- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"Kijelzö 17" (1600x900)
Windows10
Andol billentyüzet Minden ékezet megtalálható
Akkumlátor múködés (2-3óra időtartam)
Office365/2016 Tlepítve
Hálózati töltö"_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Popes
őstag
válasz Astroboy #49587 üzenetére
Vigyázz mert attól hogy írni nem tud nagyon sok van aki a dumájával még a dörzsöltebbeket is be tudja vinni az erdőbe. (kérdezget butákat hogy az mi ott, meg mennyiért adod azt tesó, közbe meg amíg próbálod dekódolni hogy mit is akar a haverja kipakolja az ódi bontód legdrágább cuccait )
Deus ex machina
-
Astroboy
őstag
-
Cs1csó
félisten
válasz Astroboy #49581 üzenetére
NEM linkeltem hirdetést, a hirdetés alatt is csak egy egyszerű kérdést tettem fel mert olyan moslék képet tett fel a billentyűzetről, hogy olvashatatlan lett.
Ha valaki konkrétan NEM MOND igazat mert egy eszköz amit árul SOHA nem került annyiba mint amit ő állít és ezt én máshol megemlítem - név nélkül link nélkül - akkor ez mitől üzletrontás??
Inkább az ilyen hirdetőt kellene büntetni.
+ akkor ez a topik erről szól, ahol ki lehet vesézni a sok lidércet
DE a legfontosabb, hogy NEM linkeltem se nevet semmit tehát közvetlenül nem állítottam pellengérre senkit.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Vakegérke #49578 üzenetére
ÓÓÓ most néztem milyen furmányos volt a srác!! Ez a másik tehát a magyar nyelvű ami most - igaz csak egy forgalmazója van már csak gondolom kifutó darab - 23k annak az ára 2019.04.16. még csak 15k volt és 2019.04.21. ment fel az ára 23k-ra tehát kemény 6 napja!!
Az a bosszantó ha legalább MAGYAR kiosztású lenne a billentyűzet akkor nem is lett volna annyira kamu a dolog hiszen jelenleg ez a bill magyar kiosztással csak 23k-ért kapható az más tészta hogy ő a használt billentyűzetét annyiért adná most el mint amennyiért újonnan lehetett venni kb. pár hónappal korábban de még egy csavar ha másfél éve vette akkor 11(!)k-ba került. tehát másfél évig használta majd drágábban akarta eladni na ez a biznisz.
Jó tudni, hogy vannak igazi bizniszmenek.
Nem a topikot - legalábbis elsőnek - hanem az aprón hozzászóltam de csak azt kérdeztem meg, hogy magyar kiosztású e a billentyűzet konkrétan ennyit írtam: "Magyar billentyűs?" és gondolom erről kapott emailt mert már egy napja nem lépett be és a hozzászólásom után 10 perccel már archivált lett.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Eladó a képen látható házimozi tökéletesen működik szep meg kiemelt állapotban USB memória kártyás
Honnan emelte ki, a kukából?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Egy újabb versenyző az apróról:
Natec genesis thor 300tkl 12 000 Ft Eladó alig használt újonnan 23 ezer ft
Ezt a verziót 42 helyen forgalmazzák van egy másik Natec genesis Thor 300 TKL ami tényleg 23k:
DE most jön a csavar hogy ez 23k de MAGYAR billentyűkiosztású, és itt jön a másik csavar, hogy az illető lefényképezte a billentyűzetét amin jól látszik, hogy ANGOL billentyűkiosztású.
-
Érdekes sztori a csalósban. Tag felad egy alaplapot, amit vissza is kap, állítása szerint pont úgy, ahogy feladta. A vevő azt mondja, kbontotta, de hibás, visszavitte a Postára. Állítása szerint a foglalat lábai el vannak görbülve. Eladó szerint a deszka hibátlan, az átvételt megtagadták, erről papírt is mutat.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Papooo
senior tag
válasz Cs1csó #49567 üzenetére
Olyan pici volt rajta, mintha egy hete nyomatták volna ki kompresszorral.
Bár azok mellett a ventik mellett nem csodálom, hogy nem maradt meg a por.
Persze, ha valamelyik megállna, lehet hogy másodpercek alatt leolvadna a proci...[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Papooo
senior tag
válasz Cs1csó #49564 üzenetére
A gépet napi szinten használja böngészésre.
Szerinte lassú gép nincs, csak türelmetlen ember.
Az a durva, hogy a rettenet nagy, háromventis, sosem takarított hűtésében szinte csak mutatóban volt egy pici por, az újrapasztázásról pedig még csak nem is hallott.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Papooo
senior tag
válasz Cs1csó #49559 üzenetére
Addig jó, amíg ki nem derül.
Pár napja munkatársam hozott egy aspire 1800-at, , hogy nézzem meg.
2,8-as p4, 768mb ram, 3%-os sentinelű vinyó, pittyegő-cicergő táp, 14 év használatban leharcolt külső, az összes gyárilag felpakolt szutyokkal teli xp, megfejelve egy Avasttal.Kérdés: Mit lehetne vele kezdeni?
Válaszom: Csodálkozni, hogy még működik.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Cs1csó
félisten
Egy újabb zseniális ajánlat, a "fekete ló" avagy titkok mit tartalmaz a konfig:
-
-
cbmfan
őstag
Oil Imperium C64-en, részben magyarul egy almazöld Fuji flopin. fúrásnál nem tudta betölteni ezért német verziót tettem be hónapokig toltam, végül annyi pénz jött össze, hogy átbillent negatívba
és alap dolog: minél erősebben nyomod joyt annál jobban gyorsul az autó!
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Astroboy
őstag
_nagy_hulyetkapokmilyenoregvagyok_topik
-
Papooo
senior tag
Ha jól sejtem, akkor a Descent szériára gondolsz.
Pont ma szedtem le a Descent 3-at, egy kicsit retrózni.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Faterkam
addikt
A 80-as évek végén magnóról C64-en Falcon Patrol, Pit Stop, Test Drive, Boulder Dash. Szép idők
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
opr
nagyúr
válasz F.E.K.. #49540 üzenetére
Igen, errol beszeltem en is, imadom!
Uhhhh, meg most jut eszembe, (bar lehet, hogy az mar pII-n volt), az a barlangos urhajosos jatek, a hogyishijjak, na, azt is szerettem, de a neve az istennek nem jut eszembe.
Meg joval kesobb a freespace 1-2 is zsenialis volt.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pikszel
addikt
válasz Cs1csó #49541 üzenetére
A II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban kezdtem, majd a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumában végeztem, mert időközben átvette az iskolát az egyház. Nekünk nem volt kötelező a hétfői mise, de az ofi többször a tarkóját vakargatva közölte, hogy feltűnően üres a IV.C helye a templomban, az igazgató elmondása alapján. A hittantanárral is leginkább borozgattunk
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
F.E.K..
senior tag
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
opr
nagyúr
válasz Cs1csó #49537 üzenetére
Tyrian, prince of persia, knights (repulos jatek volt), panzer general, transport tycoon, ugh, prehistoric 2, fifa 95 ami igy hirtelen beugrik a dyna, golden axe, batman-en kivul.
Tyrian-t meg a dyna-t meg mai napig eloveszem neha egy kis dosboxolas erejeig.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pikszel
addikt
válasz Cs1csó #49537 üzenetére
A Golden Axe-szal én a kedvenc kocsmámban játszottam nem keveset, ahova tesiórán pattantunk ki legtöbbször. Viszont volt ott egy gép, aminek a többihez képest olyan grafikája volt, hogy mindenkit megszédített, és sorban
állásülés volt előtte„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
opr
nagyúr
-
pikszel
addikt
válasz Cs1csó #49533 üzenetére
'93 körül nyomtuk gimiben számtekórán. Volt még Lost Vikings, Another World (ez nagyon para volt), Barbarian, Dyna Blaster (Bomberman), amikre emlékszem.
Az első saját gépem egy 433-as cerka volt, majd később kapott egy 533-as PIII-at, 32 MB RAM, S3 Trio 8MB, 4.3 gigás Seagate Barracuda (ez a mai napig megy) és egy 17 inch-es Idek Iiyama monitor. Ezen az erőművön kezdtem el a 3D modellezést, a Kinetix 3D Studio Max 3.1-gyel. Kb. 5 perc alatt megette a videómemóriát és a Win2000 ablakairól eltűnt a 3d hatás, mondhatni flat design-t kapott
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
koko52
nagyúr
Miért? Nem asztalon volt? Még kazettám is volt hozzá, aztán nagy flopy
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Cs1csó
félisten
286-osal, Herkules monitorral, Prince of Persia-t tolni.
-
koko52
nagyúr
Volt C64-em, csak az első VGA-m volt MX440.
Sőt elötte TV Game compatible a piacról. [link] Évi 8-10 joystick meghalt[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Alg
veterán
Nem lett ám mindenkinek 10 évesen saját gépe, nekem pl. nyaranta édesapám hozott munkahelyről (suliból) haza egy 486-ost, saját masina csak Sulinettel( ) lett, bőven gimis koromban.
Ja meg volt előtte egy zöld-fekete monokróm monitoros 386 is egy darabig, 5.25-ös meghajtóval (amibe öcsém beleügyeskedett egy 50 fillérest valahogy ), 40mb HDD-vel, folyamatosan felejtő BIOS-al (minden bekapcsolásnál újra kellett setupolni), de az elég hamar meghalódott.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
opr
nagyúr
De rohadt fiatal itt mindenki (vagy en vagyok ilyen mindjart kokado besavanyodott ven trotty igy 32 betyaros ferfievvel a hatam mogott?!)
En meg egy 386SX-el kezdtem, valami 0,5mbyte ram-al, meg asszem volt benne 16 betyaros megahertz. Jah, meg kisfloppy! Tobbre nem is nagyon emlekszem, csak arra, hogy hogy szarnyra kapott, amikor kesobb kapott egy upgrade-et 4mbyte-ra, es vegre elindult win 3.1 alatt a batman!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
pikszel
addikt
Tényleg, az északi híd ventije az NF7_s-en sem bírta túl sokáig, elég hamar cseréletem is erre a Zalmanra.
-
SP4C3
veterán
válasz koko52 #49525 üzenetére
Az első kimondottan sajátszekerem is socket A platform volt, először valami 900MHz-es Barton, aztán egy athlon 1200 követte. Szintén volt egy mx 440-em, az a következő socket A-s lapban (az már ddr volt, nem sdram), egy agyonhúzott Athlonnal, a 440-et is lehetett rángatni, de nemsokat ért az amúgy is harmatgyengusz kártyának. A legelső kari valami ATI volt, de nem emlékszek már milyen.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
válasz Smiley #49511 üzenetére
Az enyémen a miniatűr venti elkezdett fura hangokat adni. Odanyúltam hozzá, és a fejem mellett repült el egy lapát róla...egyből kávédaráló hangja lett . Átmenetileg kapott egy nagy 8 centis házhűtőt, majd vettem rá egy szép Zalman passzívat.
csicso82: tényleg van rajta S/PDIF in, és tényleg fogalmam sincs, mire jó. A kimenet oké, mehet erősítőre...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
koko52
nagyúr
Nekem is az volt az első VGA-m. Alaplapi Trident Blade 3D-t(hogy megmaradt ) váltott mert nem volt OpenGL támogatása . Ez az MX 440 az Nvidia első xopatása volt. Gyengébb volt mint GF3 (és nem a ti). Akkor csak azt néztem, hogy magasabb a szám jobb a kártya. 17 000 ft-om bánta
-
kenwood
veterán
Nekem az Abit ugy remlik, hogy nem jo lapokat gyartott,hanem lenyegeben minden kozep es felso kategorias gepben Abit alaplap volt.
Volt 1-2 rosszabb szeriajuk,de alapvetoen ok voltak a felso kategoria egyeduralkodoi.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Alg
veterán
válasz Smiley #49511 üzenetére
Abit lap (asszem szintén AN7) + nagy passzív NB borda jelen Első saját gépem volt, először egy Athlon XP 1700+(? - T.Bred-B)-al, majd jött a jól rángatható Barton
Ja, és GF MX440 volt benne először, de utáltam azt a szemetet - majdnem 50%-ot lehetett húzni a ramokon de úgy sem ért semmit aztán jött egy Ati9550.
Meg persze a jó kis Maxtor DiamondMax 40Gb
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
SP4C3
veterán
válasz pikszel #49518 üzenetére
de úgy oldottam meg, hogy kicseréltem a BIOS chipet, elindítottam a gépet, majd vissza a rossz chip és BIOS flash - GJ!
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
pikszel
addikt
válasz Speed® #49507 üzenetére
Nagyon szerettem az NF7-S-t, nekem a 2.0-ás van, AMD Athlon XP 2100+ procival, ami feszbabrálás nélkül bírta a 333 MHz-es FSB-t (egy zöld, referencia nyákos ATi 7500 van benne). Akkoriban még szervizben dolgoztam, és elég sokat hoztak vissza ebből a lapból. A flasheléssel volt valami gubanc sokaknál, de úgy oldottam meg, hogy kicseréltem a BIOS chipet, elindítottam a gépet, majd vissza a rossz chip és BIOS flash.
Egyébként az összes gépem megvan ház nélkül, amim valaha volt.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
koko52
nagyúr
válasz kenwood #49516 üzenetére
Nagyon csendben van mostanában. Lehet a sitten pirosak a fülei
-
kenwood
veterán
"Keresek garis RX 580 8GB vgat 40k HUF"
Norman likes this adMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cs1csó
félisten
Eladó vadonat uj (csak kibontva volt) Samsung ssd nagyon jó áron!!
Alku nincs!
Több darab is van belőle!20 ezer forintért. Garancia, hogy hova szól ha egyáltalán van azt homály fedi. Megjegyzem INGYEN szállítással 5 év garanciával 26k.
Van egy fénykép is mellékelve amin JÓ karcos már az SSD biztos gyorsan bontotta ki:
Jah ha nem vagy helyben akkor még szállítási költség is van. 1-2k
-
törölt tag
válasz cbmfan #49504 üzenetére
Ilyenek nekem is voltak, s370-nél kezdtem a csúcskonfig összepakolgatást, volt olyan Asus lapom amiben a Maxtor féle IDE133 csatlakozó volt, meg hozzá Maxtor vinyóm is. Akkoriban nagyon nem volt mindegy, hogy a Winamp 2.5 perc alatt indul-e el vagy nem.
s478-ból volt Abit lapom több, az egyik talán pont egy IS7-E szintén. Kicseréltem a bordát északi hídon, kapott a proci is egy Zalman réztölcsér hűtőt aztán pörgött is a Prescott. Ami az Intelnek nem sikerült, azt az ember megpróbálta otthon.[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz cbmfan #49508 üzenetére
Nekem is volt ventis északi hidam. Egy MSI SLI Platinum valami egy Athlon 64 3000+ procival. Elfelejtett szólni, hogy megállt a venti és szétrepedt a chip alatta.
-
cbmfan
őstag
látom te is nagyon ráérsz hajnalban
igaz, de némelyik nem volt jó sem pl. PIII lapok javát már pupult kondikkal kaptam. csere után ötből kettő működött, tőbbi vagy hibázott vagy se kép, se hangot játszott.
persze, bőven elég. nem kis darab alu tömb, nagy ventilátorral.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
válasz cbmfan #49504 üzenetére
Azért az Abit deszkák nem voltak rosszak, mára már a gyártó is megszűnt, az enyémnek pedig valahol a doboza is megvan még.
Az az Arctic hűtő le tudta hűteni? Ránézésre nem különbözik a gyáritól, én egy cerka hűtőjével próbáltam, mert OEM procit tudtam venni, azzal SiN Emergence alatt 90 fokig felment, itt már sziréna hang szólt a hangszórókból, hogy gáz van. Persze lehet nekem jutott egy rosszabb példány...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Smiley #49502 üzenetére
Nekem is van otthon egy ilyen féltett kincs, Abit (!!!) IS7-E deszka (optikai ki és bemenet van rajta, hogy utóbbi mire jó, rejtély), P4 Prescott (kazán) 3GHz processzor Asus Silent Knight hűtővel (még így is 60fok), 2x1GB Kingston RAM (jó kis DDR400), passzív Gigabyte 7600GS, persze AGP-s, értéke nincs, de számomra hatalmas eszmei értéket képvisel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Apple asztali gépek
- OpenMediaVault
- Amatőr csillagászat
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest