Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
válasz
gidion90 #7395 üzenetére
ha két iOS készüléked van, ipad és iphone, és pl van egy pár napig ingyenes szoftver, játék stbés csak ipadre töltöd le, utána visszaugrik fizetősre, akkor ezután iphoneodra is ingyen lehet letölteni? vagy ilyenkor amikor akció van, iphonre és ipadre is töltsem le külön?
-
gidion90
tag
Igen, ez a szeptember 1 bezavarhat, de ha eleve az a hír, hogy iWork elérhető eszközökre, ami legújabb iOS 7 akkor eleve ipad-ek szóba se kerülhetnének, mivel azokon gyárilag nem az iOS7 van, iWork-öt meg inkább előny ipaden használni, mint iphone-on. SZóval konklúzió: Aki most aktiválja a kütyüjét, ami nyilván nem ipad 1 meg iphone 3G az majd szept. 18 után iOS7-et letöltve app-storeban majd látja fejövő ablakban, hogy hahó tölts le ingyen. ÁMEN vagyis így legyen!
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7072 üzenetére
szerintem akkor is a kompatibilisen van a hangsúly, tehát az ezeket támogató eszközöket ha megvásárolod, és szeptember 1 után majd ráteszed az IOS7-et, akkor ha belépsz itunesba akkor felkínálja neked! Mindegy, majd kiderül 18-után!
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7066 üzenetére
iOS7 kompatibilis, vagyis az ipad 2 meg iphone 4 is kompatibilis, szóval ha szept.1 után aktiválod, akkor ezek is megkapják, vagyis ez az értelme, neM?
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7064 üzenetére
"Ha a vásárló szeptember 1. után aktiválja először iOS 7 kompatibilis készülékét, akkor egy felugró ablakban megkérdezi, hogy le akarja-e tölteni ezeket az alkalmazásokat, így azok is beletartoznak ebbe a körbe, akik most vettek új készüléket, és annak a legelső aktiválása szeptember 1. után történt." akkor meg is a válasz! Ha szeptember 1 után aktiválom, akkor ingyenessé válik, hiába eredetileg IOS 6.2 van rajta, bár szerintem, lehet butaságot mondok, de amikor valaki aktiválja a készüléket, akkor mind az aktuális operációs rendszert húzza be a gépbe, ipadbe, iphoneba, nemde?!
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7064 üzenetére
az mit jelent, hogy új készülék? akkor is újnak számít, ha én szept. 18 után veszem meg a 128-ast? mert per pill még csak a pénzem van meg a régi 16GB-osból... illetve nem apple-nél veszem, hanem partnero, de mondták itt a topicba, hogy ugyanaz minden, gari stb
-
gidion90
tag
válasz
vadászcsiga #7062 üzenetére
Itt vagyooook!
Köszönöm a segítségeteket! Igazából azért jött fel ez a probléma, mert váltottam 128GB-os-ra és mivel sokat könyvtárazok így állandóan net közelben vagyok (egyetemi lakásomon nincs net) így a sorozatokat netről szerettem volna letölteni, mert vannak helyek ahol nem torrenten keresztül tölti hanem magában a 350mb-os filmfájlokat, de ezek még nem tartalmazzák a feliratot, vagy jobb esetben igen, és VLC playerrel akartam volna lejátszani, feliratot meg "feliratok.com"ról vagy hasonlóról rar-ban letölteni, de akkor problémába ütköznék, hogy a feliratfájlt a VLC programba töltsem fel? Vagy akkor van olyan open-in app amivel pakolgathatok jailbreak nélkül A-ból B programba fájlokat? Másik kérdésem meg azzal kapcsolatos, hogy ugye igaz az a hír, hogy IOS7-re ingyenes lesz az iWork (pages, keynote....) , majd szerintetek ingyenesnek fogja látni az akinek IOS7-es gépe van? mert most még 8.99 Euro darabja
-
gidion90
tag
válasz
siemenss65 #6883 üzenetére
Szerintetek mennyire van veszelyben az ipad ha jailbreak van, mivel még anno ipod touchomat jailbreakeltem es total jo volt meg minden, de egy ido utan no wifi jelet irt ki a beallitasokban... Felek hogy ez valami apple betegseg? Vagy ha jailbreakelem akkor lesz ilyen veszelyben?
-
gidion90
tag
válasz
Ragnar95 #6842 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
És mennyire kell tartanom attól, hogy 16GB-os? mert láttam egy sandisk wireless flash drive-ot 32GB ipadre. Illetve volt még ezer éve ipod touchom, első generációs, wifi elromlott csak úgy, hogy no wifi-t írt ki, egyik barátomnak meg iphone 3G-je is ugyanúgy wifi no lett, félek, hogy ez ilyen apple betegság 2-3 év után, hogy vedd az újat? Mi a véleményed?
-
gidion90
tag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Kérlek segítsetek! Kaptam egy ipad 4-et! 16 GB! nem tudok dönteni, hogy elcseréljem-e sony tablet Z-re, az bővíthető, meg vízálló, de a kijelzőben meg akksiban jobb az ipad, de android vagy IOS? Mit javasoltok?
-
gidion90
tag
Segítség kellene! Ha vennék camera kit-et ipad 4-hez, akkor ha van egy pl 64GB memóriakártyám és arra pakolok sorozatokat, filmeket, akkor le tudja majd játszani az ipadem? Ha pl nem szabványos a fájl, hanem divx, stb de van rajta VLC vagy egyéb lejátszó app? Köszönöm a segítséget, tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest