- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok ez tényleg nem tudja az LTE-et, Mert mindenhol úgy van hirdetve! Akivel elcseréltem az mondta hogy csak 3 G-én megy! Mi az igazság ebben? Köszi a válaszokat!!!
-
pusihusi
addikt
Felraktam az Ios 7 bétát, miért csak a 6.1.3- at engedi visszarakni? Van rá lehetőség egy régebbi IOSt vissza rakni? Köszi! FLx: Hol olcsóbb 40-nel?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok ezt a tinyumbreláa hogy kell kitölteni? [link] Aki ért hozzá priviben segítene? Köszi
-
pusihusi
addikt
Szia én Ipadot vennék, igaz ez kétmagos, amaz 4! De optimalizáltság tekintetében az Ipadok verhetetlenek! '3 gb-én rengeteg könyv és egy pár avi film elfér! Nekem volt már Androidom tabletben telefonban is, de az Apple termékei szerintem csúcs igaz egy kissé túl árazottak! ( Az Ipad 3-ra gondoltam)
-
pusihusi
addikt
De én úgy érzékelem hogy jobb mint a 6.1 ! Nem laggol, nem akad ki, folyamatosan működött, csak mint írtam, 2. nap belassult! De még így is jobb mint 1 négymagos Galaxy! Miért írjam azt hogy laggol meg stb. ha egyszer nem igaz! Nem akarok megfelelni senkinek csak az objektív valóságot írtam le ami az"Én" Ipadommal történik!
-
pusihusi
addikt
válasz
ittakary #6049 üzenetére
Sziasztok nem azt írtam hogy 100%-as tökéletes, mert akkor nem ez lenne a tizenötödik tabom, de jobb gyorsabb így is mint 1 négy magos G
alaxy
Ja még annyi, hogy a második napon egy kicsit belassult, így visszaraktam a hatost, mert állítólag ez csak a fejlesztőknek adták ki 99 dollárért. És valamit olvastam hogy könnyen lehet belőle tégla ha nem fejlesztőként használom!
-
pusihusi
addikt
válasz
pusihusi #6033 üzenetére
Balfaszkodtam, megvan! Lam:: Ha így csinálod jó lesz! Nem kell hozzá jailbreak, hiszen ez a hivatalos béta verzió. Először is le kell tölteni. Majd ha letöltötted elindítod az iTunes-t, csatlakoztatod az iPad-ed.
Itt az iPad-nél kiválasztod, hogy frissítés, de úgy, hogy nyomva tartod a SHIFT gombot és úgy kattintasz az UPDATE gombra.
Akkor előjön egy ablak, itt kitallózod a letöltött fájlt, kiválasztod és elindítod a frissítést. Max 10-15 perc és fent van.
-
pusihusi
addikt
Oké fent van IOS 7, hogy kell lekapcsolni a Ipadot? Gomb piros csík....semmi!
-
pusihusi
addikt
[link] A béta linkje, valaki felrakta már milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest