- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz
hengelhof #7564 üzenetére
Nalam nagyon rosszul. Lassabban tolt be az osszes oldal minden bongeszoben, akadoznak neha az animaciok, egy csomo alkalmazas crashel egyfolytaban. Utobbit betudtam annak, hogy meg nem frissittettek oket ios 7re. Az uzemido latvanyosan csokkent nalam. Mostmar "csak" het orat bir kb, pedig meg egy eves sincs, szoval az nem lehet gond. Volt minden, gyari beallitasok visszaallitasa, csinaltam full gyalulast, semmi eredmeny. Nalam katasztrofa, masnal megis szepen mukodik, szoval lehet en szurtam el valamit.
-
@matthew@
őstag
válasz
hengelhof #5211 üzenetére
Jön is
Fruit Ninja HD ingyért és Dungeon Hunter 4
-
agabe
addikt
válasz
hengelhof #4683 üzenetére
Ha a 8mm HD-t vetted meg (iPad-ra külön szoktak apook lenni), akkor az nem egyezik a telefonos verzióval feltételezem.
Az IOS tabletes opztimalizálásnak is vannak hátrányai..ilyen androidon nincs, viszont azt gondolom a 8mm-et inkább tableten jó játszani (mint a legtöbb olyan jétékot ami erősen épít a vizuális élményre), telefonon nehézkesebb sokkal. -
-
megema
őstag
válasz
hengelhof #3856 üzenetére
Normálisabb programoknál elő lehet hozni olyan lehetőséget, hogy "Open In ..." és akkor kiválaszthatod a fájl megnyitására képes programok közül, amelyiket szeretnéd. Ha hosszan rányomsz a listában az adott filmre, nem jön fel ilyen? Esetleg lejátszás közben is lehet ilyen lehetőség, bár az inkább a dokumentumnézegetőknél (pl. Foxit) van így.
-
claire78
senior tag
válasz
hengelhof #3677 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kíváncsiság szintjén.
Én is kezdő Apple-ős vagyok
, fájlkezelőt melyiket ajánljátok? SMB kezelés mindenképp kellene bele, és ha lehet két ablakos legyen, mint a Totalcommander.
Illetve, használ vki médialejátszó mellé iPadet? Transmission kezelő program esetleg? Böngészőben nem igazán frissül, és nem tudok torrent fájlt feltölteni, csak képet enged.
JB segít majd ezeken a gondjaimon? -
válasz
hengelhof #2657 üzenetére
Érdekes... Hazaértem a melóból, itthon kapom rendesen mint szoktam. Elég sz.r a melóhelyen a wifi, de állandó a kapcsolat, csak kicsi a térerő. Lehet valami ilyesmi az oka? Ugyan ezt tapasztaltam az i5-ön is.
powerup2
Nem kell iPhone a net megosztásához. Elvileg bármelyik erre képes telefon kapcsolódik az iPad-al.
Londonban sokakat láttam iPad-al fényképezni, ott nem ciki ezek szerint. Itthon én sem próbálkoznék meg vele.
Szerintem is röhejes, valamint 5 percen belül kikapnák a kezemből.
Sokat használom egyéb célra. amikor kellett a net és nem volt wifi a közelben, 1 perc sem telt el mígy megosztottam a 3g-t. Persze 4g-hez más teló kell. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
hengelhof #2189 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Az otthoni nas-om, amin a filmek vannak, az tud streamelni hálózaton. Zsír lenne ha itt a melóban tudnám nézni a filmeket.
Egyébként ha egy proginak van frissítése elérhető, de nem akarom frissíteni, a frissítést jelző piros számos pöttyöt az appstore ikonjáról,hogy lehet eltüntetni?
-
Vasy09
őstag
válasz
hengelhof #2023 üzenetére
Köszi szépen, igazából ezekre voltam csak kíváncsi, mert én is inkább a mini felé hajlok!
A játékot meg úgy értsd a telón, hogy két lukas percemben, azon utöm el az időt!
Amúgy meg otthon van az Xbox 360 ami teljesen kielégíti a játék iránti vágyamat!
) Szóval azért is írtam, hogy a játék annyira nem lényeg!
Köszi még1szer!
-
ii77
tag
válasz
hengelhof #2021 üzenetére
Nem kidudorodás
, inkább "színátütődés" a vékony fedőanyag miatt lehet. A sötét szinűeknél szerintem kicsi az esélye. E-mail-t írtam a budaörsi MM-nek, csatolva a fotókat. Válaszul jött: "Kérem, a terméket minden tartozékával, illetve a vásárlást igazoló eredeti bizonylattal hozza be áruházunk vevőszolgálatára, a reklamáció rendezése végett. Várjuk áruházunkban!". (Úgy visszaraktam a dobozába, mintha most vennék le a polcról, még a tisztítókendőcskét is visszaadtam origináltan.) A vevőszolgálatra vittem, rácsörögtek a vezetőjükre. Közölte velük, h visszavétel. Kaptam róla papírt, majd irány az egyik pénztár, ahol MM ajándékkártyára tetettem a 19.990 Ft-ot. Ez minden MM és akkor még Saturnban 5 éven át érvényes. Azóta ezzel fizettem a Mammut Saturnban egy átlátszó Griffin OutFit-ért. Így újra van hátlapvédelem az iPad3-mon.
-
Zanik
addikt
válasz
hengelhof #2017 üzenetére
Egyszerű: kerülni kell a szmötyis felületeket. Meg mielőtt visszahajtanád, ránézel, hogy nincs-e rajta valami olyan, ami megsértheti! Ennyi erőből amúgy elég egy kis porszem az ujjadra, amit nem veszel észre, és simán végigszántod vele a kijelzőt. Azt meg nem lehet elvárni, hogy minden használat előtt akkurátusan kezet mosson az ember. Vigyázni kell rá, amennyire lehet, de nincs értelme túlzásba vinni.
-
ii77
tag
válasz
hengelhof #2017 üzenetére
Nem tudom olvastad-e ezt a hozzászólásom: [link] Szerintem azért elég ellenálló a frontüvege. De természetesen én is nagy becsben tartom, nincs más, oda kell figyelni, hova teszed és időnként letisztogatni a covert. Ezért is gondolkodom a bőr smart coveren. Hosszútávon is időtállóbb, tisztíthatóbb.
-
Zanik
addikt
-
erdoke
titán
válasz
hengelhof #1495 üzenetére
Nem tudom, az iBook enged-e megnyitni bármilyen ebookot, de legalább egy tucatnyi olvasó app van, amivel .epub-ot meg tudsz nyitni.
Szerintem nem fogod megbánni, amire az ARM-os tablet való, abban az iPad a legjobb. Hardverben a kijelző, szoftverben a közel 300e tabletre optimalizált app miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest