Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopali
aktív tag
Nálam is előfordul, hetente max egyszer.
-
szabopali
aktív tag
Én bookbook-ot használok. Lehet, hogy veszítek a vékonyságból, cserébe komoly védelmet kapok, nem is beszélve designról.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Ragnar95 #4197 üzenetére
Hát pont ez az. Mutassák meg csak szépen a pofikájukat, hátha valaki pont ez alapján.
Teljesen természetes emberi reakció: " hogy a kezét törném el ha elkapom". Az arcát meg ki is plakátolom ha meglesznek az összes nyilvános helyen, h sose legyen kedve, legközelebb. Na meg az emberi jogok! Egyébként is, hol van az már?
Na meg előre megtervezve, más kárára, etc etc etc. Majd a fiúk megmutatják, h hol a szappan. -
szabopali
aktív tag
Ameddig nem oldódik meg ez a AC3 mizéria addi: HBO GO. Minősége rendben, választék ismert. Persze ha nagy moziról van szó akkor házimozi. Full hd, 5.1. Ebből nem is engedek.
-
szabopali
aktív tag
Akkor leszek én a második😃mindenkinek jo egészséget, restore mentes karácsonyt🌲
-
szabopali
aktív tag
Már régebben ajánlottam, de biztos feledésbe merült: airplayer! Abban azesetben ha közeledben van és wifin eléred a HD et amin a filmjeid vannak, a legjobb választás a filmnézésre. Hang, kép(720p) tökéletes. Persze ha utazol akkor nem ez a megoldás.
-
szabopali
aktív tag
válasz
tomi5244 #2144 üzenetére
Vadi új! Nekem is onnan van, teljesen tiszta! Beszéltem veluk, nyàron a vásárlás alkalmával és beavattak az olcsóság titkába. Bármikor bárkinek nyujtanak erről is felvilágosítást! No para! Érdeklődj bátran.
hengelhof
B)(/B) abban az esetben ha a pc-d látja a HD - t akkor az air video appnak megmutatható az utvonal. Y
[ Szerkesztve ]
-
szabopali
aktív tag
Ezekszerint ha jól értelmezem, air video app használata esetént -ami az aztali géppel van streamelve és az ott található HD-ken lévö filmeket elérve - az apple tv segítségével, a Tv re vetítve, az iPad, kvázi egy média player szerepét tőlti be? És ha így van, akkor a mínőségi adatok ( felbontás, képméret ) megegyezenek egy a rögzített film eredeti specifikájával? Vagy veszteséges? Természetesen az "air video" app tudását figyelembe véve!
-
szabopali
aktív tag
válasz
powerup2 #1700 üzenetére
Régebben már irtunk róla: "Air Video"! ( lehet, h nem ebben a topikban ) a pcden lévő, filmeidet tartalmazó könyvtàrad megosztod es máris nézed a mozikat! 720p felbontást parádésan tolja, minden kiterjesztést felismer, hang, felirat müxik! Nekem nagyon bevált, tárhely problémám megszünt, csak jókat tudok mondani az appról.
-
szabopali
aktív tag
Én a bejelentéstől számítva pont 31napra vettem,
bumm és akkor mi van? Mindig tudjuk, h lesz jobb stb. Nekem a jelenlegi is tökéletes. Akkor ez volt a polcon ezt vettem le, ennyi.
-
szabopali
aktív tag
válasz
twosixxx #1530 üzenetére
Ha filmeket is szeretnél nézni rajta akkor használd az "airvideo" appot az látja a pcden lévő filmeket és máris nincs gondod a tárolással. Hátránya annyi h a pc is üzemben van, de ez nálam nem gond mert vlki mindig használja, tehát szinte napi 20 órát használatban van. Egyszerűbben, kvázi mint egy média player amit az iPadon használunk. Innen már csak egy lépés és ha akarod ki teszed a képet a tv-re ha szeretnéd. 720-as felbontásig simán müxik.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Daniel Alves #1482 üzenetére
Nekem ilyen van! mielőtt lecsesznétek, tudom, h ízlések és pofonok...nekem nagyon tetszik, no persze ezért is vettem meg. Tapasztalat: bárhová megyek, tárgyalás, magánbeszélgetés, mindenki imádja (csajok főleg) és NEED felkiáltással keresik azonnal a neten. Hozzáteszem sokkal olcsóbban is hozzá lehet(tet) jutni. Egyszóval tudnám jellemezni igazán: elegáns!
-
szabopali
aktív tag
válasz
Daniel Alves #1353 üzenetére
Èn is, én is! Délben hozta a futár. iPad3 16 GB black +twelve book book. Telo melé pazar.
-
szabopali
aktív tag
válasz
szabi_toth #978 üzenetére
És ez itt most csak azért "reklámozom" mert színválasztás ügyben, a tegnapi megrendelésem után, felhívtak, h amennyiben stb. stb.....úgy természetesen, tudják tartani a szállítási időpontot. Ráadásul mellényomtam és a fehéret rendeltem,-gondoltam most már mind1- de mivel az nincs éppen jól jött a színváltás.
Korrekt, udvarias és segítőkész volt a munkatárs, kérdésemre az is elárulta, hogyan oldják meg az ár alacsonyan-tartását. Ha bárkit érdekel bátran telefonáljon, elmondják szívesen.
Úton van az áru! Ez itt lentebb így már idejét múlta! Ezután a hsz után ki is veszem.
-
szabopali
aktív tag
Tudjátok, kijelző ide, felbontás oda, fényképező emide, iTunes amoda -igazándiból nekem sincs rá szükségem- de megveszem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Microsoft Surface Go
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052