- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
80 ezres androidos telefonra hasonlít? Melyikre például? Mondj egyet...kiváncsivá tettél.
Szóval nem tetszik?
Mit számít a kijelzőarány számszerűleg? Aszerint választasz?
Mert akkor javaslom az iPhone X-zet.Személy szerint köszönöm ezt a gúnyos kritikát. Nagyon meggyőző volt.
-
kop8
őstag
Ma megnéztem a media marktban a 8+ meg a 7+ is, tök egyformák, de a legborzasztobb hogy 5mm es pereme van oldalt nekik....
Kb 80ezres androidos telefonokra hasonlitanak külsőreKiváncsi lennék a kijelzőarányukra!!
A tesztbe nem láttam.... -
Huroq
senior tag
válasz
TheBikerider #1795 üzenetére
Igen gyári volt most, bár szoktam tölteni BlitzWolf® BW-S6 adapterrel is.
Amúgy ameddig nem akart tölteni addig az érintő panel is furcsán viselkedett.
Azóta semmi gondja. -
-
Huroq
senior tag
Fordul már mással is elő, hogy a mobil nem töltött éjszaka fel hanem megállt x % -on? Ez szoftveres bug?
-
Az üzemidő gyenge volt nekem. Iphone-ok verhetetlenek. Nálam.
Egyébként nem rosszabb és nem is jobb. -
kchris78
veterán
válasz
TheBikerider #1788 üzenetére
S8 milyen volt ezekhez kepest?
-
i7-i8-S8-i8plus
Ez két hónap termése. -
kchris78
veterán
válasz
TheBikerider #1780 üzenetére
Mirol valtottal erre?
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Androidról való költözés után duplán jeleníti meg a névjegyet.
Mi a megoldás?
Előre is köszönöm. -
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #1780 üzenetére
Igy hogy fogod tartani a havi 2 teló cserédet ?
-
Olvastam,hogy vannak problémák a X-zel is. Szerintem kihagyom. Annyiért,amennyiért vesztegetik,inkább nem kell. Marad a 8 plus
-
nbukta77
addikt
Bakker mar vegig neztem egy halom mm es saturn uzletet sehol sincs x. De meg a kozelben levo store- kban sincs.
-
kchris78
veterán
válasz
csabiks #1772 üzenetére
ha nem akar tokot rakni az ember rá akkor tegye egy bebujtatos tokba. Nekem az az ultra megoldás, ebben se a hátlap nem fog karcolódni se a festés oldalt se semmi... puha belülről, nem koszolódik össze porral mint a zseb, amire azt hiszi az ember hogy ott mennyire fasza.. Az üveg hátlappal leginkább az a baj hogyha nem is karcolja valami, koptatja, a hosszú hónapok alatt mikrokarcok + mattulás következik majd be leginkább.
-
csabiks
senior tag
1 het utan mar apro karcok jelentek meg a hatlapon... pedig nagyon vigyazok ra, es pont ma jon meg a tokom, addig “csupaszon” hordtam, picit zavaro, de a fogasa akkor is jobb mint a hetesnek
nektek karcolodik? nekem hajszalkarcok egyebkent..
-
Sziasztok
Bár nem teljesen témába vágó de hátha ...
Tud valaki esetleg megbízható normális naptár appot ? A gyári nem érdekel mielőtt valaki azzal jönne köszönöm . Nem baj ha nem ingyenes , facebook integráció sem utolsó szempont . Köszi előre is
-
-
válasz
TheBikerider #1763 üzenetére
Igen csak mire megcsináltam telefonon a másolás / beillesztést onnan ahol találtam addigra láttam hogy már te is beírtad és akkor már gondoltam hogy nem törlöm ki.
-
-
válasz
gergotb #1759 üzenetére
1) Nyomjuk meg és gyorsan engedjük is el a Hangerő növelése gombot.
2) Ezután nyomjuk meg és gyorsan engedjük is el a Hangerő csökkentése gombot.
3) Végül nyomjuk meg és tartsuk is lenyomva az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó. (ez pár másodpercet vesz, el fog sötétülni előbb a képernyő, de itt még ne engedjük el a gombot, csak az alma logó felvillanásakor)
-
-
gergotb
tag
Hard reset-et hogyan lehet 8 Plus-on csinálni? Eddig a hetesen bekapcsoló gomb és hangerő le gombot kellett egyszerre nyomni de ezen már nem működik. Vagy csak simán ki- és bekapcsolni lehet csak?
-
hemaka
nagyúr
Kozben 11.2b2 alatt reportoltam egy ujabb bugot. Nagyban hallgatom a zenet Spotify-on, csekkolok YT-on egy videot, majd bezarom. Vissza megyek elinditani a zenet Spotify-ra, erre elinditja, de hang meg nincs, csak ha bezarom az appot es ujra elinditom. Annyira nem fasza igy zenet hallgatni.
-
válasz
#76385920 #1753 üzenetére
Most az X nel az a nagy slager allitolag hogy 0 c alatt nem lehet hasznalni mert ossze fossa magat a kijelzo...
Bar elvileg valami szoftveres mokolassal tudja majd orvosolni az apple.
MM be megneztem nem rossz ez az X , kezdek elcsabulni meg amugy is jobb lenne valami nagyobb mint a sima 8 de nekem a 8+ oriasi hiaba probaltam vele baratkozni. Az X meg pont megfelelne de meg kivarok
Milyen hibak fognak elojonni... -
nbukta77
addikt
Milyen kihalt a topik.
-
nbukta77
addikt
En gyari tokot hasznalok. Tokeletes.
-
-
kchris78
veterán
válasz
TheBikerider #1740 üzenetére
most lehet én leszek a hülye de nekem a fekete háttér nagyon nem tetszik... nem teljesen értem hogy mire fel akkora dolog ez a legyen fekete háttér a normál helyett, a másik az jó
.
-
-
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #1743 üzenetére
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Nagyon jók lettek. Remélem jövőre a kicsik is kapnak dupla kamerát.
-
Ricardo
titán
válasz
Jók lettek.
Nekem is tetszik a prtré mód, igaz én egy Xiaomi Mi A1-en ismerkedek vele.
-
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
-secret- #1737 üzenetére
En is valami kinai olcsot hasznalok, van belole vagy 5db, ha karcos lesz vagy elkezd feljonni, kib*szom azt felteszek egy masikat.
Amikor meg a telekomnal dolgoztam, kiprobaltam a 6S-en egy jo parat, nem igazan volt kulonbseg a 10ezres meg a 2 ezres kozott... Nyilvan nem azoknal amelyik ilyen csillamos lof*sszal volt meg bevonva, mert azt ki sem probaltam.
-
Személy szerint én a 6s+ a 7+ , és a 8+ telefonomra is az xProtector üvegfóliáit használtam , ja és a felségem 6s telefonjára is .
Szerintem tökéletesen megfelelő és jól véd , és megfizethető .
Az iGlass is jó , de szerintem mivel ott marha jó volt a marketinges azért lett ennyire felkapott és drága . -
hemaka
nagyúr
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Az a folia kamu, amit ajanlottak elottem boven jo ra. Egy strapa Spigen rugged armor extra tok jo lehet, bar bazi nagy lesz az amugy sem apro mobil. Szerintem szolidabb Spigen neo hybrid is megteszi.
En speciel Spigen liquid air armort hasznalok, meg vagyok vele elegedve, igaz nem dolgozok olyat, mint te, nem nyomodhat meg igazan a mobil. -
Pőze
aktív tag
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Szia. Én ezt választottam már az előző telefonorma is. Nézz róla pár tesztet YT-on, nagyon komoly eséseket kibír. Brutális jó minőségű és nem megy be a por és kosz alá mert olyan szűk ha egyszer beleraktad kivenni is alig lehet.
Valahol a TPU es műanyag tok között van de meg ez előtt nem találkoztam ilyennel. Én ugyan innen rendeltem a 3D üveget is és brutális kombináció a tokkal együtt. Teljes passzolás. Ha kell csinálok róla képeket.
Én más tokot nem is vennék rá
Ja és Franciaországból küldik az eu rendeléseket szóval nincs vám meg se semmi
-
Dzsuri89
őstag
válasz
misi021 #1730 üzenetére
20.000 Ft-ot te képes lennél kiadni egy üvegfóliáért? Drágább, mint az eredeti bőrtok, amit ráraknál a telóra.
Viccen kívül vegyél rá Nillkin 3D CP+ MAX üveget, mert az iGlass árából kb 5 darab ilyen fólia kijön és hibátlan. Ha végigolvasod ezt a topikot vagy az iPhone 7-eset, akkor megtudod, hogy aki 3D-ben utazik ezt rakta fel.
Szintén fekete gyári bőrtokot használok, én imádom, volt már szilikon is gyáriból, igaz hogy jobban kilóg a kijelzőre, de ha zsebben hordod a telót az idegeidnek annyi. Beragad a zsebbe, állandóan gyűjti a port és idővel kilyukad a nadrágzsebed isA bőrtok legalább finom tapintású és becsúszik a zsebbe, nem kell szenvedni, ha elrakod, ezt az amúgy se kis méretű készüléket. Gondolom észrevetted, hogy alul nyitott a tok, ez az egyetlen gyenge pontja, amit nem annyira szeretek benne. Barátnőmnek szilikon van az iphone 7-jén, lakásban véletlen kiesett a kezéből éjjel a járólapra és sikeresen úgy esett, hogy a tok alsó része kicsit megtört, ezzel együtt a hangszóró rácsa is lehorzsolódott.
Ha te biztosra akarsz menni, szerintem egy jó SPIGEN vagy SPECK márkájú bumszli hátlapvédőt válasszál, de azok nem kompatibilisek a 3D fóliával és érdemes a hátlapot is ezeknél a tokonál lefóliázni, hogy ne karcolódjon a tok és telefon közé kerülő portól/homoktól. -
ateszapa748
aktív tag
válasz
Flickering #1709 üzenetére
Én is ezen töprengek
-
misi021
tag
Sziasztok szép estét.
Szeretnék venni iPhone 8 Plus telefont, és előre meg akarom venni hozzá az üvegfóliát és a tokot.
Üvegfóliát már néztem hozzá : [link]Viszont tokot nem tudom kiválasztani melyik lenne alkalmas nekem, a lényeg hogy ne törjön be a hátlapi üveg és tokon keresztül lehessen tölteni, bár ezt nem hiszem fogom használni.
Néztem egy fekete tokot, de nem tűnik biztatónak : [link]
Megvédené az üveget ha esetleg leejteném véletlenül ?
Munkában is sok szerepe lenne ha a tok strapabíró lenne mivel targoncás vagyok, nem akarom hogy megnyomódjon a telefon ezáltal betörne.Aki tudna ebben a dologban segíteni annak nagyon szépen köszönöm.
-
adomok
tag
Ennél picit bonyibb :-) A lényeg, hogy szavatosság címen, olyan hibákat lehet orvosoltatni, ami vélhetőleg már az eladáskor fenn állt, tehát klasszikusan ezek a gyártási tervezési hibákból eredő meghibásodások, pl LG G4 bootloop. Az első évben (vagy 6 hónapban, sajnos erre nem emlékszem pontosan) a vevőnek nem kell bizonyítani, hogy a hiba már az eladás előtt keletkezett, hanem a forgalmazónak/gyártónak kell az ellenkezőjét. De ez nem is lényeges, mert itt még van jótállás. Ezt követően (második évtől), viszont valóban a vevőnek kell bizonyítani, ha a forgalmazó/gyártó nem ismeri el a hibát.
-
hemaka
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #1714 üzenetére
trenel igen, telenornal nem, vodanal nem tudom
-
nbukta77
addikt
válasz
Note 8 mint telefon jo lett volna. Gyonyoru. Viszont a minosege nem egy 330 ezres cucc. Nem volt egy hetes es a hatlapon karcok voltak. Az ujlenyomat olvaso olyan volt, mintha kovel karistoltak volna ossze. Pedig nekem minden telefonomon gyari bor tok es panzer glass van. A minosege kritikan aluli szamomra.
-
válasz
FIREBLADE78 #1714 üzenetére
T-nél igen.
-
válasz
Én S8+ -ról jöttem, de a kijelző kivételével mindenben jobb szerintem az i8 Plus.
-
OCTAMD
őstag
Nem jó egy ilyenbe belefogni.
Nekem vannak ezzel tapasztalataim,nem kevés.
Volt olyan ,hogy bizonyos kereskedő cég a magyar importőrtől megvett egy nagyon minimális készüléket és ennek sokkal többszörösét máshonnan.Persze mindent ránk hárított egy ideig.Aztán szépen elkezdtünk javítás helyett szemét módon csak csereutalványokat osztogatni.Amivel az ügyfélen keresztül a céget is beszivattuk.
Volt ebből sok probléma és mai napig van is.
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #1705 üzenetére
Nekem is volt s8 es note 8 kitero. Orultem, hogy megszabadultam toluk.
-
joey04
titán
De az Apple honlapján viszont fent van a MM, mint hivatalos értékesítési partner, így ha bemegy a számlával, amin rajta van, hogy az a telefon hiába külföldi, itthon vette hivatalos Apple partnertől, akkor úgy kell vele foglalkozni, mint a hazaival nem? Aztán a MM meg az Apple lezongorázzák egymást között, hogy többet ilyet ne. Én a helyében írnék az Apple-nek vagy bevinném egy iStyle-ba számlával, hogy ez akkor most mi.
-
válasz
Flickering #1702 üzenetére
Az iOS,meg az üzemidő.
Jó az S8,de ez jobb. Nekem.h1mpi: Más helyen is olvastam ugyanezeket a hibákat,mint nálam.
Több wodoo is van.nbukta77: ugyanez.
-
nbukta77
addikt
válasz
TheBikerider #1701 üzenetére
7 bol is volt sima meg plus. Az aksi meg a ram miatt valtottam. A nagy kijelzo nem vonz annyira. Kamera viszont a tele lencse miatt jobb.
-
h1mpi
félisten
válasz
TheBikerider #1699 üzenetére
Akkor se volt hiba, amikor eladtad és most sincs
Neked valami voodoozott iPhone-od volt.
-
Flickering
aktív tag
válasz
TheBikerider #1701 üzenetére
És téged mi csábított vissza s8 rol?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged