- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
-
Szerintem te nem vagy tisztában a szavak jelentésével
Erős a gyanúm, hogy összetéveszted a "prémium" és a "megfizethetetlen" szavakat.
Ugyanis, ahogy buzuss kolléga kiakadt, úgy én is: az iPad a legprémiumabb tablet a piacon. Irtózatosan minőségi hatást kelt már az első érintéstől kezdve. Egyszerűen számomra ez "A TABLET" ...
-
-
-
jozsi252
veterán
+1 a gyárira. Gyári smart Case-t vettem iPad 4-re. Teljesen megvagyok vele elégedve, igaz nem keresgéltem, legközelebbi iStyle-ba bementem aztán ott megvettem, 14 990 volt. Illetve féltem attól hogy a széle éles lesz, és vágni fogja a kezemet, de több órás használat után sem volt kényelmetlen tartani.
Illetve aprón szerintem is hozzá lehet jutni 10-12 környékén.
-
Darko
senior tag
Egyenlőre
sikerült elkerülnömmég nem hiányzott a JB, bár nem tudom származna-e valamilyen hátrányom belőle. Mondjuk az előnyeit sem igazán ismerem, hogy mit tudnék használni JB-elt iPaden, de az elmúlt évek droidhoz szokott agyam azért sok mindent hiányol, ami lehet hogy JB-vel menne. -
pescara
aktív tag
Ja hasonlo, en mondjuk csak az atv-n probaltam visszanezni valamit es azon mukodott tokeletesen. De amira eddig nem talaltam megoldast, az RTL club videoinak visszanezese. Az egy olyan lejatszot ker mindig, amit nem talaltam az appstoreban.Azt hiszem valami silver...valami
-
arcsi84
aktív tag
Sajnos azért a dilemma, mert bizonyos esetekben jobb az android "szabadsága", ugyanakkor nem szívesen mondanék le az iOS féle optimalizációról.
Nem örülnék, ha a 100k-ért vásárolt nexus 7 például 1 év múlva már alig vinne valami játékot/programot/oprendszert, miközben az ipad meg vígan viszi.Ezért nyomozok ennyire
Tudom, hogy sok kérdésem van de nem olcsók ezek a kütyük és a lehető legjobb döntést akarom meghozni.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
4 iPadet vettem már hivatalos kereskedőtől (MM, iStyle, stb.), egyikhez se adtak semmilyen garilevelet. Valószínűleg azért, mert nincs rá szükség.
Egyedül az Apple Care-hez jár egy kis dobozka, de az is csak addig érdekes, amíg be nem regisztrálnod a kódját az Apple-nél. -
-
agabe
addikt
mert a szervizek sosem kerik
amugy az apcomtol szarmazik valoban minden hazai forrasu tiszta keszulek....bar ha nemetorszagban veszed azzal sem lesz itthon gond, es nem tudom ahhoz adnak-e egyaltalan barmit.(#4026) @matthew@
el is ment a kedvem az ujgsm-tol...bar ugyanazt csinaljak mint az osszes gsm bolt. kikerulik amit csak lehet, persze a masik oldal, hogy szabalyosan csinalva meg nem lenne forgalmuk...ehh.(#4032) Blaise:
persze ki lehet, de vagy szerencse kell hozza, vagy turelem. ha en most szeretnek egy cuccot, akkor nem birom , hogy akar honapokig varjak, hogy hatha valahol akcios lesz -
Ragnar95
félisten
Mivel nem a szemed előtt regizik a terméket általában, hanem gondolom miután távoztál, de lehet, hogy már korábban.
Apple garilevélOlyanról se hallottam még, Apple Store-os termékhez se adnak, de apám 220voltnál vett 4S-éhet se adtak Apple garilevelet, csak a 220voltosat, de simán serial alapján gariztattam azt is iStyle-ban...
-
sunahunter
senior tag
Nem, de van egy gyárim, és nem használom. Sőt, sose használtam.
Értelmes árat mondasz (nyilván nem a bolti) akkor postázhatom.
Esetleg érdekelhet jobb minőségű fej vagy füllhalgató cseréje....Áthúztam, mivel nem hirdetési topic, nem szeretnék moderációt, de minek vennél utángyártottat, ha nekem ez csak porosodik. Nem is hirdetttem, mert eszembe se volt, hogy van ilyenem. -
gyantaszuz
aktív tag
Én igen, igaz csak az USB-s részét. Midi billentyűzettel semmi gondja nincs.
Volt nálam egy hiperszuper 40000 az egyben cucc is (audio, video, sd, usb, stb kimenetekkel), ami szintén tudta a dolgát. Viszont egyrészt otromba kinézete volt, másrészt hiába csak usb-t akartam használni, az iPad úgy érzékelte, hogy külső kijelzőt is csatlakoztattam, így a tutorial appjaim használhatatlanok voltak.Szerk.:
Plusz néha barátnőm fényképezőjéről importálunk néhány képet. Arra is teljes mértékben megfelel.
Nem használtam "eredetit", de sanszos, hogy ugyanarra képes. -
pescara
aktív tag
Es az miert jo? Ezek a programok max 2-3 euro korul vannak, nem veletlenul. Aki meg tud vanni egy ipad-ot, az nem hiszem, hogy ezzel szorakozik, azert a + 20 euroert, ha akar 10 fizetos progit is felrak. Biztos kiszamoltak ezt, nem hulyek ezek az apple fejlesztok:-)) Valoszinuleg olyan minimalis a veszteseguk emiatt, hogy nem is foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged