- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
Szia!
Kipróbáltam ezt a cold boot dolgot, de vegyes eredmény született. Sikerült belépnem a "kezdő" menűbe, majd kiválasztottam az rck ikont, volt egy kis hókuszpókusz majd egy döglött droidot kaptam piros felkiáltó jellel a hasában "HIBA!" felirattal
Ezt még 2x sikerül előidézni, majd a középső ikonnal elindítottam a rendszert minden gond nélkül. Úgy néz ki most tovább ment 57%-nál, de a végén megállt 98%-nál miközben a kezdő képernyőn azt írta "feltöltve", de a led nem váltott zöldre.
Most akkor hogyan tovább? Valamit rosszul csináltam?Köszi,
toto -
toto76
tag
Nincs még egy éves a gép, de a gariztatása nem olyan egyszerű, mert úgy kaptam. Az érdekes az, hogy a billentyűzetről simán feltölti egyből 100%-ra. Usb-ről még nem próbáltam, de onnan mintha nem töltött volna (biztos én vagyok a béna)
Üdv,
toto -
toto76
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a tablettel, hogy csak 57-59%-ig tölt fel első körben, majd egy újraindítás után tölt tovább. Teljesen mindegy, hogy mennyi ideig van a töltőn (volt hogy egy éjszakát fennt volt) mindig ua a séma. Gyári minden rajta, semmi buhera. Volt valakinek hasonló? Illetve mi lehet a gond?
Előreis köszi a válaszokat.
Üdv,
toto -
toto76
tag
Sziasztok!
Nos kipróbáltam.
A telefon (Galaxy SIII) először szólt, hogy valami nem stimmel a kártyával és formázni kell. Formázás után simán látta a kártyát. Belevágtam a tabletbe és ugyan az volt a jelenség (belassulás/lefagyás, kártya nem látszik). Beleraktam a teloból a 16 gigás, class 4-et és simán olvasta azonnal. Most akkor mi a fene van?
Kártya vagy tablet?Köszi,
toto -
toto76
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ha beleteszek a gépbe egy Kingston 32 GB SDHC kártyát, akkor "lefagy" az egész. Ha türelmesen várok kb 2-3 perc után működik ugyan, de nem látja a kártyát. Újraindítás után sincs változás. (gyári rom, 4.1.1 droid van rajta). Ötlet?
Üdv,
toto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Revolut
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest