- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. 2 kérdésem lenne, lehet, h volt már róla szó
1. Gond, ha az iPad töltőjével töltöm az i7-et?
2. Gyorsabban feltölti vele?
-
Scholes9
nagyúr
Na nem bírtam várni rendeltem egy ezüst, 32 Gb-os modellt
Elvileg holnapra itt lesz
5S-ről hogy lehet “átköltözni”?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kovbandi82 #11697 üzenetére
Az lol. Nekem a lassan 2 éves 5S olyan, mintha most vennéd ki a dobozból
Spigen tokban van. Évente kap egy újat, mivel azért ennyi idő alatt már kezd sárgulni, az újjal meg nyilván sokkal szebb. Nekem ennyit simán megér ez, meg, hogy full biztonságban van a telefon
Tibee86: azt mondjuk elhiszem
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ed Parker #11592 üzenetére
Kamera is javult, nem is kicsit, néztem YouTube videókat, volt, h a sima i8 jobb képeket lőtt, mint a 7 Plus. Kb 2 órát YouTubeoztam és engem meggyőzött, az 5S utódja a sima 8 lesz, a Plus már hatalmas lenne. De nem kapkodom el a vásárlást, ráér. Sztem az új “gold” nagyon szép lett, nem is igazán lehet aranynak nevezni szerintem, szebb, mint a6 eddigi arany színű iPhoneok
-
Scholes9
nagyúr
Köszi majd meglátom, nekem 2 évig elég lesz tuti az i7 is, utána úgy is váltok majd. I8-nak nem tetszik az üveg hátlapja, így azt elvetettem
Ed Parker: nekem is nagyon tetszik, bár egyelőre csak az iPadre tettem fel
Egy ideig elgondolkodtam, h esetleg androidra cserélek 5S-ről, de most, h nézegetem az iOS 11-et tuti, h i7 lesz majd ebből
-
Scholes9
nagyúr
válasz
realmadrid #11335 üzenetére
Épp most láttam egyet aprón. Bár nem is értem, az ilyen telefont én egy pl Spigen tok+üveg fólia kombó nélkül még akkor sem használnám, ha fizetnének érte
-
Scholes9
nagyúr
Köszi mindenkinek
Az is lehet, h megvárom a 8-at, ha nem lesz sokkal drágább, mint a 7, akkor lehet, h inkább előbbit választom
Plus nekem már hatalmas lenne szerintem
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. 5S-ről váltanék, több készülék is képben van, köztük az i7 is. Aki 5S-ről jött, annak mi a tapasztalata az akkuval i7-en?
Megbízható telefont keresek, ami évekig megfelel ennek a kritériumnak
-
Scholes9
nagyúr
válasz
mugencivic #2177 üzenetére
Ez már nem olyan rossz
Persze én nem veszek ennyiért sem telefont
-
Scholes9
nagyúr
Köszi a válaszokat mindenkinek
-
Scholes9
nagyúr
válasz
balazs8907 #997 üzenetére
Pontosan emiatt szerettem meg én is az iOS-t. És egy most 3 éves modell, amin a lehető legfrissebb iOS fut, még mindig tökéletesen adja ezt az élményt, amit leírtál
-
Scholes9
nagyúr
válasz
buvartacsko #496 üzenetére
Azért ez eléggé komoly
-
Scholes9
nagyúr
6/6S-ről kb látatlanban is azt mondanám én is, h felesleges lehet váltani, 5S-ről már biztos megérheti egyeseknek
De van akinek arról sem. Én sztem 2 évente megfogom venni a mindig legfrissebb S modell előtti S verziót és így pont jó lesz
Tehát jövő ilyenkor a 7S kijövetelekor a 6S-t. Ugyanígy tettem tavaly is, amikor megvettem az 5S-t kicsivel a 6S megjelenése után
Szerk: elhiszem, az valóban lehetne jobb az 5S-ben, bár kicsit kárpótol a Xiaomi powerbank,a mit a nyáron vettem
Amúgy imádom a készüléket
-
Scholes9
nagyúr
Beszarás a cím
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest