- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Yettel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #963 üzenetére
Csatlakozom. Nem is a billentyűzet vagy a keret okozza a nyomokat, hanem pontszerű sérülések jelennek meg rajta, amit valszeg az okoz, hogy túl szűkre záródik össze és a közte maradó porszemek megnyomják a kijelzőt. Ugyebár tudjuk, hogy nincs az az edzett üveg (még), amit a porszem ne tudna bántani.
Vagy fólia vagy összecsukásnál rendszeresen egy kendőt kell közé rakni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
r3dsnake #856 üzenetére
Az érthető.De az nem mindegy, hogy az adott svéd ASUS milyen garanciával hozta forgalomba a készüléket.
Local
Local pick up and return
global pick up and returnHa a legelsővel, akkor nem küld érte futárt. Ha a másodikkal, vagy harmadikkal, akkor volna elérhető a futár garancia a linkelt RMA oldalon.
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #853 üzenetére
Jogos. Köszi ,hogy megkerested
Egyébként jellemző. El se tudjátok képzelni,micsoda inkompetencia van mindenhol. Sok ügyfélszolgálatos nem tud egy címet normálisan leírni,még akkor sem,ha lebetűzöd neki. Otthon ezeket az embereket páros lábbal rúgnák ki a munkahelyükről,ha így végeznék a munkájukat. Itt meg mindenki mosolyog rád az igaz,meg udvarias,csak éppen mintha egyáltalán nem érdekelné az embereket,hogy mit mondasz.
Htc one x-el is az volt,hogy találtam rajta egy pixelhibát. Bevittem a telenor-hoz ,és mondtam a csajnak,hogy elvileg a papíron az van,hogy a vásárlástól számítva 2 héten belül cserélik,ha valami baja van. Belül voltam ezen az időn, és mondtam neki,ha nem cserélik mégse,akkor ne javítsák mert kell a telefon. Persze,hogy javították és 3 hétig odavolt a szervizben. Aztán mikor visszakaptam, az eladónak szimpatikus voltam (jé te magyar vagy? én szerb,közel laktam a magyar határhoz ,blabla)mondta,hogy ezt ki kellett volna cserélni,csak a kolléganője hülye volt mikor bevette
Na ez jó hosszú lett,a lényeg az,hogy egyből gyomorideget kapok,ha itt valamit intézni kell vagy garanciáztatni.
Otthon meg sokan azt gondolják,hogy itt mennyivel jobb a garanciális ügyintézés. -
touchscreen
tag
válasz
r3dsnake #628 üzenetére
r3dsnake
Szerintem hardveresen teljesen működőképes lenne a dolog. Abban is biztos vagyok, hogy fel lehet majd tenni win 8-at a TF300-ra.A 8-as rendszerigénye nem sokban tér el a 7-estől.
Minimális gépigény:
• 1 GHz-es (vagy gyorsabb) 32-bites (x86) vagy 64-bites (x64) processzor
• 1 GB RAM a 32-bites verzióhoz vagy 2 GB RAM a 64-bites verzióhoz
• 16 GB szabad hely a 32-bites verzióhoz vagy 20 GB a 64-bites verzióhoz
• DirectX 9-es videókártya WDDM 1.0 (vagy újabb) driverrel
• Érintőkijelző, az érintőkijelzős funkciók kihasználáshozEgyetlen akadálya lehet a telepítésnek a driver hiány.
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #577 üzenetére
Én összelőttem az asztali gépemmel a tűzrókát mindent szinkronizál,chrome-ot hanyagolom bár fel van installálva.
Igazán utálom,hogy ötféle böngészőt kell használnom. Pld bizonyos oldal hozzászólásai nem látszanak firefox alatt,erre van fent a dolphin. Meg ott van még a chrome meg az opera,ha valami nem menne tökéletesen. -
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #564 üzenetére
Volt hard reset,nem szüntek meg a problémák,annyival jobb lett,hogy HR előtt minősíthetetlenül akadozott. Nézz fel az xda-ra,nem egyedüli a problémám.Mókolva a rooton kívül nincs,pár szükségtelen app van még fagyasztva,más nincs.
Volt frissítés,azóta jobb lett. Ott a progi volt a bűnös szvsz,nem a JB.
-
Kuter
senior tag
válasz
r3dsnake #445 üzenetére
Nem igazán ,átraktam autora vártam kb fél percet hogy világosodjon,de semmi.Fullra le vette a fény .
Azt hiszem megcsinálom a factori resetet azt majd jelentkezem hogy mi változott vagy mi nem.
A játékok mostmár mennek ,(olyan mintha tanulna a tab most már gördűlékeny)
A másik hogy az antutu a 4.0.3 1500mhz irt a procira ,most meg 1300mhz .
Ez biztos hogy jó az asus szerint pl hosszab akkú idő,de azért ha már ment 1500mhz akkor miért vették vissza 1300mhz-re fullon.A fiam mondja hogy a Modern combat 3 (1.1.1ver hd skin) nál vette észre hogy lassab a tab. Most vissza rakta az 1.0 verziót avval megy rendesen.A többi nagy játéknál semmi gond megy rendesen.
Az antutu ugyan úgy 10000 pontot csinál,de a Quadrant már csak 3500-3600 a 4.0.3 simán 4000 felet volt, ez is szerintem a proci miat van.
Remélem hamar kiadják az asusék a javiítást , mert tuti nem csak nálam van így.Üdv: Kuter
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #350 üzenetére
Egy kettő előjött. Szerintem fogok rá venni fóliát, nem várom meg míg tele lesz vele. Az lehet amúgy a dolog mögött, hogy pici a rés a kijelző és a dokkoló között. Ha ott marad egy-két porszem, akkor összecsukva kézbevéve a kéz plusz szorítóereje miatt a porszem szimplán benyomja az üveget.
-
bostone
addikt
válasz
r3dsnake #316 üzenetére
Túl sűrűn nem vettem ki a dokkolóból, nagyon tetszik, hogy egérrel irányíthatok androidban, bár jó lenne egy játékvezérlőt is kipróbálni, hátha pontosabban célzok. Amennyire lehetséges, vigyázok rá. Még nem találtam sem karcot, sem pöttyöt, sem pixelhibát. Remélem ez így is marad.
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a chrome nem támogatja a magyar kiosztású billentyűzetet, azt hittem valami gebasz van, de operával jó.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #286 üzenetére
Ezen a készüléken nem igazán találkoztam ilyennel. De persze igen, a JB a Project Butter keretében ezen is hivatott segíteni.
Valami olyasmi. A lehetőségek tárháza nyílna meg számomra, és őszintén reméltem is, hogy idővel lesz rá ilyen alkalmatosság.
Csak rá kéne vennem magam.
-
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #267 üzenetére
Mivel a gépet dokkoló nélkül is árulják, ezért ez nem elfogadható. Nekem nincs szükségem dokkolóra, mert tartalom fogyasztásra veszem, nem laptop helyett.
Max 1-2 mondatos fórum hozzászólást írnék rajta, ehhez pedig nem kell dokkoló.
Majd megveszem az itteni media marktban, ott 30 napig visszavihetem, ha nem válik be. -
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #263 üzenetére
A rezgős kérdésre tudsz válaszolni?
Közben megérkezett az első főzőtt JB ROM, igaz még bugos és nem működik minden, de biztató.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #261 üzenetére
Értem. Mire váltasz?
Kérdés mindenkihez: nem tudjátok, kell lennie rezgő motornak ebben a tabletben? Mindenhol tudom állítani a rezgést az alkalmazásokban, de egyszer nem rezdült még meg a készülék. Sok helyen olvasom specifikációként leírva, hogy van benne. Pl. az itteni cikk specifikációi szerint is kell benne lenni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #243 üzenetére
Valóban csinálja, de ez szerintem ennek a módnak a sajátja lehet. Ahogy nézem folyamatosan dinamikusan állít egy picit a fényerőn. Gondolom ha nem szükséges, akkor lejebb veszi, ezzel is spórol az akksin.
Az alkalmazások nálam sem jelennek ott meg, de ez így van a telómon CM9-nél is.
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #233 üzenetére
Igen, az az email számláló annyit tud. Miután erre rájöttem, le is takarítottam a képernyőről, mert így felesleges.
Az ékezetes probléma inkább billentyűzet beállítás probléma lesz. Milyen billentyűzet alkalmazást használsz?
Az auto fényerőt én kilőttem, mert tényleg használhatatlan. Annyira nem probléma, mert az értesítési panelon egyből állítható a fényerő.
Igen, csak a töltőről tölti az akksit. A tábláknak, főleg ennek, elég nagy kapacitású az akksija. Az usb alap leadott áramerősségével sosem töltene fel. -
Avicularia
veterán
válasz
r3dsnake #222 üzenetére
Most arról én nem tehetek,hogy nincs normális backup root nélkül. A one X-nél is mit mérgelődtem, beállítottam mindent aztán pár nap múlva észrevettem egy pixelhibát. Leadtam a szolgáltatónak,persze előtte gyári visszaállítás,mert ki nem adom a kezeim közül adatokkal tömve. És milyen jó lett volna ,mikor visszakapom,csak fel kellett volna raknom a titaniumos mentést,de nem ,szenvedhettem vele órákig megint.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #169 üzenetére
Nagyon jól bírja az akksi, le a kalappal. Azt még nem néztem, hogy kiírja-e valahova, hogy meddig bírja kb. idő szempontjából, de ezek amúgy is csak becsült értékek lennének.
A kijelzőt akármerre forgatod, forog a kép is vele mindenhol, ami gyári. A többinél meg alkalmazása válogatja.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #164 üzenetére
Én még semmilyenben. Ezek közül várok egyet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #162 üzenetére
A fóliáról tudok nyilatkozni. A telómon matt tükröződésmentes fólia van, és szvsz a kezelhetőséget is jelentősen javítja a matt felület, mert a kéztől alig zsírosodik azont túl, hogy tényleg nem nagyon tükröződik. Viszont kompromisszummal is jár, mert hogy a felülete ilyen legyen, a képminőséget láthatóan rontja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest