- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok! Hogy ne kelljen a tabot mégegyszer Brno-ba küldenem, új tokot tervezek vásárolni, mert ez a mostani neoprém annyira nem vált be.
Ti melyiket preferáljátok jobban? A kihajtható mágneses-félét, vagy a zipzáros, kemény (műanyag) feledelűt? Melyik védi jobban a kijelzőt? :-)
Köszönöm előre a válaszotokat, további jó fórumozást! -
Zsombo®
csendes tag
válasz
jacksly #2065 üzenetére
Sziasztok! Múlt hét pénteken jött meg a tabletem Brno-ból. Semmit nem kellett fizetni, garanciálisan kicserélték a belső kijelzőt. Elég gyorsak voltak, egy hét alatt megvolt az egész procedúra. Teljesen jól működik, és a gyárban még feltöltötték az aksit is.
Nekem eddig semmi bajom sincs az ASUS-sal, sőt kifejezetten tudom ajánlani....
Szerintem azért volt garanciális javítás, mert a 'külső kijelző'-vel nem történt semmi, a belső kijelző csak elrepedt, nem tört ripityára.
További jó fórumozást, sziasztok! -
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudná valaki megsaccolni hogy egy belső (törött) kijelző cseréje kb. mennyibe fog kerülni? -
Zsombo®
csendes tag
válasz
mgTerminator #2040 üzenetére
Hát ez jól hangzik...
És vélhetően ez is kb. 180 euróba fog kerülni?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
mgTerminator #2038 üzenetére
De ha nem repedt el a kijelző, csak akkor látszik, ha be van kapcsolva, akkor se számítsak garanciális javításra? Mert ha nagy ütés érte volna akkor az is elrepedt volna...
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
Avicularia #2032 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, és tanácsot!
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt ezen a fórumon, ezért előre elnézést kérek esetleges hülyeségeimért.
Karácsony óta van meg az Asus tf300t tabletem dokkolóval, és eddig nagyon meg voltam vele elégedve. A múlt héten viszont éppen nyaraláson elromlott/rontottam. A hátizsákomban volt dokkoló nélkül egy case logic neoprém tokban, mellette csak egy összehajtott esőkabát, az előtte lévő zsebben egy telefon és egy szemüvegtok volt. Az eset úgy történt, hogy a metrón tömeg volt, lökdösődés, a leszállásnál pedig egy nagyobb ütés érte a hátamat. Az első gondolatom persze az volt hogy baj történhetett a tabbal, de nem volt időm megnézni, meg nem is igazán volt nagyobb ütés...
Később mikor már el is felejtettem az esetet, akkor vettem elő (nem volt bekapcsolva) és nem látszott semmilyen sérülés a kijelzőn, de amikor bekapcsoltam, csak azt lehetett látni, hogy a gorilla glass alatti üveg elrepedt és csak fények villóznak. Egyébként működni működik, zenét tudok csak rajta hallgatni a dokkolón lévő fizikai gombok által.
Szerintetek garanciálisan ezt javítják, vagy ha nem, mennyibe fájhat a szerviz?
Válaszotokat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest