-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5teve #101645 üzenetére
Semmi humorom nem volt izmozni.
Meg aztán nem volt szerződés, telefonban is azt mondta, hogy hát kb. annyi.
Csak az volt a bajom, hogy a 2x ár az nem kb. annyi"küldöm neved, címed, telszámod a NAV-hoz. egyéb kérdés?"
Azt meg se kérdeztem, hogy áfával 80k-e, tényleg@cidalain : Az a baj, hogy csak közterületre tudnám lerakatni, az meg önkormányzattól engedély, meg kiskutyafüle. Az előző körre volt szállítás, de akkor sokkal több sitt volt.
-
cidalain
veterán
válasz
5teve #101598 üzenetére
Ilyenkor kár, hogy ebbe a kocsiba még nem szereltem be a kamerát... A dudát, és a középső ujjamat megkapta. És rámvillogtatott, szerintem fel sem fogta az agyhalott. Utána a falu eleji körforgónál megállhattam volna beszélgetni vele, de a gyerekek is bent ültek, abban meg két suhanc ült, szóval inkább mentem a dolgomra, volt még 100 km hátra nekem át a Bakonyon.
-
cidalain
veterán
válasz
5teve #101345 üzenetére
Sablon válaszok:
-Ha hazaértem melóból, csinálok.
-Keress rá neten, ugyanolyan ez is.
-Fú, az nincs, és most nem is tudok csinálni, mert az alaplap tönkrement, a memóriát kölcsönadtam nagyapám szomszédjának az unokájának, és most költöztünk valamelyik doboz alján van a pincében -
-
Gyuri27
félisten
válasz
5teve #100611 üzenetére
Bezzeg mikor kulcsot vettem.
3-4 napig alig kommunikált az eladó az utalást követöen. Pedig vagy 3 hibás serialt kaptam. Privibe le is lettem osztva, hogy mi ilyen sürgös. Meg kenyérre kell a pénz mikor alig akart visszautalni. Se feketét nem tudtam adni, de még a hirdetés alá beirt a valóságnak megfelelö történetet is törölték a modik. Ezt lehet itt kérem. A tanulságot mindenki vonja le maga. Az csak hab a tortán ha valakinek keményebbet irsz fórumon repül a ban.
Az ügyeskedök, a csalók meg vigan hirdetnek. -
envagyok
veterán
válasz
5teve #100611 üzenetére
Igen, a bosszúnegatív a csalók legújabb fegyvere, én azt mondom kifizetett vételárnál ne lehessen már negatívot adni a vevőnek.
De nem vagy egyedül, hasonló cipőben jártam, járok most is [link]Szóval a csaló, kifogásolható viselkedésű eladónak én se merek negatívot adni, nehogy bosszúnegatívot kapjak.
Vagy még az lenne jó, ha a vevői negatívok eladáskor nem lennének láthatóak.
Mert hiába van valakinek 500 pozitívja eladóként, mellette 1 vevőként kapott negatív, aztán rögtön senki se mer vásárolni tőle.... -
válasz
5teve #100261 üzenetére
Tőlem a 20 éves laptopot filmnézésre akarják megvenni, a 10 éves tabletet Facebookra.
Volt amelyik addig bizonygatta hogy jó lesz az, hogy eladtam neki, pár nap múlva már fent volt újra a Marketplace-n...
@BiP : Á, ő ennél gázabbakat néz
BTW tényleg, van olyasmim, ami érdekelné (nem roncs). -
fatpingvin
addikt
akkor te is ugyanazt a jómadarat találtad mint én...
eufemizmus arra hogy totálkáros ésvagy már teljesen használhatatlan cucc.elég bosszantó mert ennek mentén én már nem tudom projektként meghirdetni azt a gépemet ami tényleg egy elég konkrét csak befejezetlen projektem tárgya...
-
-
-
-
koby11h
őstag
Jogos, a címiratkitöltő 995-öt ír!
A díjkalkulátor meg 1150-et, elvileg ugyan azokkal az adatokkalViszont akkor sem tetszik a címiratkitöltő... hol az irányítószám alapján keresi a várost, hol a város alapján az irányítószámot, a 20 éve létező utcánkat nem ismeri, van amit címzést itt nem tudtam megadni csak vaterafutar.hu-n (egy zártkerti külterület, hrsz alapján, a csomag egyébként épségben ott volt másnap délután).
Szóval nem szeretem... -
Chaser
legenda
meg kéne kérni hetvenbe', hátha megszán és ideadja : )
tope
ez is egy elmélet, nadehát' továbbra is az újak ára határozza meg használtat, legalábbis az én kis oldschool elmaradott világomban :dhcl
polgárháborúhoz? : )Gyuri27
igen tényleg, ha valami nem hőnszeretettmegvigyázott' az tényleg nem sokat ér, akkor sem ha új
és valóban, kizárt dolog mert nem tudom :d -
envagyok
veterán
Én is pont így írom.
A lényeg:
Nálam a termék hibátlan, tesztelt.
Ha valaki kényelmes, és lusta érte jönni, és elvárja hogy ingyen számolt dobozba, ingyen számolt csomagolóanyaggal, ingyen számolt benzinköltséggel, és több óra munkával feladjam neki, azt már ne várja el, hogy a termék árát is elbukjam, mert földhöz csapták, és BGA-s lett az alaplap.
Ha ez valakinek nem tetszik, jöjjön érte személyesen, és együtt próbáljuk ki nálam.
A posta rizikólehetőség, én nem vagyok hajlandó azt is bevállalni. -
fatpingvin
addikt
a csomagfeladás pillanantától közös megegyezés alapján a címzett felelőssége és dolga akármi történjen a csomaggal.
ezt ugye azért kell specifikálni mert amíg a címzett át nem veszi addig formálisan alapértelmezetten a feladó tulajdona. ezt írja felül ez a kitétel közös megegyezéssel.
-
-
-
törölt tag
Én amikor utoljára kocsmában voltam, még 20 vendégből 20 férfi volt. Legalábbis azokban a kocsmákban, ahol megfordultam. És mielőtt bárki félreértené, nem a nagyvezír meg az ereszmászó törzshelyéről beszélek:
https://www.tiktok.com/@its.hunique/video/7042227991027535110?is_from_webapp=v1&item_id=7042227991027535110 -
opr
nagyúr
Mi már kint vagyunk. Magyarországon is jól kerestünk, a végén meg pláne, amikor utolsó magyar melóhelyen mondtam a főnöknek, hogy kijövünk, felajánlotta, hogy megadja az angol fizut, csak maradjak. Anyagilag ezerszer jobban jártunk volna, ha maradunk.
Miért jöttünk ki mégis?
Mert a gyerek pont akkor kezdte az iskolát, és azt mondtam, hogy abban az oktatási rendszerben nem és kész. Azóta (6 év) meg még romlott is a helyzet.
Kint sincs kolbászból a kerítés, elindulni finoman fogalmazva nem könnyű, van pár kulturális sokk, de... De ha beilleszkedsz, beszéled a nyelvet, barátságos meg jófej vagy, befogadnak. Elmondani is nehéz, hogy mennyivel kevésbé stresszes az élet úgy általában, mennyire más.
Amikor hazamegyünk, nagyon nagyon maximum két hétig tudom elviselni Magyarországot. A hangulat, a depresszív reménytelenség, ami körbeveszi az embert kb bárhol, az, hogy egy mosolyt nem látsz az utcán, a bunkó bürokraták meg kiszolgálószemélyzet (mondjuk egy boltban)... Inkább nem is sorolom.
Pedig nagyon sajnálom, mert sok jó havert, családtagot kellett otthagyni, a gyerek a nagyszüleit alig ismeri, meg azért nyugaton is van bőven olyan dolog, ami akkora faszság, hogy a fejed belefájdul, de basszus, életem legjobb döntése volt eljönni. És szinte minden ismerősöm, aki kiköltözött, kb azonos véleményen van. Igaz, egyikük se mosogatni jött, illetve az az egy, amelyik meg de, az meg bemelózta magát azóta sokkal de sokkal jobb helyre.Röviden, tömören: megéri. Nagyon megéri. Sok sikert!
-
-
KROK640
nagyúr
Hát, azért nagyon sok helyen nem jártam még ahol szerettem volna (van listám) és ahová el fogok jutni (remélhetőleg)
1991-1992-ben volt szerencsém szüleim lévén belekóstolni a Spanyol életbe (Almeria és környéke, ekkor jártam Afrikában, Marokkó, Tunézia, Algéria, sajnos ezekről nagyon megkopott emlékeim vannak), persze Andorra sem maradhatott ki, ahogy Barcelona, Madrid stb. sem; már előtte jártam Olaszországban és Franciaországban. '99-ben Ukrajnában és Romániában töltöttem némi időt (de ezek csak hosszabb nyaralások), majd 2005 Málta (hotelben hordár), ugyanazon évben Szlovákiában (internetszolgáltató) is dolgoztam (ekkor Cseh ország egy részét is bejártam). Aztán itthon csináltam sokmindent (számtech és telefonos bolt, nyelviskolában ügyintéző; de korábban diákként Tesco és meki is megvolt többek között, dolgoztam a Balatonon, laktam Veszprémben, Zánkán stb, most nyilván ennyi évet összefoglalni ennyiben nem egyszerű). 2009-ben volt egy rövidebb Franciaországi tartózkodásom (Rhone Alpes környéke, illetve Nizza és térsége) 2010-es évek, Ciprus (pincér) illetve bejártam a Mediterrán térséget, amennyire lehetett, elsősorban Törökországban kirándulás szintjén, majd rövid időre belekóstolva Isztambul milliőjébe (főképp Sariyer, imádtam!). Ugyenezen időszakban jártam Bulgáriában is. Itt kinézett egy Angliai kanyar, és egy új Zélandi is, ezutóbbi mondjuk nem túl komolyan, nem is lett belőle semmi. Ezután (2010-es évek vége) indult egy Dán kaland, tavaly Németországban laktam és Ausztriában dolgoztam (napi ingázással). (ugye itt fért bele Liechteinstein, és egy kis Svájci levegő)
2021-ben a legnagyobb szívás egy össze nem jött Stockholm volt, ezt nagyon sajnáltam.kora ősszel pedig Sylt volt soron, egy pizzériával.
Sajnos egy lábsérülés miatt szept közepe óta nem dolgozom, de ha minden jól megy, akkor 1 hét múlva ilyenkor már Bregenzben leszek ismét (bár ez sajnos még koránt sem biztos), ha nem jön be, van tartalék tervem is, de sokminden függ a lábamon is. Szomorú lennék ha idén már nem tudnék menni sehová(bár elviekben itthon is van munkahelyem, szal éppen éhen nem halnék)
Az évek során 3db meghiúsult USA kísérletem van (2001 szeptember
, 2014 és 2016), tervezek elmenni Kubába (eddig ez sem jött össze pedig egyszer majdnem, nagyon nagy vágyam, már csak a carro americano-k miatt is, oda vagyok a régi amerikai autókért (na ez is egy külön bejegyzés lehetne)) bár ez is inkább csak nyaralás lenne.
A dolog egyik kulcsa, hogy több fórumon sok ismerősöm van, tudatosan építek kapcsolatokat, emiatt eléggé sok lehetőségem van. Általában pár hónap itt, pár ott, közben ismerkedek az aktuális ország életével, nyelvével, kultúrájával. Alapvetően azért még mindig Debrecen mellett van az Otthonom (nagybetűvel), de imádom ezt a - főképp - Európa járást is. Kedvencem az a Mediterrán térség és az Alpok régiója, de a Kárpátok is tetszett (csak ugye ott nem lehet jól keresni).
Alapvetően ha tetszik egy környék, igyekszek kapcsolatot és munkát találni ott, pár hónap alatt bejárom a környéket, keresek valamennyit, és aztán tovább állok.Egy ideje barátnőmmel együtt tesszük meg ezeket, csak ő vele kevésbé mobilis és szabadabb az ember.
Ahová nem tervezek menni : Ázsia jelentős része, még nyaralás szintjén se nagyon pl : Japán, India, Kína (több ismerősöm járt ezeken a helyeken nyaralni, sőt volt akik éltek is pl Kínában, sok rosszat hallottam), Csendes óceáni térség. Meg még azért van pár hely.
Egyébként az ismeretségi körömben messze nem én voltam a legtöbb helyen, van a társaságban egy csaj ismerős, ő legutóbb Grúziában volt, miután Cipruson is (ahol nem csak neki másoknak is segítettem, eligazodni). Na Grúziát pl neki köszönhetően már látni akaromSzóval ez a no go zóna is változhat, főleg, hogy Oroszország is egyre jobban érdekel, de majd később ...
Mindezt mostanra már 38 évesen...
És baromi sok mindenről, helyről elkéne már kezdenem blogolni, mert mindig épp valamelyik topicban jut eszembe megosztani aktuálisan felmerülő kalandjaimat, amik aztán jól eltűnnek a topic forgatagában... és biztos van ami kimaradt, így hajnal 1 után.
-
envagyok
veterán
Én személyes átvételnél megkérem a vevőt, ha nem teszteljük együtt (általában ahhoz szoktam ragaszkodni) hogy jól nézze meg minden irányból, nincs rajta fizikai sérülés.
Jó dolog az értékelési rendszer egész addig amíg valaki visszaél vele.
Én mondjuk a negatív vevői értékelés elfogadásához kérnék igazolást szakszervizből, hogy minden kétséget kizároan a termék már az eladónál is hibás volt.
Ahogy én sem tudok ruhát varrni, bobcattal alapot kiásni, úgy az emberek 99%-a is hülye a hardverekhez.
Elég suseszben jól feltöltődve kézbevenni valamit.
De olyan is volt, hogy a vevő szemem láttára bekapcsolt pc-ben cserélte volna videókártyáját a tőlem vásároltra. Úgy ráordítottam, majdnem szívrohamot kapott.
Még szerencse hogy én ragaszkodtam az együttes kipróbáláshoz, ő nem kérte.
Többen ráadásul ha rá is jönnek, hogy ők tették tönkre a hardvert, nem szeretnek bukni, meg különben is mire való a próba/3/7 nap próbagari, befenyíccsükaz eladót jó kis negatívval, nyelje már ő le a békát.
Szerencsére nagyon kevés ilyen esetem volt, de megesett.
És a hardverapró ilyen esetben sem töröl negatív értékelést, azt csak a másik fél teheti, mutathatsz bármilyen fotót, videót a kalandorkodó nagyfőnöknek.
Egyszer volt egy idióta, új nem használt csak kipróbált usb dvb sticket vett tőlem. Nála nem ment, mert dvb-c hez vette a dvb-t sticket. Jött a mocskolódás, hogy csaló vagyok, átvertem. (A miheztartás végett a csaló az aki nem küldi a terméket vagy féltéglát küld. Ha megkapja a terméket, akkor maximum szavatossági igénnyel élhet, és azt bizonyítania is kell, hogy mi alapján.) Mikor rávezettem, hogy az ő kábeltv-jével nem fog menni, akkor kitalálta, hogy eláll a vásárlástól, küldjem neki vissza az általa fizetett vételárat postaköltséggel, és pluszba fizessem meg a visszaküldés költségét is. Itt eldurrant az agyam, mondtam neki, hogy visszaküldi a cuccot, megkapja a vételárat.
A többit meg nyelje be, és köszönje a hülyeségének.
Nem kellett sokat várni, jött is a negatív értékelés.
Abban kifejtette még, hogy nézdmán, eladó átvert, mert lekopott a sticken lévő matricáról a felirat kicsit, nem is új a cucc. Akkor írtam neki, küldje vissza, ha kezemben van, rendezem. Megjött. Persze kifogástalanul működött. Az ominózus matricáról tényleg lekopott egy betű kis része, épp kicsit megdörzsöltem ujjhrggyel, le is jött a betű.
A kis kínaiak már ezzel is spóroltak
Csináltam egy videót, 2 másodperc alatt! a teljes szöveget eltüntettem a matricáról. Ment a ph mindenható uraihoz a videó, én csak annyit kértem, hogy a vételárat szeretném visszaadni, a többi a vevő sara, töröljék a negatívot, mert alaptalan. Erre jött a nemleges válasz, hogy bárki bárkinek adhat negatívot, ehhez nekik nincs hozzászólásuk.
Nekem kb 4000ft volt a bukta, nem szívesen, mert kiakadok, ha átvernek, de benyeltem.
Mondjuk egy vevőnél hülyesége miatt elcseszett 400k-s videókártyánál már inkább elengedném a dolgot.
Ennyit a ha értékelési rendszeréről.
Meg imádom mikor kezdeményezik az értékelést, és hetekig nem írják meg, gondolom ezt amolyan kiterjesztett garanciának használják. -
BiP
nagyúr
Úgy értem az ő is -t, hogy ő magát nem tartja annak, de mégis. Nem úgy, hogy mindketten.
Amúgy olvastam azt a +2 hsz-t, (nem tudom, van-e több), azért lejön a szövegekből, hogy ki itt a hunyó.
Tisztára mint KROK Tivadarja. Hogy saját szakállára kontárként belenyúlt a dolgokba, elbaszódott, aztán a felelősséget már fáj vállalni.szerk: látom, már szaporodtak a hsz-ek, délután még nem volt ennyi. Visszamegyek olvasni
szerk2: aztamindenit, vannak bajok.
Még mindig nem értem, miért nem jó, ha visszakapja a pénzét, aztán vesz mástól helyette mást, akivel nem rúgja össze a port. (oh, wait...)
Hogy nem lesz 1 hétig gépe? Vagy szerelni kell? Ha annyira szar lenne a cumó, akkor ez érdekelne a legkevésbé, szabadulnék tőle, főleg, ha a pénzem is visszakapom. Nem 100-as. -
Chaser
legenda
publikus jah, elolvastam egyből
ott b@sztad el, hogy élből el kellett volna hajtani a sérült pcie slottal
nem jó omen az olyanemlékszem mikor grátsiz lepattintottam egy 3070 ichill x4-et az egyik tagnak felár nélkül, no mondom felhívom milyen a kártya
épp akkor kézült kettétörni, mert nem fért be a gépházba
de ugye próbáljuk meg beleerőszakolni ( :
részemről amit átadok meg lehet nézni, fizikai sérülés nincs, ha a vevőnél nem működik mert menet közben meghalt valami akkor intézi a gart az adott bolttal, én már rég nem vállalok semmit - az ilyen emberkék miatt mint a vevőd is -
nem hiányzik hogy f@szlámák köpködjenek mert ők a hülyék -
Chaser
legenda
az eredeti állapot visszaállítása:
szajré nálad, pénz nála
ennél többet egy eladó nem ajánlhat fel
az hogy ő hova hordta, nem hordta, az meg az ő dolga
és ha valóban már az elején ő okozott a vga slotnál bajokat, nagyon nincs is miről beszélnünk - én mondjuk ott rövidre is zártam volna instant a dolgot -ma vásároltam egy cpu-t apróról, hát nehezen indult, de összejött...ilyen sem mostanság volt ( :
-
-
kenwood
veterán
Az uj ara a tobb,mint duplaja volt,nem akarja "tul olcson" adni
Mint a 46-50 colos led/lcd/plazma tvk,amiket 8-10 evesen 60-100 forintert arulnak
Legtobb olyan oreg,hogy mar a youtube kliens se megy rajta,es annyiert adjak,amennyit egy 3 eves 55" 4k tv (se) erne meg.
a 42" kis szarokbol,amik 20k-nal tobbet nem ernek, 50 alatt csak hibasat,vagy 768p-t talalsz.
Elkepeszto. -
Cs1csó
titán
Sokaknak van 1151-es lapja és nem akarnak róla váltani. Ez van a 1150-essel is arról sem akarnak váltani. Drágák az új lapok és arról még RAM-ot is cserélni kell.
+ kb. 2014-15 óta alig történik fejlesztés csak reszelik a fingot.
Ha eladsz akkor nem az a jó, vagy te 10100-at adnád el?
-
Élni simán, de adni-venni... (Meg mondjuk haverok 95%-a 200km-nél messzebb van, szóval kapcsolattartásra, dolgok közlésére nagyon is megfelel.)
@Chaser : egyszer havernak kellett tesztelni Vibert. Beregisztráltam.
Rendszeresen hívogatnak, és fel vannak háborodva, hogy nem veszem felBejelentkezve sincs sehol a kliens nálam....
-
Chaser
legenda
már én is akartam kérni, hátha majd egyszer veszek valamit, de az nekem nem elég hogy csak látom, személyre szabottan kell, úgy az igazi ( :
tegnap rámír egy tag 3070-re, ami azzal kezdődik:
elkelt
hogy ugyan ki van írva a fix ár, de ő mégis mondana rá egy 210e-s "ajánlatot"
luuuuuuuuuuuuuuuuuul -
Gyuri27
félisten
Vagy csóró. Anno mikor még csóróbb voltam és csak bringa volt akkor az volt. Az idő olyan volt amilyen. Ennyi.
Fiatal koromba bringával jártunk át a haverokhoz diszkóba a szomszéd faluba. Táblától tábláig 12km. És volt hogy kemény télbe tekertünk át. Mire haza értünk nem voltunk bebaszva. -
-
-
konikan
aktív tag
Helyi "Kingston HyperX SSD (120GB) eladó" FIX 10k-ért úgy, hogy referenciának belinkeli ezt, az ezeréves edigital oldalt, hogy anno mennyibe került
A nagyobb poén, hogy nem párplusszos az eladó.
(#66007) csicso82
Javarészt 4-6k között hirdetik őket ahogy néztem. Amikor először megláttam azt hittem valami különlegességről van szó. Aztán rájöttem, hogy csak madárvadászat. -
envagyok
veterán
Sokan még nem jutottak még el odáig agyban, hogy a 8-9.gen i3 = Régebbi i5.
Ők csak azt tudják, hogy az i3-nál jobb az i5. A 9. genes i5 meg több mint 30
Röhej az is, hogy a használt celeronoknak pentiumoknak mennyire nincs ára, pedig ha nem gamerkedni, hanem böngészni, irodázni stb akar valaki, nem veszi észre a különbséget.
Sőt az i3 9100f helyett 2 magig pl a G5620 több mint 10%-al erősebb. De 4 magot használó programok sem annyival lassabbak rajta, amennyivel olcsóbb, hiszen az is 4 szálas. -
I3 3220 procis komplett gépet adtam el nemrégiben 18.000-ért, erre ma láttam Facebookon hogy i3 530 procis vagy milyen gépet adnak 40.000-ért... (Windows 8-al telepítve)
És tuti van aki megveszi, mert hú, hát sok megahertzes, meg i3, meg Windows.
De sok core2 gépet is 20.000 körül hirdetnek, sok sikert...Ez se rossz
35.000 Ft -
Popes
őstag
Ha korrekt a cég még lehet hogy benyelik a hibát és az egy két darabos rendelést kiküldi az elárazott termékből a "jóhiszemű" vásárlóknak, de mikor látják hogy a "hiénák" is rácsaptak akkor nem fogják kockáztatni hogy precedenst teremtsenek és lehessen mutogatni hogy ő megkapta, én miért nem. Van az a bukó ami már sehogy nem benyelhető.
Rendelhettél volna 10000-et is ha van eszed és úgy már biztos jó partnernek számítanál, és a későbbiekben mindenből sokkal nagyobb kedvezményt kapnál. -
Trailblazer
veterán
Természetesen egyik sem áll fenn. Utazást részben fizetik, a törvényi 86% szerint. Ja, és egy műszak. Márpedig én úgy látom, hogy a képzettséget, végzettséget nem igénylő munkákat másutt sem fizetik jobban. Valamint van egy speciális mellékkörülményem: kifejezetten könnyű fizikai munkát kerestem, egészségi állapot (magas vérnyomás, szövődményes diabétesz) miatt.
-
cbmfan
senior tag
-
törölt tag
Itthon is kell róla papír már jó ideje. Méh nem veszi át anélkül a cuccot, persze nagy ország vagyunk hol foglalkoznak vele hol nem. Itt nyugatabbra foglalkoznak vele, nem is nagyon volt azóta vaslopkodás, előtte meg mindennek lába kélt. De hát Dunátú kelötre a mezsgyén tú, ott minden más amott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged