- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz gyantaszuz #4424 üzenetére
en megvettem a photon flash video.....-t, de nagyon bonyolult ....es elougralnak a windows-os virus ablakok, ugyhogy le is toroltem..Ismered, vagy esetleg valaki?
-
pescara
aktív tag
válasz gyantaszuz #4437 üzenetére
ok, kosz!
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4630 üzenetére
A 6.1-el nekem is teljesen jó volt, de a 6.1.2-vel most sztem gyorsabban merül és sok random app bezárás is lett, illetve low memory hibajelentések is előkerültek újra, sehogy sem lehet visszatenni a 6.1-et? Vagy arról a mődszerről itt nem lehet beszélni (márha van?)
Szerk.: találtam egy oldalt ahol fel van téve iOS Firmware és le lehet szedni őket, majd az iTunes segítségével a visszaállításhoz be lehet tallózni, ez gari vesztős, vagy szabályos eljárás?
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
pescara
aktív tag
válasz gyantaszuz #4643 üzenetére
de letoltotted az uj frissitest?
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4643 üzenetére
Nekem a 4-es verzióm van WiFi kivitel, a 100%-ról nekem is 1 óra alatt merült le reggel, mert pont ma vettem le, majd olyan 98%-nál feltettem a frissítést és akkor olyan érzés volt mintha begyorsult volna. Bár ahogy visszagondolok eddig nekem mindig 14-16 óra használat lett a vége és 10%-ig merítettem így kb. addig el voltam vele, de utánaszámoltam és mostani merüléssel is kijöhet az , mert elég sokat hallgatok rajta zenét, lezárt kijelző mellett és az is számít a használatnál, így most is reális nálam a szokásos idő, de majd meglátom. Most 10 percenként megy le 1%-ot és úgy emlékszem eddig is ilyen volt, low memory pedig most a restore óta nem jött elő, úgy tűnik megoldotta a restore, de még próbálgatom pár napig, és csak utána állítom vissza a dolgaimat
Amúgy az időket összevetve kb. jól álok mert nekem olyan 4 órát ment (annyit volt aktívan használva) az iPad és az alatt merült le 80%-ra
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4647 üzenetére
Akkor megnyugodtam, csak a frissítés után percenként merült 1%-ot ugyan ilyen fényerőn, ami sok, de a restore megoldotta és low memory sem volt, pedig az összes appot megnyitottam és nem zártam be őket teljesen, hanem csak kiléptem belőlük, így 1-2 még használja a RAM-ot vmilyen szinten és a térképet nyomogattam közben 3D-ben és semmi fagyás nem volt eddig szerencsére
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #4664 üzenetére
Beszéltem iStyle szervizzel, azt mondta a csaj h vigyem be bevizsgálják a dolgokat, de downgradelni ők sem tudnak, de azt mondta lehet cserélni kell. Még próbálgatom h milyen a tapasztalat és jövőhéten lehet beviszem. Amúgy ha kicserélik, a másik készülék ha minden igaz egy más által már használt lesz, miket cserélnek ki rajta olyankor, illetve mennyire megbízható az eljárás? A gari arra újból indul?
-
Zodicus
senior tag
válasz gyantaszuz #4863 üzenetére
Hogy lehetett megkerülni???
-
sunahunter
senior tag
válasz gyantaszuz #4863 üzenetére
Azért egy kezemen meg tudnám számolni kis hazánkban erre mennyi ember alkalmas, de rendszerint nekik mindig a legújabb készülékeik vannak, és nem is egy darab. Amit meg tudnak venni, nem lopják el a másét. Szóval nem fogják itt magyarhonba feltörögetni ezeket egyenlőre
-
@matthew@
őstag
válasz gyantaszuz #5855 üzenetére
Kínai éttermekben hasonló van alátétnek használva
Amúgy elég érdekesen néz ki és nem teljesen értem h marad meg rajta
-
veterán
válasz gyantaszuz #5855 üzenetére
Kinézet alapján 0/10 ilyen csúnyát életembe nem láttam. Legalábbis én el nem tudnám képzelni iPad-en ezt a covert. Amúgy aki kiad több mint 100k-t egy tabletre, az ne a gyári tokon akarjon spórolni. 2 ismerősöm is járt úgy hogy megvette az ebayest aztán egyiknek nem ébresztette az iPadet illetve nem kapcsolta ki a képernyőt, a másiknak pedig olyan gondja volt vele hogy elkezdett szétmenni azon a részen ahol a cover a kis mágneses cucchoz csatlakozik.
Aztán kidobták mind a ketten és vettek egy gyárit. Na az volt igazán drága tok vásárlás.
iPhone 13 Pro Max
-
válasz gyantaszuz #6510 üzenetére
Ajándékozd el.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz gyantaszuz #7335 üzenetére
Hogy akad. Pl. ha most megnyomom a gombot, akkor ugye bal alsó sarok fele, az ikonja fele, lecsukódik animációval a böngésző....vagy bármi. Rámenve feljön, animáció. Na ezek nem olyan gördülékenyek. Elforgatás is lassabb...
Kár , mert egyébként nekem bekön az új cucc.
-
-
buzuss
tag
válasz gyantaszuz #7340 üzenetére
Ja, meg a spotlight.Nekem valahogy hiányzik az az áttetsző billentyű, amit nézegettem bétákban. Valahogy bejövős az a kis hülyeség.
-
szőröscica
addikt
válasz gyantaszuz #7501 üzenetére
Nekem meg mintha nyújtott volna rajta. Igaz nekem iPad4 van. De ettől nem fogom jobban szeretni az iOS7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs