Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mbenyo97 #17402 üzenetére
Gyári aksit csak és kizárólag a hivatalos szervizek (iSTYLE, iCentre, Almárium Pro, Care Center) tudnak rendelni az Apple-től, csak ők férnek hozzá a GSX-hez, amin keresztül lehet ezt intézni, úgyhogy minden más, ami gyárinak néz ki, az vagy bontott, vagy fake.
Amúgy én a helyedben visszatenném a gyárit, ha elvinnéd a fenti szervizek valamelyikébe, különben nem lesz őszinte a mosolyuk.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Mbenyo97 #17313 üzenetére
én személy szerint nem váltanék, mióta 14 van fent, meg bétázok, azóta sosem volt olyan az akkuidőm (SE2), mint 13 alatt. arról nem beszélve, hogy a ~15 ciklusos iPadem is 1-2 órával hamarabb lemerül, mint iPadOS 13 alatt, és nem vagyok egyedül a problémával. az, hogy meg az új funkciók mennyire érik meg, emberfüggő.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mbenyo97 #16940 üzenetére
Gyári új nem játszik? Az iSTYLE-nál 17k, nem olyan vészes.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Mbenyo97 #15481 üzenetére
Sokkal gyorsabb lett a teló, szerintem mindenképpen érdemes frissíteni!
Van egy 6s plus is itthon, azon is remekül muzsikál!Akkuidő egyébként ugyanannyinak tűnik, egy napot továbbra is kibír nálam bárhogy, ha nem használom akkor pedig szinte semmit nem merül ahogy eddig sem.
Memória kezelés nekem jobb lett, most is újratölt sajnos időnként de nálam ritkábban és kevésbé észrevehető módon (gyorsaság miatt) mint 11 alatt.
Igazából érződik sajnos, hogy kevés a 2GB RAM, de ez várható volt miután több 3GB-os modell is van már, az újak pedig 4-el jönnek! Nem fognak már annyira odafigyelni arra hogy elég legyen a rendszernek a kevés RAM.
-
Kyller
senior tag
válasz
Mbenyo97 #15481 üzenetére
Nálam is gyorsabb lett, reszponzívebb, jók az új feature-ök. Akksi valóban kb. ugyanolyan, amikor a töltőre rakom fél 11-kor este, akkor 20-30%-on van átlagban. Ami kicsit érdekes, az a memória kezelése. Valamiért többet tölti újra a dolgokat, mert nem maradnak a memóriában... De lehet egy reset megoldaná.. Egyelőre ennyit vettem észre.
-
tboldi
nagyúr
-
vilmose33
őstag
válasz
Mbenyo97 #14397 üzenetére
Telefonálni olyan sokat nem szoktam napi szinten, illetve erősen változó ,hogy hány percet, mobilnet vagy wifi megy 0-24-ben, Face-messenger-youtube bár ez sem kiemelkedően sok szerintem
Bőven meg van a 2 nap. Illetve reggel hallgatok rádiót is. Ami eszi az aksit Tekken mobile ,bár ezzel is sokat kell játszanom, hogy ne legyen meg az 1 nap simán. Navigáció ami még kicsit többet fogyaszt.
-
vilmose33
őstag
válasz
Mbenyo97 #14386 üzenetére
Előttem is írták ,tökéletes rendszer nincs. Viszont szerintem még mindig az ios a legjobb, mondom ezt úgy,hogy a másodlagos telefonom droidos. Akkuban, stabilitásban pedig jelenleg verhetetlen, persze ez az én véleményem. Ha nem játszom- pedig játszanék csak nem mindig van időm
- simán hozza 2 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest