy s rögtön jön is le kb. 1/4-ig. Valszeg akku kivétel miatt elfelejtette a véghelyzetét.
Hogyan lehet megtanítani? Yt-os videon Mondeonal úgy volt hogy szét kellett húzni az ajtón átvezető kábelköteget majd tanítani. Ez itt elég macerásnak tűnik Mk4-nél a széthúzás.
Vmi 5let?
Vagy Forscan v. gyári SW kell hozzá? -
seduction3
csendes tag
Kösz, valami oknál fogva ma kb. 3x indultam kiszálltam az autóból és elindult a Bt.
Tehát minden OK, működik.
A Kiegyeselésen pedig azt értem hogy 1xcsak tele lesz a drive rész a sok egyre nagyobb térképpel. Én már most is azon okoskodom hogy az lst file-ból kigyalulom a nekem nem kellő sorokat, és a hozzá tartozó térképállományokat sem rakom a SyncMyRide mappába. Így csak 2-3 GZ file-t rakok fel.
Pl. Map EU Common, Lizenz, Map EU Central, Map EU ext, esetleg a Map EU East.
Aztán semmi. Majd nyáron meg felrakom a South-ot is de az már valszeg akkorra 12-es lesz.. -
seduction3
csendes tag
válasz
Bélaaaa #2146 üzenetére
Sziasztok!
A hétvégén felraktam a linkelt hivatalos oldalról aszem a SYNC3.4_22100 verziót.
Ma reggel felraktam a német oldalról letöltött legfrissebb SYNC3.4_22200 verziót, hiba nélkül felment. Ment utána a bluetooth.
Este hazafelé jövet pedig (mivel olvastam hogy az F11 térképekhez már az új hang és logok kellenek) felraktam ezeket:
Item1 = 4U5T-14G422-BAG
Open1 = SyncMyRide\4U5T-14G422-BAG_1644245686000.TAR.GZ
Item2 = 5U5T-14G391-AS
Open2 = SyncMyRide\5U5T-14G391-AS_1644006548000.TAR.GZ
Hiba nélkül felment, de azóta nem kapcsolódik a már rég párosított 2 telefonom egyikével sem. Próbáltam kitörölni a párosítást (gondoltam újrapárosítom) a fejegységből, nem végzi el a törlést sem.
Mi lehet? Mit csináljak?
Van valami olyan hogy Sync reset vagy ilyesmi. Az mire való?
KöszEzután jöttek volna a 11-es térképek.
Továbbá kérdésem még hogy a jelenleg rajta lévő térkép állományokat hogy lehet kiegyeselni? Mert lehet van olyan amit soha nem fogok használni. A 11-esből is csak az raknám fel ami érinthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest