Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8184 üzenetére
Hááááát, az előző táblagépemet majdnem két évig használtam, tokban hordtam mindenhová és makulátlan kijelzővel adtam el. Igaz nem apple termék volt, hanem samsung
-
Syl
nagyúr
válasz
legiaap #8089 üzenetére
Ilyen app szinte minden NAS-hoz van, az enyémhez is (zyxel), csak én fázok használni. Merthogy ezzel az appal be kell regisztrálni a gyártó webhelyén és azon keresztül megy az azonosítás. És nem tudom mi minden más megy még át rajtuk. Gondolom jól beindexelik a nas teljes tartalmát...
-
Syl
nagyúr
Csűröd-csavarod, de az érvelésed olyan tipikus Steve Jobsos: rosszul tartod.
Az app benne van az OS-ben, csak valami furcsa logika miatt nem készítettek neki ipad felületet.
És igen, képzeld el, vannak emberek akiknek elegendő egy alapműveletes számológép. Nekem pl. nem kell "újságos" meg "videók", "photo booth", kérek helyette egy számológépet. -
Syl
nagyúr
A Mercury Browser-ből másnál is eltűnt a Firefox Sync?
Csak mercury accounton meg firefox extensionon keresztül működik...
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7741 üzenetére
Egyelőre.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz
bferenc #7630 üzenetére
Pedig itt már többen is leírtuk a véleményünket, csak az a baj, hogy sokszor homlokegyenest mást tapasztalunk. Például nálam (iPad4) többször volt spontán újraindulás (általában négyujjas taszkváltáskor).
Ha home gombbal lépek ki egy appból, akkor vaj sima az animáció, ha ötujjas módszerrel, akkor meg darabos. Másnál pont fordítva.
Egyeseknél az iPhone 4s stabil de nagyon merül. A lányomé normális akkuidőt megy, de naponta lefagy, magától újraindul stb. -
-
Syl
nagyúr
válasz
Daniel Alves #7446 üzenetére
Ki tudja
-
Syl
nagyúr
válasz
Daniel Alves #7443 üzenetére
-
Syl
nagyúr
Gyorsabb? Ez valami microsoftos idegrángás.
Nekem például sokkal fontosabb, hogy a böngésző kéz alá dolgozzon, kényelmes legyen használni és ami a legfontosabb oda-vissza szinkronizálja a kedvenceket, előzményeket, megnyitott tabokat az összes eszközömre (android, ipad, linux, win7). -
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7326 üzenetére
Óóóó, igeeen. Szerintem a régi sokkal jobb volt.
-
Syl
nagyúr
válasz
malnabokor #7226 üzenetére
Nekem most végre elindult a letöltés. Ahogy leér, megy az install.
Az imént ránéztem az icloud.com-ra és kicsit megijedtem -
Syl
nagyúr
Nekem még soha nem töltött újra oldalt a chrome. Olyat szokott csinálni, hogy kiszürkül a weboldal és egy másodperc után ugrik be. (Csak halkan jegyzem meg, hogy Galaxy Tabon az android böngésző akárhány megnyitott tabnál azonnal, akadás nélkül váltott oda-vissza a programok között
)
-
Syl
nagyúr
Én a nem használt gyári appokat elraktam a legutolsó oldalra.
Billentyűzetet nem lehet cserélni, de szerintem nem is kell. Androidra megvettem a Switkey-t is meg a Swype-ot is, de az iPad-é a legjobb. Nekem piszok nagy kezem és ujjaim vannak, de még nem volt szükségem nyilakra. A beépített nagyító nagyon jól végzi a dolgát, majd meglátod.
Az utolsó mondatot nem értem. Smail? -
Syl
nagyúr
válasz
szijartg #7157 üzenetére
Én a tescoban vettem ~2500 pénzért Trust barnás-átlátszó gumibugyit. Iszonyat erős, alig tudtam rá feltenni. Az utolsó sarkánál csavarhúzóval kellett "ráemelnem" a műanyagot. Bő egy milliméteres pereme van, ami a kijelző fölé emelkedik, így ha "arccal" lefelé teszem le a gépet, nem az üvegre fekszik.
-
Syl
nagyúr
Samsung Tab 8.9-ről váltottam. Érdemes. De azért pár apróság hiányzik (pl. es file explorer, mx player, transmission remote gui)
A PDF-eket sokkal simábban viszi az iPad, de a Tab gyári böngészője szerintem jobb.
Az iPad nehezebb, de az aksi sokkal tovább bírja.
Viszont az iOS ötujjas task-váltása verhetetlen (pedig androidra megvettem a GMD GestureControl-t is) -
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7032 üzenetére
Nem tudom, de örülök, hogy a Chrome hiba nélkül megtartja az összes PH belépésemet.
(#7035) bferenc
Én is elsősorban a vegyes környezet (ipad, androidos telefon, irodában win7, otthon linux) miatt kezdtem el használni a Chrome-ot, de sok sok kényelmi funkciója van, könnyű megszeretni.
-
Syl
nagyúr
Hét órakor indul a keynote. Tudja valaki milyen címen lehet(-e) nézni? iPad-en kukkolnám.
-
Syl
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6736 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest