Új hozzászólás Aktív témák
-
M. Zoltán
csendes tag
Még nálam is működik, de már csak néha kapcsolom be, frissítgetem, a munkáját már átvette egy Galaxy S6 billentyűzettel. Bár ma már sok tekintetben gyorsabb az S6, azért hiányzik a Win környezet feltétel nélküli kompatibilitása, nem lehet összehasonlítani egy Win Office alkalmazást az Androidossal. Hihetetlenül jó kis társ volt, mint mobil office. Két és fél éve egy balesetben összetört a képernyő, de így is tovább lehetett vele dolgozni, és az enyém is elketyeg még kb 6 órát akkuról.
-
M. Zoltán
csendes tag
Én a munkahelyen is laptopot használok, az is csak 13", otthon 8 éve ez az egyetlen gép, tartalomfogyasztásra pont megfelel. Persze szemüveg kell, de máshoz is.
-
M. Zoltán
csendes tag
Köszönöm! Este foglalkozom vele, sajnálnám nyugdijazni.
-
M. Zoltán
csendes tag
Ez most volt, vagy régebben?
-
M. Zoltán
csendes tag
Köszi! A 8.1 -nek most szűnt meg a biztonsági frissítése, ezért akarom 10-re húzni.
-
M. Zoltán
csendes tag
Sziasztok, fel lehet még ingyen húzni win10-re? Edddig jól ment 8.1 alapon, de már nem frissítik. Kora miatt a win10 fizetős változata már nem éri meg.
-
M. Zoltán
csendes tag
Enyém is ennyit tud kb. Tölteni sokmindennel töltöm, éppen mi van kéznél, de a gyári töltőt ritkán használom.
-
M. Zoltán
csendes tag
Bármilyen töltővel tudod tölteni, próbálj egy másikat.
Érdekes lenne tudni, hogy még hányan használjuk a T100-at, az enyém már van, vagy nyolc éves, de inkább több. Még lehet valahol nézni a gyártás idejét? -
M. Zoltán
csendes tag
Sziasztok!
Másfél éve használom a T100-amat az eredeti 8.1 változattal, semmi bajom vele. Érdemes Win10--re frissítenem?
Más, van már ebből SIM foglalatos változat, akár csak 3G-vel? -
M. Zoltán
csendes tag
válasz
pushalias #3242 üzenetére
Megjött a tok a T-100-ashoz.
Ezt rendeltem:
Bőrnek írják, szaga alapján lehet, hogy tényleg. Alapvetően csak a tablet részt fogja, a többi részét meg aláhajtom, akár rajta van a bill., akár nincs, szerelgetni, szétcsatolni nem kell. Egyszerűen csak ráhajtom a tabletre, vagy a becsukott laptopra. Mágnes fogja behajtott állapotban, fém csatok, egyéb cucc nincs rajta. Nyomkodó ceruzát is adnak hozzá, a hangszóróknál lukacsos, nem zavarja a hangot.
Igényes darab, sokkal jobb fogása lett, nem csúszkál az asztalon, valamint becsukott állapotban eltartja a billentyűzetet a képernyőtől, megszűntek a billentyű lenyomatok a monitoron.
-
M. Zoltán
csendes tag
A windows gomb a billentyűzeten értendő?
-
M. Zoltán
csendes tag
Otthon is próbáltam wifivel, de ott se akart sikerülni (vélhetően sok volt egyszerre), aztán úton-útfélen próbálkoztam, már nagyon aggasztott a dolog.
De, minden jó, ha a vége jó, remélhetően már csak azt fogom írni, hogy más is nyugodtan vegyen ilyen masinát, a hiba nem a készülékben volt.
-
M. Zoltán
csendes tag
"Frissen" ébredtünk ma reggel, minden megfrissítve, 100+ néhány frissítés ment fel, most már remélem minden jó lesz. Még egyszer köszönöm mindenki segítségét.
-
M. Zoltán
csendes tag
válasz
M. Zoltán #3109 üzenetére
Megoldódott a frissítési problémám, mindenkinek köszönöm a segítségét.
A probléma alapvetően a mobil internettel volt, mert a frissítés után az újraindításkor a 30% után internet kapcsolatot igényel a dolog, a mobil net meg az újraindítással megszakad. Wifin keresztül, 7-8 frissítés alkalmanként megoldotta problémát. 43 frissítés egyszerre még wifin keresztül sem megy fel.
A hibára a Microsoft ügyfélszolgálatán egy nagyon kedves és végtelenül türelmes hölgy jött rá, aki távoli asztal módban segített a hibát kideríteni és eközben tapintott rá a hibára. Külön köszönet érte neki, ritkán találkozik ennyire segítőkész és hozzáértő ügyfélszolgálaton dolgozóval az ember.
-
-
M. Zoltán
csendes tag
Abból lehet baj, ha az összes (2013-as is) frissítést eltávolítom? Az nem lehet, hogy frissítésként mutatja magát a telepített programot?
Ha nagyon hülye a kérdés, akkor bocs.
-
M. Zoltán
csendes tag
Ez sem sikerült. Beszéltem a szervízzel, ott azt javasolták, hogy töröljem a 0049 végű frissítést. Ez sem hozta meg a sikert. Szinte menetrendszerűen ugyanott akad meg, a telepítés után újraindítva a win konfigurálása közben, 30%-nál akad el.
Közben megnéztem a vezérlőpult/programok/programok és szolgáltatások/telepített frissítések pontja alatt. Itt a 0049 végű áprilisi frissítés előtt van 21 db 2013. 12. 13. dátummal. Ezt érdekes módon máshol nem látom. Itt pl közte van a 3200 végű.
Szerintem a jövő héten beviszem a szervízbe.
-
M. Zoltán
csendes tag
válasz
MaCS_70 #3099 üzenetére
Természetesen most sem sikerült a frissítés, megint az alapoknál járok. Azt hiszem ezt a parancssor dolgot valaki hozzáértővel fogom lepróbálni, már csak azért is, mert valószínűleg nem fogom érteni, ha valamit kiír. Esetleg Budapesten nincs valaki, aki nálam jártasabb és T1000-at használ?
-
M. Zoltán
csendes tag
Na, szurkoljatok nekem, most értünk el az újraindításhoz. Remélem utána eredményről tudok beszámolni.
-
M. Zoltán
csendes tag
Na, most megint letöltöm, 174 MB.
-
M. Zoltán
csendes tag
Kibogarásztam, hogy az utolsó frissítés 2014. 04. 21. Gondolom, ez még gyári (2890049). Ezek szerint nem jutottam túl a frissítésen és lehet, hogy mindig ugyanabban akadok el.
-
M. Zoltán
csendes tag
Üdv! Kb. két hete vettem egy T100 (64/500GB) változatot. A fórumon végigrágtam magam, de az enyémhez hasonló problémával nem találkoztam:
A beüzemelés óta naponta-kétnaponta jönnek a frissítések a win8.1-hez, ami dicséretes lenne, ha nem járnék szinte minden csomag telepítése után úgy, hogy az újraindítás után hibát észlel a rendszer és csak a visszaállító kóddal tudom az egészet javítani, esetenként újra húzni. Az elmúlt két hét alatt már, vagy 5-6-szor játszotta el velem. Az Asus automata frissítése is megvolt, így nem tudom mire vélni a hibát. Asus ügyfélszolgálat természetesen a Windowsra fogta, illetve azt javasolták, hogy ne frissítsem, amit nem gondolok jó ötletnek.
Valaki találkozott már ilyen hibával? Előre bocsájtom, hogy csak egyszerű lúzer-júzer vagyok, komolyabb gépészkedéshez nem értek. Valahogy úgy gondoltam, hogy veszek egy előre telepített gépet, ha szól frissítem, ezenkívül meg használom. Ez eddig nem így mutatkozik.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged