Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziaszok
megéri a felárat az i8 az i7-hez képest kb 55k
-
nbukta77
addikt
Ma csokkent az iphone x- em szallitasi ideje dec4-10 rol 1-8 ra. 😀
Plusz a tartozekoke is. -
hemaka
nagyúr
Egyesek mit le tudnak kinlodni ezzel a szar szavatossaggal. Ugysem akkor fog beszarni a telefon, majd utana... Murphy niggaz
-
talamasca
senior tag
-
nord_
veterán
Magyarán a telefon ugyanaz.
A pár oldalas papírka, illetve a pár soros magyar szöveg a dobozon nem oszt, nem szoroz a készülék szempontjából. Ráadásul ha valakit a teljes használati útmutató érdekel, akkor azt minden esetben kizárólag az Apple oldaláról töltheti le, a dobozban nincs benne.
-
Mr.Silkó
veterán
Rendben, köszönöm!
-
Mr.Silkó
veterán
Oké, csak Android vonalon más a frissítési menet, iOS alatt gyakorlatilag egyszerre kapjuk az update-eket. Így továbbra is az a kérdésem, hogy a 2. év gari hiányán kívül van más hátránya, ha a fent linkelt VIP-tól veszem az i8P-t? 1 évig ugyanúgy foglalkoznak vele a magyar szervízpartnerei az Apple-nek, nem? Úgy értem, garanciális meghibásodás esetén ingyen, vagy kár esetén pénzért. Jól gondolom?
MM-ot csak példának írtam.
-
Muveszur7
csendes tag
Sziasztok.
Tervezek egy új 8Plust venni hivatalos viszonteladótól. Az edigital is az ugye? Tehát jár az 1év garancia + 1év szavatosság?
Köszi.
-
Mr.Silkó
veterán
Innen vett már valaki? Korrektek?
-
-
-
ShadowLac
addikt
-
-
-
Checco
csendes tag
válasz
csabiks #1944 üzenetére
Köszönöm - ezek amúgy nagyon jók, csak én olyat szeretnék ami a kijelzőt is védi, tehát van ilyen kihajtható része - mint pl a linkelt UAG féle, csak arról a tesztek/vélemények nem annyira meggyőzők.
Jelenleg gyári szilikontok + üvegfólia kombóval használom a telót ami hétköznapokra teljesen jó szerintem, csak vannak esetek, amikor egy masszívabb tok kéne (pl utazáskor, túrázás, fesztiválok stb)
-
Checco
csendes tag
Sziasztok!
8 Plusra szeretnék olyan tokot ami körben megvédi - csak alkalmanként használnám a tokot, tehát a védelem az elsődleges szempont. Tudnátok ilyet javasolni?
Ilyesmire gondoltam - ezzel esetleg valakinek van tapasztalata?
-
finest23
újonc
sziasztok
nekem es az asszonynak is iphone 8 van es egy olyan problemam van hogy nagyon rosszul hallom az asszonyt telefonhivas kozben.(masok is panaszkodtak neki) torzul a hang, olyan mintha tavolodna egy pillanatra majd visszajon, eleg zavaro. ha facetime audion beszelunk akkor minden ok, ezert gondolom nem a mikrofonjaval van a gond. amugy telekomos sim kartyaja van.
kikapcsoltunk a noise cancellinget akkor talan egy hangyaf@sznyit jobb lett, de meg igy is zavaroan rossz a minoseg.
talalkozott mar valaki ilyesmivel? mi lehet a gond? van megoldas vagy vigyem vissza?
koszonom elore is ha valaki valaszol.
udv
-
nbukta77
addikt
Nem igazan akarok bele szolni, de ez nem a telefonrol szol, hogy kinek milyen csomagja van.
-
h1mpi
félisten
válasz
talamasca #1934 üzenetére
Meg néha lehet kötni egyedi megállapodást is. Mondjuk ez inkább Vodafone-ra jellemző. Volt olyan ismerősöm, aki a családi flottáját el akarta vinni a Telenorhoz. A Vodafone adott Nekik 4 db iPhone 4S-t (akkor ez vadi új volt), hogy a közel havi 100e-s számlát ne vigyék el. Szóval vannak csodák.
-
kbadam83
senior tag
válasz
nitro16 #1855 üzenetére
Nekeme Nilkin 3D üvegfólia van az i8 Pluson, és hát sajnos a képernyő takaró üvegnél és a kávát takaró üveg között szépen elkezdett felválni. Eddig minden iPhone-on iGlass-t használtam annál a terméknél sosem tapasztaltam ilyen problémát.
A felválás mind a két oldalon tapasztalható hosszanti csíkba lefelé. Írom ezt úgy, hogy imádom a Nilkin termékeit! -
talamasca
senior tag
válasz
Zöldzsepi #1925 üzenetére
Nem kifejezetten a kamuzás a jó kifejezés, hanem a csúsztatás vagy ferdítés.
Vagy a matek nem megy fiatalon:Itt van, amit állítasz, a képen bejelöltem a havidíjad összegét. Valóban 44000 Ft a kedvezményed a készülékre, de nem sikerült a számításod a havidíjnál...
Én is elengedem a témát, csak a flegma stílusban történő kioktatást felejtsd el, főleg újoncként.
Köszöntem!
Szép napot! -
-
talamasca
senior tag
válasz
Zöldzsepi #1914 üzenetére
Aham...
És biztos mindenki kihasználja a 20 ezres dijcsomagot, mi?Nagyon sok ember hazánkban nem tudatos vásárló, pl. még mindig az van a köztudatban, hogy mobilt szolgáltatónál lehet (érdemes) vásárolni.
Az fel sem tűnt, hogy kb. 2000-2010 között, amikor még jobban ment az előfizetőkért a harc, mekkora kedvezményeket adtak? Nézz vissza egy Nokia 7650 vagy 7110 mennyiért volt akkor hűségért kapható. Segítek: kb 10-20 % árért kaptad. És nem volt törlesztő részlet. De vissza mehetsz pl. iPhone 3G időszakba is.
-
talamasca
senior tag
Ebben szerintem a telefon törlesztő részlet is benne van...
Ez sajnos nem kedvezmény, akárhogyan is nézzük.
Szemetek a szolgáltatók, régóta mondom.Ha valaki nem akarja egyben kifizetni, akkor érdemes pl. MM-ban vásárolni.
Sokszor van kamatmentes hitel, 20 vagy akár több hónapra.
Akkor a telefon saját, független, és még hűséget sem kell aláírni a szolgáltatóknál.
Beszarás, hogy 20 ezres dijcsomagoknál 2 éves rablánccal képesek max. 10e Ft kedvezményt adni...Sajnálom azokat, akik nem tájékozódnak és belemennek ilyenekbe. Azt lehetett gondolni, hogy a törvényi változások miatt majd nagyobb kedvezményeket adnak, de úgy látszik leszarják.
Vicc ország, vicc szolgáltatókkal...
-
talamasca
senior tag
-
misi021
tag
Tegnap végremegvettem az iPhone 8 Plust Gold 64GB-ost
Azonban hogyan tudnék rá tenni csak egyetlen egy csengőhangot tetszés szerint.
Meg az App Storeban hogyan tudom beállitani hogy a nagyobb méretű alkalmazásokat, játékokat is mobilnettel töltse le. Csak wi-fi vel engedi tölteni a nagyobb fájlokat. De miért ?
A telefon 117ezerbe került Black Friday-nak köszönhetően, eredeti ára 303e Telekomban vásároltam.
Korlátlan net és hívás meg biztosítással
Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az alábbi kérdésekkel fodulok hozzátok, légyetek szívesek segítsetek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest