Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz
jófejsrác #15776 üzenetére
Ha az iphone 7 100 ezerért megy,akkor az S8-ak 95-100 körül. 65 ért töröttek vannak. Minimalisan tartja csak jobban az árát sajnos már az iphone. Az új korában 250 ezres i7-et el tudod adni 100-ert. A rá fél évre 230-as áron megjelent s8-at meg mondjuk 90-ért. Nem egy hatalmas különbség. Nincs már az hogy egy egyszerre megjelent androidos és iphone telo között kétszeres árkülönbség lenne. Se új korában,se használtan.
-
rodi81
tag
válasz
jófejsrác #15226 üzenetére
Nekem is néha gyengébbnek tűnik a jel a szomszéd szobából. És van olyan hogy bevan kapcsolva a wifi,mobilnet és amikor hazaérek nem akar átváltani-csatlakozni a wifire.Várok várok nem csatlakozik,aztán ha bemegyek a Beállítások-wifi menübe akkor egyből felcsatlakozik.Ha otthon pl. reggel bekapcsolom a wifit akkor nincs semmi probléma pár másodperc és már csatlakozva van,csak mobilnetről való váltásnál van ilyen ahogy észre vettem.
-
R19
senior tag
válasz
jófejsrác #14448 üzenetére
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek ! 🙂
A kép igen meggyőző, ahogy írtad fél év használat után is tökéletesen tapad a széleken is.
Én ilyent legjobb esetben csak néhány napig láttam az általam próbált üvegekkel.
Jelenleg egy sima PET fóliát használok, csak annak a tapintása nagyon gyenge az üveghez képest és hihetetlen mértékben gyűjti az ujjlenyomatokat. -
R19
senior tag
válasz
jófejsrác #14438 üzenetére
A széleken teljesen légmentesen tapad?
Kipróbáltam számtalan 2.5D üveget, de vagy eleve egy kicsit levegős maradt körben vagy azzá vált néhány napon belül. (Természetesen mindíg alapos tisztítás előzte meg a felrakást.)
Keretes üveg nem jöhet szóba a tok miatt, így ha ez tökéletesen tapad körben végre megoldódna a kijelző védelme. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
jófejsrác #13107 üzenetére
Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét.
Az airpods vezeték-nélküli így sokkal könnyebben ott marad a fülben mint a vezetékes társa,hihetetlen de így van.
A hangja is jobb, de itt nem kell semmi extrára gondolni, viszont ha valakinek olyan a fülkagyló formája, abban akár jól is ülhet és valóban stabil.
Ezen nagyon sokat múlik a hang, ha lazán van a fülben a dinamika fele elvész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest