- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sogi74 #14558 üzenetére
A jelenlegi bétát nyugodtan felteheted, semmi baja nincs, ami a napi használhatóságot korlátozná.
Viszont holnap lesz egy Apple-prezentáció, lehet, hogy ezzel együtt jön a golden master 11.3 is a bétázóknak, azután már csak pár nap és elérhető lesz mindenki számára. Akár meg is várhatod. -
tboldi
nagyúr
válasz
Sogi74 #13988 üzenetére
De hogy még nehezebb legyen a választás, bedobom a TwelveSouth bőrtokjait is.
Tapasztalatom nincs velük, nekem gyári bőrtokom van.szerk.: A gyári tok tökéletesen passzol a Nillkin 3D CP+ MAX-hoz és még így is magasabban van picivel a tok pereme.
[kép1], [kép2], [kép3], [kép4]
Bár ez 8 Plus, de a lényegen nem változtat. -
-Ben-
veterán
válasz
Sogi74 #13988 üzenetére
A Mujjo szép és elegáns tok, de ... (!)
- Csak feketét érdemes venni, a többi szín nagyon ronda lesz 2-3 hónap használat után.
- Nagyon drága és minőségben valamivel az Apple gyári tokja alatt van. Ha gyakran leveszed, akkor eltörhet/elrepedhet.Tehát csak akkor ajánlom, ha feketét vennél és nem veszed se túlságosan gyakran a telefonról.
-
sethi
senior tag
válasz
Sogi74 #13983 üzenetére
Gyári bőr és szilikon tokom is van. Mindkettőnek van egy pici túlnyúlása a kijelzőnél is és a kameránál is. Nem billeg a kiálló kamera miatt asztalra téve és ha kijelzővel lefelé teszed le nem a kijelzőn fog érintkezni. Nekem a bőr csúszós, a szilikont jobban szeretem. Fóliát nem használok
-
-Ben-
veterán
válasz
Sogi74 #13222 üzenetére
Ha nem hivatalos helyen cserélteted ki, akkor bukod a garanciát, viszont olcsóbb. Ha hivatalos helyet választasz, az bizony nem lesz olcsó. Ha utóbbi mellett döntesz, akkor vidd az iStyle vagy iCentre valamelyikébe, ha „feketén” csináltatod, akkor keresd fagyalllo -t a hardveraprón.
feka: Úgy emlékszem, oda is lehetett vinni. Vagy keverem a CareCenterrel? Mindegy, az iStyle az biztos.
-
domerator
veterán
válasz
Sogi74 #12364 üzenetére
Tobb tizmillio iphone-on nincs problema a touch id hasznalataval appstoreban... (nalam sincs) ... Miert nem viszed el egy apple boltba, vagy hivod fel az ingyenes helpdesket? Ha nem mukodik rendesen ez a telefonodon, akkor vagy sw vagy hw hiba van es kicserelik a vegen.
De ha sokat topogsz egy helyben akkor tenyleg jobb lesz visszamenned droidra. -
Farkas82
tag
válasz
Sogi74 #12320 üzenetére
Úgy látszik megjavult, feltöltöttem egy 15€-ós prepaid kártyát a store-ban a kontómra, első próbálkozásra semmi, de másodjára már elindult a telepítés, pedig ingyenes apokat töltöttem le, youtube, gmail, skype, meg egy ingyenes labormedizin app, mennie kellett volna üres kontóval is. Aztán az is lehet hogy nincs összefüggés a kettő között, csak pont most szerelték meg a store-t appleék.
-
Farkas82
tag
válasz
Sogi74 #12274 üzenetére
Nem vagy egyedül, a 11.03 frissítés után nekem sem töltött le semmit az app store-ból, az itunssal újraraktam, új iphone-ként állítottam be, de csak a régi appjaimat, amik a 10.3.3-al is le voltak töltve, hagyta újra letölteni, egyetlen új appként a Here we go-t tudtam letölteni (teljes újrarakás elöött az sem ment ) majd a következöö új appnál (a google youtube appja) már csak malmozott 5 percen át, majd bekéri a jelszavamat, ,majd megint malmozik vagy 10 percet, és nem történik semmi, eltüünik a karika, mintha le sem próbáltam volna tölteni. Ugyanez más appoknál, vagy például az ibooksban a kezelési útmutatónál is. Miután teljesen újraraktam, fogalmam nincs, hogy mit csinálhatnék még.
-
flesh
tag
Egy ilyet a a hátlapra és nem fog összekarcolódi a toktól.
-
bigsee
addikt
Gyári van nekem, bőr, fekete. Stabil védelem, az alján viszont nem fed teljesen. Jól meg lehet vele fogni, nem csúszik. Egy kicsit nekem vastag, jó pár millivel megnöveli a méretét, cserébe nem ér le a kijelző, ha hassal lefele teszed le valahova.
Most ez van rajta: https://www.banggood.com/Product-Red-PC-Shockproof-Case-For-iPhone-77-Plus-p-1138826.html?rmmds=myorder
Keskenyebb, vékonyabb, mint a gyári, ha egyszer felcuppan, k**va nehéz lesz leszedni, de nem is akarom egy darabig. Alul is véd. Ja és Product Red/nek van hirdetve, annál viszont sötétebb piros, nem igazán találták el az eredeti színt.
-
flesh
tag
Igen, befolyásolja, a google-n tárolódnak a kontaktjaid.
Nézd meg a Beállítások > Kontaktok -nál mi van kipipálva.
A kontaktokat megtalálod a gmail-ba belépve a címtárban.
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#contactsÉn is így használom, mert így bármikor androidos vagy windowsos telefonon is tudom használni és nem kell költöztetni platform váltáskor.
-
Ugyanezen rugóztam az elmúlt 2-3 hétben. Én arra jutottam, hogy a 6s jelenleg pont arra elég, hogy ki bírja hajtani kényelmesen azt a pixelmennyiséget ami a 4.7"-es Iphone-okban van. Azaz nem röcög a mindennapi használat során (über játékokat és benchmarkokat hagyjuk). Szóval jónak jó, de nem egy hosszútávú dolog, és ha már ennyi pénzt kiadsz érte, akkor próbálj meg inkább tenni hozzá egy kicsit. Most lép be abba az előszobába, ahol az 5s járt 1-2 éve.
Szóval én inkább a 7-es mellett döntöttem, 5s után elég komoly felüdülés. Persze ha évente akarod cserélgetni akkor jó lesz a 6s is, én általában 3 évre tervezek.
Racionálisan nézve amúgy szerintem nem éri meg egyik se. Sokadik Iphone-om ez, dög unalmas, megveszem, hazahozom, restore, minden ugyanolyan rajtuk mindig, csak gyorsabbak, meg jobb fotókat csinálnak (+egy csomó csicsapicsa amiket úgyse használok), cserébe rövidebb lettem megint 2xx kHUF-al. De ilyen az élet, jobbat még mindig nem tudok sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Steam topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged