- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Scholes9 #11620 üzenetére
Jó persze, költői túlzás volt, de annyit nem javult hogy érdemes lenne újból ugyanannyit kiadni érte.
Az X sem tud sok mindent felmutatni az arcfeloldós fícsörön kívül.
Az hogy jobb felbontású lett a kijelző? A konkurencia már rég ilyen kijelzőkkel dolgozik, meg még a 4K60fps.
Kihagytam valamit? -
válasz
Scholes9 #11320 üzenetére
Én szintén 5S-ről váltottam pár hónapja, nagyjából ugyanazt tudja (1-2 nap), leszámítva hogy itt már nem nagyon nézem hogy mik futnak a háttérben, és aktívan használok egy csomó widgetet is. Ezekkel az 5S-t inkább nem terheltem, ezt viszont simán, mégsem érzem hogy jobban merülne.
i7/128G vs. i8/64G kérdéskörhöz: szerintem egyértelműen i8/64G, hacsak valami nagyon fontos extra igény nem indokolja a 128G-t ami felette áll még annak is, hogy egyel újabb generációs telefonod legyen.
-
wolruf
őstag
válasz
Scholes9 #1089 üzenetére
A 6S és a 7 kb. tökugyanaz
Sőt, ugye a 6 is
Fogásban nincs eltérés, mindegyik ,,necces''
Vettem rá azonnal egy rücsis nillkin tokot, ezzel jó fogni. Zsebben sokkal kényelmesebb, mint az 5S (talán mert laposabb), amúgy még nem volt az elmúlt pár nap alatt negatív élményem. Ma megyek autóval, meglátom, ott mennyire tudom elhelyezni, mert az 5S szépen becsüccsent egy csomó helyre. Ez nem biztos, hogy olyen jól elfér majd
-
kovsol
titán
válasz
Scholes9 #1089 üzenetére
Tok nélkül stabilabb az 5s fogása, mert vastagabb, és kisebb is ugye. Nekem a 7 egy olyan tokban van aminek a széle nem csúszós(Nillkin Nature átlátszó), így sokkal magabiztosabban fogom, min tok nélkül. De szerintem csak megszokás kérdése. Első 1-2 napban fura volt a 7, de most már kézre áll.
-
Lord Sidious
senior tag
-
-Ben-
veterán
válasz
Scholes9 #1089 üzenetére
A fogása szerintem egyértelműen rosszabb, mint az 5S-nek. Nincsenek meg azok az élek és nagyobb is a telefon. De meg lehet szokni. A 4,7" szerintem abszolút vállalható még...
wolruf: Erre én is gondoltam, de előbb a szoba kellős közepén is szórakozott.
Más: a jellegzetes cicergő-sziszegő hang, amiről már volt szó, nektek akkor is hallani, ha az előlapot emelitek a fületekhez? Mert én beszélgetés közben is hallom végig, a hangszóró környékén zörgölődik.
Ezt csak azért kérdezem, hogy tudjam, normális dolog-e. A hátlapon kb mindenki hallja... az rendben van
-
janeszgol
félisten
válasz
Scholes9 #183 üzenetére
Ha így nézzük (és miért ne nézhetnénk, logikus), akkor okés a plecsni. Szóval delete az előző hozzászólásom.
(A Note 7 tetszik plecsnije viszont akkor is értelmetlen, mert az is különleges a maga nemében.)A tesztet elolvastam. A nappali képek itt-ott mosottak voltak picit, de a hétköznapokban bőven jó. (Mondjuk ebben a Note 7 is lehetne egy lehelletnyit jobb.) Kritika érte a kijelzőt. Ha a felbontás miatt, azzal nem tudok mit kezdeni, de amúgy tejesen jónak látom a megjelenítőt. Az akksi miatt jár a pofon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest