- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJános
csendes tag
Hétfő óta nem frissül a levelezés, az időjárás és a dátum/idő, nem tudja szinkronizálni a facebookot a csempén. Járt már valaki így? Lehetséges megoldások? 8.1-es windows van rajta, eddig nagyon szépen dolgozott, és a csempék frissülésén, szinkronizációján kívül most is minden működik.
-
TJános
csendes tag
A Skype csempére kattintva azt az üzenetet kapom, hogy töltsem le a frissítést, de nem tudok belépni az áruházba, csak gondolkodik. SoftwareDistributionon belül töröltem a Download mappa tartalmát, próbáltam Gépházból és Vezérlőpultból is elérni a frissítéseket, de mindkettő csak gondolkodik és nem történik semmi. Van-e valakinek hasonló gondja? Ha igen, tud-e rá megoldást?
-
TJános
csendes tag
válasz
Maxtreme #4238 üzenetére
Decemberben vettem meg a gépet, két nap után teljesen kikészített, mert nem tudtam használni, pár másodpercig volt wifi, aztán a jelerősség maradt, de nem lehetett netezni. Amikor már vissza akartam vinni, gondoltam teszek egy próbát: bevittem a munkahelyemre, wifit megtalálta, remekül működött. Aztán mobilnettel is kipróbáltam, és nem volt gond. Ekkor vettem otthonra egy Asus routert, azóta is minden oké. Az előző router egy Tenda W311R+ volt, ami minden itthoni laptoppal, netbookkal (szintén Asus), mobiltelefonnal működött. Csak az Asus T100-zal nem
-
TJános
csendes tag
válasz
bluekorall #4026 üzenetére
Úgy tűnik, nem egyedi esetekről van szó: http://www.myce.com/news/asus-transformer-tablets-suffer-from-cracked-screens-asus-denies-64090/ és http://forums.androidcentral.com/google-nexus-7-tablet-2012/209267-asus-repaired-my-cracked-screen-under-warranty.html Korábban olvastam, hogy az Asus androidos tabletjeinél voltak ilyen gondok, s úgy tűnik, a bookoknál is előfordul. Remélem sikerül megoldani, hogy ne kelljen fizetni a kijelzőcseréért.
-
TJános
csendes tag
Nemrég sikeresen frissítettem mindent. Most mikor arra kattintok, hogy windows update csak mennek körbe a köröcskék és semmi más nem történik. Másnál is ez a helyzet, vagy kiírja, hogy nincs frissítés?
-
TJános
csendes tag
Kijelzővédő fóliát érdemes rá tenni? Használ valaki bármilyet?
-
-
-
TJános
csendes tag
Az előző gépem is Asus volt, egy netbook, még most is jól működik. Csütörtökön megvettem a T100-ast, az elején is gondok voltak vele, de aztán kiderült, mindenhol jól megy rajta a net, kivéve itthon, vagyis router beállítás és kompatibilitás gondok vannak. Ma délben azt írta ki, hogy a frissítés nem sikerült, aztán, hogy újraindítás, és ez megy 40 perce. Azt hiszem meghalt a gép, hét elején viszem vissza. Végtelenül szomorú és csalódott vagyok. Remélem a javítás vagy csere után változik a hangulatom.
-
TJános
csendes tag
Amikor a wifis kapcsolatot használom, akkor már a google-t sem nyitja meg a gép, s ez jelenik meg: Webhely azonosítása. GeoTrust azonosította ezt a webhelyet mint www.google.com Ez a kapcsolat a kiszolgálóval titkosított. Ötlete valakinek? Amikor mobilnettel használom a gépet, semmi gond nincs
-
TJános
csendes tag
Na, most aztán nagy a baj. Csináltam egy teljes visszaállítást, hogy elölről kezdjem. A wifi felismerésekor lefagyott a rendszer, azt írta ki hogy hibát észlel. Előjött a bios, és innen nem tudok kilépni. Mindig visszaküld ide, f10-zel is. Aceess level alul azt írja hogy administartor. Aki ért ehhez a kütyükhöz, tudna segíteni?
-
TJános
csendes tag
Nemrég vettem egy TA100-as gépet (64 GB SSD+500 GB HDD). Most töltöttem fel, el is indítottam, meg is találta a wifi jelet, csatlakozott, de a net nem megy rajta. Egy Tenda W311R routert használok, többi készüléken (HTC telefon, HP laptop, Asus netbook) megy a net gond nélkül. Tud valaki segíteni, esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm
-
TJános
csendes tag
Találkozott-e már valaki olyan verzióval, amelyen nem volt telepítve az Office (sem a 365-ös, sem a Home/Student). Ma az ED telefonos ügyfélszolgálata azt mondta, hogy Windows van a T100TA-DK007H-en, de semmilyen Office nincs...
-
TJános
csendes tag
válasz
bounty123 #3575 üzenetére
Kösz a választ. Ma nagy nehezen, a 20. (huszadik!) próbálkozásra sikerült egy MM-ossal beszélnem, aki azt mondta, náluk a 365-ös verzió van rajta, de ezt elfelejtették feltüntetni a honlapon... Szerinte is jobb, mint a Home/student. Az a gond, hogy az edigitálnál venném a Nokia miatt, de ők se emailre se telefonra nem reagáltak
-
TJános
csendes tag
Tud-e valaki segíteni abban, hogy a T100TA-DK007H (64+500 GB) esetében milyen office van a gépen (edigitalos vagy media marktos)? Teljes értékű vagy 365-ös?
-
TJános
csendes tag
Valaki említette korábban, hogy egy helyen arról talált információt, hogy a Z3740 és a Z3775 között kijelzőbeli különbségek is vannak. Erről tud valaki bővebben valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged