- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már nekem is egy független air-om van tegnap óta. A helyzet nem valtozott a 3-ashoz képest. Telenoros net megosztás nem lehetséges. Egyre jobban ugy tűnik. A legdurvább az egészben,hogy 2 Telenor boltban voltam,össze-vissza magyarázták,majd feladták és azt mondtak be ismerve nem értenek az Ipad- hez,hívjam a1220-at. Ott megígérték ,hogy visszahívnak,természeten senki nem hívott vissza. Írtam mailt is meg tegnapelőtt,semmi reakció....na ez a durva...
-
-
És milyen állapotban vannak így a kütyüid? Én is szívesen használnám minden nélkül, de annyira kényesek. Van egy SG2-em. Arra már direkt nem vigyázok. Jó nem dobálom meg ilyenek, de csak úgy használom már vagy 3 éve. A kijelzője karc nélküli. A müa. burkolaton néhány mikrokarc, de semmi rendkívüli.
-
erdoke
titán
Feltevésünk nekünk van, nekik adataik vannak letöltésekről, panaszkodókról, stb. Ezért mondtam, hogy nyilván oka van annak, hogy így alakult, és X Apple appnak van iPades verziója, míg Y-nak nincs.
Aki iPades órát akar, ez most először ingyenes: The Clock Collection
-
erdoke
titán
Úgy mondod ezt, mintha az iPhone-os app 1:1 áttölthető lenne iPadre. Tehát ott van, de a gonosz Apple pusztán szívatásból nem teszi rá iPadre.
Nyilván nem véletlen, hogy éppen az időjárás és tőzsde app, ill. a számológép és az iránytű iPades verziója nem került elkészítésre. Korábban voltak is erre Apple által javasolt appok a boltban.Munkára iPad + fapados számológép? Ne nevettessetek!
-
erdoke
titán
Ezek közül (beleértve a számológépek is) éppen az órát használom a gyáriak közül, úgyhogy nálam jól eltalálták, amikor azt beletették.
Most őszintén, sokkal jobb ingyenes vagy filléres app van mindegyik feladatra. Egy 0.89-ért beszerzett Calc Pro HD-hez mégis hogyan mérhető a medvetalphoz méretezett gombos gyári számológép? -
madgie
titán
Akkor felmásolja rá. Wow, nagy kaland, iTunes-ban import az adott alkalmazásnál, voilá.
szerk: igen, külső feliratos filmet is visz. nPlayer például. Ha meg nem akar párszáz forintot fizetni egy alkalmazásért (ami szvsz fillérb@szás iPad esetében), akkor konvertáljon, égessen bele feliratot PC-n.
szerk2:amúgy megvan az előző hozzászólásomnál a mondat vége? "ahol működik a stream is". Ne haragudj, de ilyen válaszoknál azt érzem, hogy mindegy, csak mondjunk valamit, kössünk bele.
-
csab2
veterán
Rájöttem, mi történt. A Gmail fiókom a jegyzeteket is szinkronizálta, amit nem is tudtam. A hétvégén egy kis takarítást végeztem a Gmailemben és töröltem a "minden levél" mappa tartalmát. Alapból oda teszi a jegyzeteket is. Mivel azokat is kitöröltem, törlődtek az iPadről is.
Jó ezt tudni.Vadászcsiga:
Okosabb vagy mint én. 😉 -
Spotify-nál (hasonló szolgáltatás, mint a Deezer) tökéletesen működik a zenés csúszka zárolt képernyőn és a vezérlőközpontban is. Szerintem ez a Deezer app hibája.
Egyébként továbbra is nagyon elégedett vagyok az iOS 7-tel. Egyszer sem fagyott le, indult újra, lassult be, pedig elég sokat használom az iPad-et. -
-
-
-
NGA
addikt
Ez így szar. Nem csak én látom így, rengetegen szidják ezt a baromságot.
Pl. nyitsz egy oldalt. Lefele görgetsz. Eltűnik a tab erre. Ráböksz egy linkre, átmegy másik oldalra. Majd vissza akarsz térni, akkor előbb, húzogatni kell, hogy előjöjjön a tab, majd utána tudom megnyomni a vissza gombot. Mindjárt megmondom mit húzogassanak.
Letöltöttem a mercury browsert inkább. -
agabe
addikt
+1
a sima wifisekben nincs, azzal csak akkor latsz valamit ha van wifi jel a kozelben.
Ki kell problani, hogy esetleg a telefonrol osztott wifi jel (ami ugye 3-Gn jon a teloba) is tartalmaz-e az ipad szamara kinyerheto infot ahhoz, hogy meg tudja talalni magat a terkepen, de akkor mar (ha egyaltalan mukodik) egyszerubb a telefonnal navigalni -
Ragnar95
félisten
A 2GB RAM pont a kétszerese az 1GB-nak, ami az iPadben van....
Ezen kívül az egyik egy asztali gép, míg a másik egy tablet, tehát ne várd el ugyanazt a tablettől, mint az asztali géptől...
Amúgy milyen iPad ez? Csak mert én iPad 3-mon most épp 7megnyitott tabbal vígan léokedek egyikről másikra úgy,h nem tölti újra őket, semmit nem lőttem ki a háttérből és még mindig van 247MB szabad RAMom... -
Ragnar95
félisten
Már nem azért, de ha a lapokon több adat van, mint 1giga, akkor fizikailag nem tud annál több adatot eltárolni semmilyen oprendszer sem...
Ha egy 1 giga ramos asztali gépen megnyitod ugyanazokat a tabokat, ugyanúgy újra fogja tölteni őket...
Blaise: és ez működik rendesen? Csak mert néha nem jönne rosszul, viszont 8-10k-t nem adnék ki egy átalakítóért, de ez a 4k még pont ingerküszöbön belül van -
arcsi84
aktív tag
Köszönöm, hogy ilyen részletesen foglalkoztok a témával, sokat segítetek a döntésben.
Amúgy a 16GB kb mennyire elég, pl egy infinity blade 1-2 vagy egy nova 3 mennyit foglal el a tárhelyből?
Mert filmet csak addig tárolnék esetleg amíg megnézem, de letöltött programokat azért nem törlök. -
agabe
addikt
dehogynem erosebb a legjobbake...nexus10 pl. igencsak brutal, de a gyengebb optimalizalas miatt erosebb vas kell, hogy ne maradjon le android jelenleg. Hasznaltam is a nexus10-et, es tenyleg bika, de nincs olyan alkalmazas amiben lathato lenne a hardver utosebb mivoltja mondjuk a 4-es ipadhoz kepest, es nalam keparany miatt nem jott be igazan (bongeszesre pl. jobb az ipad keparanya), nomeg android uncsi volt mar.
Ha egyszer eljutnak odaig, hogy hasonlo lesz az optimalizaltsag, akkor ott sem lesznek brutalabb vasak, mert a gyartok nem hulyek, csak most kell meg, de pl. nexus7 eleg jo pelda arra, hogy egy (ma mar) eros kozepes hardveru androidos cucc is igen kivaloan mukodik, es annak optimalizacioval sincs kulonosebb baja, mivel referencia keszulek. nekem ugyan kicsit kicsi (az ipad mini is az szamomra), de ez egyen fuggo merre/hogyan/mire hasznalja valaki tobnyire, de az tuti, hogy amint a csucs androidos teloknal is a hardver erosebb mint iphone5-nel a csucstabletek sem kivetelek...csak ez nem lathato/erezheto felhasznalokent, igy nincs is nagyon ertelme filozni rata melyik jobb hardverben.
Az a jobb amelyik valakinek jobban tetszik,es amelyik tulajdonsagait (szoftverbol fakadokat is) jobban preferalja, es azt is erdemes megvennie. -
-
agabe
addikt
azért fekvőben sokkal stbilabb a smart coverrel.
picit magas a súlypont és kicsi a megtámasztás, és ha véletlenül jobban megmozdul amire leraktad (belerúg valaki figyelemetlenségből az asztalba pl.) akkor simán el tud dőlni...főleg pofával előre, mivel arra nincs támaszték.
Nekem ágyon (simán letéve nem mozgatva) megette, így saját tapasztalatból beszélek, igaz landscape módból is el tudott dőlni egyszer már, pedig az normál helyre téve tényleg stabil...lehet, hogy az ágy túl puha, de valahogy nincs kedvem kipróbálni állítva egy keményebb felülteten otthagyva -
manchester85
veterán
Nem a funkciókra, hanem a gyakorlati tapasztalatokra lettem volna kiváncsi. Nem szeretném, ha lassulna a tablet.
Cyberpunk!
Az a baj, hogy en mar nem egyszer megegettem magam a frissítésekkel. Szépen lassan azt veszi észre az ember, hogy az Apple fokozatosan lelassítja a készüléket.
-
ROBOTER
addikt
50eFt van az magyar APR-eknél (kivéve Starking) a csúcsgép 3. gen. és 4. gen. között. És kapkodják. Reggel pl. XMS-nél a feketéből még 4 fajta volt, délben 3 fajta, most 2 fajta.
64GB + Cellular => 249.900 vs. 199.900
Ha neked ez pár ezer forint...
+ a 4. gen képernyőjének minőség erősen vitatható, és ha már valakinek vannak cuccai az 1-3. generációhoz (pl. CCK), annak azért megfontolandó.
-
Keksz
senior tag
Nem, az apple.hu -n rendelte 10.31-én, vagy 30, erre már nem emélszem pontosan és onnan küldték.
AC3, ja-ja, sajnos minden lejátszóból kivették, akik nem akarnak csengetni a Dolby-nak, ezért pl. nem lett volna szabad az Oplayer-t frissíteni, mert most csak ez a CSICSKA CineXPlayer-ünk maradt! Vagy akinek régen volt más, VLC, stb. azoknak az... :-(
Az Ipad4 nekem is nagyon bírja, meglepően jó az akku.
Nem úgy áll mint az Ipad 1 hogy 1 óra film 10% akku, hanem sokkal kevesebb.powerup2: Apple fórumán írta egy arc hogy neki még aznap küldték a cserekészüléket. Itt meg tologatják az ügyet A-B-C személyek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest