Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
sziaszok
megéri a felárat az i8 az i7-hez képest kb 55k
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
nbukta77
addikt
Ma csokkent az iphone x- em szallitasi ideje dec4-10 rol 1-8 ra. 😀
Plusz a tartozekoke is.[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
hemaka
nagyúr
Egyesek mit le tudnak kinlodni ezzel a szar szavatossaggal. Ugysem akkor fog beszarni a telefon, majd utana... Murphy niggaz
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
talamasca
senior tag
Elárulom ám, hogy első nap, nyitás után vettem, hivatalos viszonteladótól. Első nap te nem, hogy olcsóbban, hanem 40-50 ezerrel drágábbakat kaptál volna, magyar, román, stb nyelvű használati papíroktól függetlenül, mivel megjelenéskor még hiány volt belőle...
“Black as midnight on a moonless night.”
-
OCTAMD
őstag
Oké ,akkor 304000ért vegyél hivatalos magyar helyen románt
Sokan biztos így is teszik,mert nem is értenek hozzá
De elég sokan vágják ám ezt,ezért is válogatják meg ,hogy hol vesznek magyart, igaz drágán
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
nord_
veterán
Magyarán a telefon ugyanaz. A pár oldalas papírka, illetve a pár soros magyar szöveg a dobozon nem oszt, nem szoroz a készülék szempontjából. Ráadásul ha valakit a teljes használati útmutató érdekel, akkor azt minden esetben kizárólag az Apple oldaláról töltheti le, a dobozban nincs benne.
-
OCTAMD
őstag
Ha drágán veszem direkt,akkor nem fogok románt venni hivatalosnak mondott helyről
Máshol tudnak magyart adni
És nem vagyok egyedül,mert sokan csak a magyart keresik
Persze a legtöbben azt se tudják mi ez, iphone iphone...
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
-
Mr.Silkó
veterán
-
OCTAMD
őstag
válasz Mr.Silkó #1976 üzenetére
Nem,ilyet nem tennék
Árukeresőn azért eligazodsz
Vannak ott olyanok akik több mint tíz éve ezzel foglalkoznak
Kérsz szépen számlát és még az imeit is ráíratod.
Ezek kintről osztrákból németből rendelik
-
OCTAMD
őstag
válasz Mr.Silkó #1974 üzenetére
Semmi más hátrányod nem lesz,hogy most ZD/A CN/A RM/A stb .más régiósat veszel.
Nyilván nem 264000ért,mert ezek 245000 alatt mennek már
MM nem mindig magyart árul
-
Mr.Silkó
veterán
Oké, csak Android vonalon más a frissítési menet, iOS alatt gyakorlatilag egyszerre kapjuk az update-eket. Így továbbra is az a kérdésem, hogy a 2. év gari hiányán kívül van más hátránya, ha a fent linkelt VIP-tól veszem az i8P-t? 1 évig ugyanúgy foglalkoznak vele a magyar szervízpartnerei az Apple-nek, nem? Úgy értem, garanciális meghibásodás esetén ingyen, vagy kár esetén pénzért. Jól gondolom?
MM-ot csak példának írtam.
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz Mr.Silkó #1968 üzenetére
Vip ?
Gondolhatod
Van olyan hivatalos üzlet is,ahol románt kapsz
Mindenki seftel mindennel már
Ha kintit veszel,vegyél 245 alatt
Ha drágát 304 ,akkor pedig nézd meg,hogy magyart adjanak
-
Muveszur7
csendes tag
Sziasztok.
Tervezek egy új 8Plust venni hivatalos viszonteladótól. Az edigital is az ugye? Tehát jár az 1év garancia + 1év szavatosság?
Köszi.
-
Mr.Silkó
veterán
Innen vett már valaki? Korrektek?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ShadowLac
addikt
válasz finest23 #1941 üzenetére
Egy barátomnak ugyan ez. Ők 3db 8 plust vettek. mind a három rossz. sokszor alig értem mit mond. Tompa halk.Ö is tanácstalan. Nagyon kiábrándult emiatt az iphonból Fólia nincs rajta. szintén Telekom.? Ö Debreceni.
Te?
Hasonló probléma van még valakinél?Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
veterán
-
Checco
csendes tag
válasz csabiks #1944 üzenetére
Köszönöm - ezek amúgy nagyon jók, csak én olyat szeretnék ami a kijelzőt is védi, tehát van ilyen kihajtható része - mint pl a linkelt UAG féle, csak arról a tesztek/vélemények nem annyira meggyőzők.
Jelenleg gyári szilikontok + üvegfólia kombóval használom a telót ami hétköznapokra teljesen jó szerintem, csak vannak esetek, amikor egy masszívabb tok kéne (pl utazáskor, túrázás, fesztiválok stb)
HTC One X
-
Checco
csendes tag
Sziasztok!
8 Plusra szeretnék olyan tokot ami körben megvédi - csak alkalmanként használnám a tokot, tehát a védelem az elsődleges szempont. Tudnátok ilyet javasolni?
Ilyesmire gondoltam - ezzel esetleg valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
HTC One X
-
finest23
újonc
sziasztok
nekem es az asszonynak is iphone 8 van es egy olyan problemam van hogy nagyon rosszul hallom az asszonyt telefonhivas kozben.(masok is panaszkodtak neki) torzul a hang, olyan mintha tavolodna egy pillanatra majd visszajon, eleg zavaro. ha facetime audion beszelunk akkor minden ok, ezert gondolom nem a mikrofonjaval van a gond. amugy telekomos sim kartyaja van.
kikapcsoltunk a noise cancellinget akkor talan egy hangyaf@sznyit jobb lett, de meg igy is zavaroan rossz a minoseg.
talalkozott mar valaki ilyesmivel? mi lehet a gond? van megoldas vagy vigyem vissza?
koszonom elore is ha valaki valaszol.
udv
-
nbukta77
addikt
Nem igazan akarok bele szolni, de ez nem a telefonrol szol, hogy kinek milyen csomagja van.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
h1mpi
félisten
válasz talamasca #1934 üzenetére
Meg néha lehet kötni egyedi megállapodást is. Mondjuk ez inkább Vodafone-ra jellemző. Volt olyan ismerősöm, aki a családi flottáját el akarta vinni a Telenorhoz. A Vodafone adott Nekik 4 db iPhone 4S-t (akkor ez vadi új volt), hogy a közel havi 100e-s számlát ne vigyék el. Szóval vannak csodák.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
kbadam83
senior tag
válasz nitro16 #1855 üzenetére
Nekeme Nilkin 3D üvegfólia van az i8 Pluson, és hát sajnos a képernyő takaró üvegnél és a kávát takaró üveg között szépen elkezdett felválni. Eddig minden iPhone-on iGlass-t használtam annál a terméknél sosem tapasztaltam ilyen problémát.
A felválás mind a két oldalon tapasztalható hosszanti csíkba lefelé. Írom ezt úgy, hogy imádom a Nilkin termékeit! -
talamasca
senior tag
válasz Zöldzsepi #1925 üzenetére
Nem kifejezetten a kamuzás a jó kifejezés, hanem a csúsztatás vagy ferdítés.
Vagy a matek nem megy fiatalon:Itt van, amit állítasz, a képen bejelöltem a havidíjad összegét. Valóban 44000 Ft a kedvezményed a készülékre, de nem sikerült a számításod a havidíjnál...
Én is elengedem a témát, csak a flegma stílusban történő kioktatást felejtsd el, főleg újoncként.
Köszöntem!
Szép napot!“Black as midnight on a moonless night.”
-
talamasca
senior tag
válasz Zöldzsepi #1918 üzenetére
Akkor legyél kedves és írd le, hogy akik nem olyan “öregek” itt a fórumon, hogyan vásároljanak, mert itt egy ekkora díjcsomagra is csak annyi a kedvezmény...
De biztos jobban ismered a szolgáltatókat, mint azok, akik dolgoztak (dolgoznak) náluk.
-
talamasca
senior tag
válasz Zöldzsepi #1914 üzenetére
Aham...
És biztos mindenki kihasználja a 20 ezres dijcsomagot, mi?Nagyon sok ember hazánkban nem tudatos vásárló, pl. még mindig az van a köztudatban, hogy mobilt szolgáltatónál lehet (érdemes) vásárolni.
Az fel sem tűnt, hogy kb. 2000-2010 között, amikor még jobban ment az előfizetőkért a harc, mekkora kedvezményeket adtak? Nézz vissza egy Nokia 7650 vagy 7110 mennyiért volt akkor hűségért kapható. Segítek: kb 10-20 % árért kaptad. És nem volt törlesztő részlet. De vissza mehetsz pl. iPhone 3G időszakba is.
-
talamasca
senior tag
Ebben szerintem a telefon törlesztő részlet is benne van...
Ez sajnos nem kedvezmény, akárhogyan is nézzük.
Szemetek a szolgáltatók, régóta mondom.Ha valaki nem akarja egyben kifizetni, akkor érdemes pl. MM-ban vásárolni.
Sokszor van kamatmentes hitel, 20 vagy akár több hónapra.
Akkor a telefon saját, független, és még hűséget sem kell aláírni a szolgáltatóknál.
Beszarás, hogy 20 ezres dijcsomagoknál 2 éves rablánccal képesek max. 10e Ft kedvezményt adni...Sajnálom azokat, akik nem tájékozódnak és belemennek ilyenekbe. Azt lehetett gondolni, hogy a törvényi változások miatt majd nagyobb kedvezményeket adnak, de úgy látszik leszarják.
Vicc ország, vicc szolgáltatókkal...
-
PeteePeti
őstag
-
talamasca
senior tag
válasz misi021 #1901 üzenetére
Csengőhang: A legegyszerűbb módja, ha iTunes store-ban vásárolsz. Másik, hogy szinkronizálsz számítógépen iTunes-on keresztül.
Alkalmazás: Sajnos ez egy értelmetlen korlát a letöltés-frissítés esetén, de amíg nem veszik ki vagy növelik meg, addig csak wi-fin tudod.“Black as midnight on a moonless night.”
-
misi021
tag
Tegnap végremegvettem az iPhone 8 Plust Gold 64GB-ost
Azonban hogyan tudnék rá tenni csak egyetlen egy csengőhangot tetszés szerint.
Meg az App Storeban hogyan tudom beállitani hogy a nagyobb méretű alkalmazásokat, játékokat is mobilnettel töltse le. Csak wi-fi vel engedi tölteni a nagyobb fájlokat. De miért ?
A telefon 117ezerbe került Black Friday-nak köszönhetően, eredeti ára 303e Telekomban vásároltam.
Korlátlan net és hívás meg biztosítással
Nagyon meg vagyok vele elégedve, csak az alábbi kérdésekkel fodulok hozzátok, légyetek szívesek segítsetek benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest