- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Természetesen igen, az iPad 3 és a 4 is retina kijelzős...Talán a hivatalos honlapon....
-
vadászcsiga
félisten
Gondolom az iCloud vezérlőpultot feltelepítetted?
-
Syl
nagyúr
Gyorsabb? Ez valami microsoftos idegrángás.
Nekem például sokkal fontosabb, hogy a böngésző kéz alá dolgozzon, kényelmes legyen használni és ami a legfontosabb oda-vissza szinkronizálja a kedvenceket, előzményeket, megnyitott tabokat az összes eszközömre (android, ipad, linux, win7). -
V.Stryker
nagyúr
A mindig tv app-al bejönnek a közszolgálati csatornák hibátlanul. Az euronews -nek is van appja. Mostanában pixeles kicsit, de egyébként az is jó.
-
erdoke
titán
-
szőröscica
addikt
Szerintem többször akad, mint a hatos tette. A háttérkép mozgatása az ipad döntögetésének függvényében jópofa, de ha a hasamon tartom, akkor levegővételkor is mocorog a kép, ami idegesítő. Nem lehet ezt kikapcsolni?
Egyébként fura és szokni kell. Egyelőre inkább nem tetszik, az alsó ikonsáv egyen szürkéje kifejezetten ronda.
-
Syl
nagyúr
Én a nem használt gyári appokat elraktam a legutolsó oldalra.
Billentyűzetet nem lehet cserélni, de szerintem nem is kell. Androidra megvettem a Switkey-t is meg a Swype-ot is, de az iPad-é a legjobb. Nekem piszok nagy kezem és ujjaim vannak, de még nem volt szükségem nyilakra. A beépített nagyító nagyon jól végzi a dolgát, majd meglátod.
Az utolsó mondatot nem értem. Smail? -
bigdady
nagyúr
ne exchange-ként állitsd mert úgy már nem lehet jan óta.
itt nem kell kipucolni a gyári dolgokat, ez nem android
nagyon optimalizált a rendszer, appokat sem kell bezárni nem lesz lassú sosem. De majd tapasztalod úgy is, Csak használd ennyi. nincs buhera lehetőség, ez más világ
-
vadászcsiga
félisten
Új lap csak akkor keletkezik ha átviszel egy appot a következő oldalra, üres nem lehet.
Gyári appokat nem lehet torolni, illetve tiltani lehet a beállítások, általános, korlátozásokban. Bekapcsolod, majd kipipalod ami nem kell, és az nem is fog latszódni, ettől függetlenül a gepeden marad -
erdoke
titán
Az iCloud nem egészen olyan, mint a Dropbox. Leginkább automatikus, a háttérben történő folyamatokra épít, nem is igen van saját app felülete. A képeid tényleg automatikusan felmennek a háttérben, ha bekapcsolod a Photo Stream-et, ellenben a Dropboxnak futnia kell.
Az iTunes egyaránt jelöli a zeneboltot és a számítógépes szinkronizáló progit.Egy alkalmazást ideiglenesen letilthat a fejlesztő, pl. ha egy nagyobb frissítést készít elő, és addig nem akarja, hogy a régit töltsék.
-
Ragnar95
félisten
Az iMessage az Apple saját internetes üzenetküldő rendszere, tehát más iOS és OSX felhasználóknak küldhet vele üzeneteket interneten, amit ugyanúgy az Üzenetekben jelenít meg, mint az SMSeket, de ugye nem kell érte fizetned, mivel neten keresztül megy, illetve képet is tudsz pl küldeni.
A FaceTime videótelefonálásra jó, illetve mostmár csak hanghívást is kezdeményezhetsz vele iOS-t vagy OSX-et futtató eszközökre. -
-
vadászcsiga
félisten
Ha ide a sorozatszámot beírva stimmel, akkor nincs semmi vesztenivaló. Elvileg aktiválatlannak fogja mutatni, vagy ha aktiválták akkor meg hogy meddig garis.
Én a Keletinél egy zálogboltban! vettem a 2-esemet és semmi baja, ugyanígy jártam el, fél év gari volt még rajta. Fostam én is de ipadnél nincs bukta mert sorozatszám alapján megy a szervíz
-
Syl
nagyúr
Samsung Tab 8.9-ről váltottam. Érdemes. De azért pár apróság hiányzik (pl. es file explorer, mx player, transmission remote gui)
A PDF-eket sokkal simábban viszi az iPad, de a Tab gyári böngészője szerintem jobb.
Az iPad nehezebb, de az aksi sokkal tovább bírja.
Viszont az iOS ötujjas task-váltása verhetetlen (pedig androidra megvettem a GMD GestureControl-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest