- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzuss
tag
Visszatérve az iLife cuccokra, ha van egy ID-m amit már használok, és veszek egy új eszközt (hivatalos, nem aktivált), akkor ha a már meglévő ID-vel jelentkezek be először, akkor megkapom ingyen a csomagot?
-
buzuss
tag
Örömmel láttam, hogy a Garage band ingyenes.Ez csak ideiglenes, es a robbi Apple app is kaphato lesz ingyen?
-
buzuss
tag
válasz
gyantaszuz #7340 üzenetére
Ja, meg a spotlight.Nekem valahogy hiányzik az az áttetsző billentyű, amit nézegettem bétákban. Valahogy bejövős az a kis hülyeség.
-
buzuss
tag
Basszus, semmilyen appot nem tudok letölteni az appstore-ból
Szerk: dunsztom sincs róla, hogy mi volt a hiba, de már elmúlt
-
buzuss
tag
Azt nem tudja valaki, hogy a bétákban látott áttetsző billentyű miért nincs itt sehol? :S
-
buzuss
tag
válasz
szőröscica #7292 üzenetére
Kilehet kapcsolni: Kisegítő leh./ mozgás csökkentése
-
buzuss
tag
Na, csak fentvan! A spotlight search, háttérválasztás buggos, kissebb animációs hibák vannak, de elhanyagolhatóak számomra.Ami fura, hogy ez az átlátszó billentyűs izé gyári appoknál sem működik, pedig beta2-ben működött...Nekem tetszik ezektől függetlenül.
-
buzuss
tag
válasz
malnabokor #7214 üzenetére
Sajna iOS téren elég basic a tudásom szóval csak annyit tudok, hogy lehet, de nemtudom hogy hogyan.
Szerk: akkor elnézést a félretájékoztatásért.
-
buzuss
tag
Valakinek fel van rakva a GM edition, és ha fent van, akkor mit gondoltok róla?Buggok, komolyabb hiányosságok vannak esetleg?
-
buzuss
tag
Sziasztok, nem tudjátok, hogy az iWorks appok csak új felhasználóknak lesz free, vagy mindenkinek?
-
buzuss
tag
Szerintem borzalom...csak ugy lehet bezarni a vidit appon belul, h lehuzod, majd oldalra.A visszagombot rohadtul hianyolom.A leirasnak adtak egy teljes reszt, de nem jelenik meg a teljes, es a deltoltesi datum se.2 darab kapcsolodo videot latni, a tobbihez kulon kell bemenni.Egyeb gond? Had gondolkozzak...
-
buzuss
tag
Mi a feszkes fene ez a frissitett jutyuk!? Nehogy frissitsetek!
-
buzuss
tag
válasz
vadászcsiga #6242 üzenetére
Tulaj képpen miben különbözik az earth, és a maps?
-
buzuss
tag
Szaisztok, egy elég hülye kérdéssel fordulnék hozzátok, mégpedig azzal, hogy milyen screen protectort raktnátok ti az iPadetekre.Glossyt, vagy Anti glaret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest