-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
No hát no... Messenger törlése után 4 óra alatt egyetlen %-ot sem lerült. 16 óra alatt merült végül ötöt. 4G bekapcsolva.
-
Silenzio
addikt
Tegnap estig a produkciója nálam több mint kielégítő volt, úgy nézett ki, hogy pénteken délután 2-kor vettem le a töltőről, és vasárnap este 6-kor tettem fel 25%-nál. Ebben az időkeretben kb. másfél óra nyomogatás volt, zömmel Messenger, Safari és Youtube videónézés, és egy óra Tidal HiFi üzemmódban 4G-ről. Ez így picit más, hogy hozzá se érek és lemegy reggelre 100-ról pirosba kikapcsolt 4G-vel és WiFivel. A rendszer szerint a 74%-a Messenger háttértevékenység. Szegény azóta már "Törölt alkalmazás" néven szerepel az akkufigyelőben. Érdekes ez így 24 órával a Social Dilemma című doksi megtekintése után. Az is nagyon érdekes, hogy a párom átküldte egy havernak a film linkjét. A link sosem érkezett meg Messengeren, és a küldő félnél is szőrén-szálán eltűnt. Pedig nem is vagyok paranoid.
-
Silenzio
addikt
No, felraktam a 14.1-et este 8-kor. Utána hozzá se nyúltam a telefonhoz, egy percre sem matattam. Reggelre 100-ról 17%-ra merült. Köszi, Apple. Asszem ez volt az utolsó dobásotok az 5 hónaposan bekrepáló face id-jú iPhone 11-em után. Persze, gariban cserélték, de környezetvédő civil aktivistaként biz'a nem kell olyan telefon, ami egy biometrikus típushiba miatt teljes cserére szorul egy töketlen, pazarló cég szemétségei miatt.
-
Silenzio
addikt
válasz
SteveJobs #17213 üzenetére
Ha SteveJobs se tudja, akkor ki tudhatná, mégis?
Ez most nem szemrehányás, de elég nagy, nem is tudom, önbizalomra (?) vall ez a nick. Én pedig Bill Gates vagyok. De én tényleg. Most komolyan. Megtanultam magyarul és már itt élek, ebben az országban. Mert itt jó élni.
-
Silenzio
addikt
válasz
sherlock82 #17200 üzenetére
Kb. 110 perc volt, 20-ról 70%-ra pont 70 perc alatt ment fel. Nálam kb. két nap az üzemidő, igaz, másodtelefon, szóval ezt nyugodtan meg lehetne felezni, ha "magában" használnám.
-
Silenzio
addikt
válasz
sherlock82 #17198 üzenetére
Asszem úgy két óra. De 40%-on vagyok, délután lemérem.
-
Silenzio
addikt
válasz
hentes555 #17195 üzenetére
Én még böngészni sem nagyon böngésztem vele, de eléggé harapja a százalékokat, ha megy a kijelző. Szerintem nekem se bírna három órát sem. Kérdés, lehet-e mókolni az akksi egészség értékével? Ugyanis egyre több a 100%-os akkuval árult ősrégi alma. Valami hozzáértő válaszára várok ebben a kérdésben. Köszi.
A belinkelt Battery Testre: volt iPhone 11-em és XR-em is, mindkettőre azt tudom írni, hogy combos, kitartó készülékek, ami nem csak a kétnapos üzemidőben nyilvánul meg. Bírják a hardcore játékot, tartalomfogyasztást, mindent. Szerintem a 7 és a hasonszőrűek mérföldekkel kevesebbet bírnak.
-
Silenzio
addikt
válasz
hentes555 #17177 üzenetére
Hello. Én most vettem egy i7-et másodtelefonnak droidos mellé sufni-mutyi gsm boltból. Szinte karcmentes, 128-as 100%-os akkuval. Nekem 5%-ot merül bekapcsolt 4G-vel egy éjszaka alatt. Nap közben is kb. így csorognak a százalékok. Ha nem nyúlok hozzá, kb. nem merül. iOS 14.01.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest